procene oko mundijala

e da ga ebem, ja kad god prosetam tim Knezom u toku je parada nekih masnih, nigde tih zgodnih nema :lol:

A mislio dam mojne si ljubomoran na slavu Larise, izbaci i ti sisice :mrgreen:

Sto je Larisa bolja od nasih devojcica....idi malo na facebook pa da vidis kakve nase cestite komsinice,sugradjanke imaju sifone,i sve to pravac na izvolte,a komentari padaju li padaju...bolje da su uzele Larisin recept pa sa mobilnim telefonima medj cednim njedrima (bez kredita naravno,ili koliko za cimanje) bodre nase ultra megazvezde i svetske majstore :mrgreen:

Sto je Larisa bolja od nasih devojcica....idi malo na facebook pa da vidis kakve nase cestite komsinice,sugradjanke imaju sifone,i sve to pravac na izvolte,a komentari padaju li padaju...bolje da su uzele Larisin recept pa sa mobilnim telefonima medj cednim njedrima (bez kredita naravno,ili koliko za cimanje) bodre nase ultra megazvezde i svetske majstore :mrgreen:

Sve je to lepo brate, al Larisa ne zna srpski, uvek mozes da se pravis mutav i da ne razumes o cemu prica :mrgreen:

65721_Larissa_riquelme_Shomp_scans3_filtered_123_3lo-305x415.jpg

A što se rukom drži dole ? Jel je boli možda ? :eek:

zatvorila kapiju da nevuce promaja

Poslednja izmena:
Ja mislim da si ti lepsa od nje. Posalji nam sliku. po mogucnosti neku sa bikinijem, plaza, ovo, ono.. :mrgreen:

Od princeze nisam ni ocekivao nesto drugo!:)

'Ajde da se uozbiljim...slatko je meni da gledam lepe zene, zapravo cenim svaki vid dizajna i lepote ali malo mi je nekako nelagodno da dve strane popune fotografije a la Playboy...mislim nemam nista protiv, lepo je samo volimo i mi formalisti da svratimo...malo nam bude naprijatno...medjutim ne obazirite se na mene, lupetam nesto citav dan...

...imas sliku u profilu uvek neku ali bikini...jok:mrgreen:

ORGANIZOVANA PROVOKATORSKA GRUPA

Vodja grupe: Iwo Jima, poznat i kao Crni Ujko. Klon: Apotekar

Zamenik sefa grupe: Zapadni Susjed, poznatiji kao "Krtica"
, mozak raznih provokatorskih akcija na "Krsti".

Visi operativac: TARASA BULJBA, poznatji kao Buljubasa. Bezocan u svojim provokacijama. Klon: Kozak

Operativac: mi hrvati, poznatiji kao Gologuzan.

Opeativac: Piciginix, poznatiji kao Patka.

Nizi operativac: U-boot, poznatiji kao Krofna.

danger%20sign.jpg

OBAVESTENJE: UKOLIKO VIDITE BILO KOJE OD OVIH LICA NA PDF "POLITIKA", ODMAH OBAVESTITE NAJBLIZEG MODERATORA!

:hahaha::hahaha::hahaha:
cekaj... da se opasuljim od smejanja... pa da odstampam i uramim ovo

Back