Lacibg
Buduća legenda
- Poruka
- 26.498
Sirotica. Uvalili joj mali kostim ... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sirotica. Uvalili joj mali kostim ...![]()
Mojne si ljubomoran![]()

Ma nisam taman posla....kod nas prosetaj knez Mihajlovom videces barem 20 ovakvih za 2 minuta,samo sto ne izbacuju sisetine ovoliko (ili se ja varam,nase su cedne i postene domacice)![]()

e da ga ebem, ja kad god prosetam tim Knezom u toku je parada nekih masnih, nigde tih zgodnih nema
A mislio dam mojne si ljubomoran na slavu Larise, izbaci i ti sisice![]()

Sto je Larisa bolja od nasih devojcica....idi malo na facebook pa da vidis kakve nase cestite komsinice,sugradjanke imaju sifone,i sve to pravac na izvolte,a komentari padaju li padaju...bolje da su uzele Larisin recept pa sa mobilnim telefonima medj cednim njedrima (bez kredita naravno,ili koliko za cimanje) bodre nase ultra megazvezde i svetske majstore![]()

![]()
A što se rukom drži dole ? Jel je boli možda ?![]()
sto nije dosla u Srbiju da joj uvalimo veliki?Sirotica. Uvalili joj mali kostim ...![]()

jel' zbog ove izjave zahvaljujes Bogu?:...postajete odvratni ali odvratni
...'fala bogu pa sam devojcica...bljak![]()
sto nije dosla u Srbiju da joj uvalimo veliki?![]()
...postajete odvratni ali odvratni
...'fala bogu pa sam devojcica...bljak![]()

jel' zbog ove izjave zahvaljujes Bogu?:

Ja mislim da si ti lepsa od nje. Posalji nam sliku. po mogucnosti neku sa bikinijem, plaza, guza, ovo, ono.....ma jok samo sam tipicko zenski ljubomorna na golisavu iznad postavljenu buhahahaha...![]()

...ma jok samo sam tipicko zenski ljubomorna na golisavu iznad postavljenu buhahahaha...
...o muskim stvorenjima bih napisala sta mislim i onda bih dobila garantovano opomenu a ja nikada nisam dobila opomenu jer sam dobra devojcica...![]()

Ja mislim da si ti lepsa od nje. Posalji nam sliku. po mogucnosti neku sa bikinijem, plaza, ovo, ono..![]()
Od princeze nisam ni ocekivao nesto drugo!![]()

ммм сладка форумашица...imas sliku u profilu uvek neku ali bikini...jok![]()

Larissa ima silikone:
http://charlatecnica.cl/2010/07/mdf-20-larissa-riquelme/comment-page-2/
* "Silicona: Si (450 Grs. x Goma) "
niko nije savršen...pa šta sad....
.
ORGANIZOVANA PROVOKATORSKA GRUPA
Vodja grupe: Iwo Jima, poznat i kao Crni Ujko. Klon: Apotekar
Zamenik sefa grupe: Zapadni Susjed, poznatiji kao "Krtica", mozak raznih provokatorskih akcija na "Krsti".![]()
Visi operativac: TARASA BULJBA, poznatji kao Buljubasa. Bezocan u svojim provokacijama. Klon: Kozak
Operativac: mi hrvati, poznatiji kao Gologuzan.![]()
Opeativac: Piciginix, poznatiji kao Patka.![]()
Nizi operativac: U-boot, poznatiji kao Krofna.![]()
![]()
OBAVESTENJE: UKOLIKO VIDITE BILO KOJE OD OVIH LICA NA PDF "POLITIKA", ODMAH OBAVESTITE NAJBLIZEG MODERATORA!

volim da spanci izgube utakmicu jer mi se ne dopadaju zbog genocida koji su uradili prema muslimanima od 1492 do 1610 kada nijedng muslimana nisi mogao naci u spaniji.
inkvizicija je u periodu od 1492 do 1610 godine ubijala muslimane pokrstavala i spaljivala na lomaci.pored toga protjerivali su muslimane preko moreuza i oni se nikada vis nisu vratili u svoju spaniju.