Problem za osnovnu skolu

• Začetnik teme Začetnik teme 069
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ostatak neka popiju posada i slepi putnici!

94-nenihospodskajko.jpg

Poz, posado!

Eto, za koji dan pocinju predavanja na faxu, tako da sutra idem u NS. Posto tamo necu imati komp, necu biti u mogucnosti da svracam na palubu cesto... :( Minor mire svima, srecan nastavak putovanja, i nadam se da ce se jos novih clanova pridruziti posadi!

Evo ja sam tu! :)
Ma, dosta sa tim tuznim balasevicevskim pesmama... rasplakaces nas...
Verujem da svi provirujemo na palubu cim mozemo... i cekamo nove zadatke!
Ja sam se uspesno vratila sa ostrva (hvala za kabinu, koristila je) i ponovo se javljam na duznost! :)
ps. bas sam se uzelela nase ladje...

Malo je zivnulo i ja (sa svojih 100 kila) odleprsah do teleprintera. Kad tamo, imam sta da vidim.
1. Prvi glavni grad Crne Gore je bilo Cetinje
2. Ruma nije nikada bila glavni grad
3. Valencija je juzno od Edinburga
4. Nis je veci od Apatina

Koja zvezda se vidi na nebu?

Dalje u tekstu se govori o nasim sposobnostima. Hvale nas na sve strane. Posto su culi za nas Eskimi nas mole da resimo ovu zagonetku. Obucite se toplo, krecemo na Grenland gde cemo preko ledenih povrsina stupiti u eskimsko naucno iglo i otkriti tajnu zvezde na nebu.

v.v.ilic:
Obucite se toplo, krecemo na Grenland gde cemo preko ledenih povrsina stupiti u eskimsko naucno iglo i otkriti tajnu zvezde na nebu.

ali on se topi sve vise :( nece tamo biti tako hladno xD

1. Prvi glavni grad Crne Gore je bilo Cetinje
2. Ruma nije nikada bila glavni grad
3. Valencija je juzno od Edinburga
4. Nis je veci od Apatina

evo i za novajlije koje proviruju objasnjenje... :)

Marah resila, jeele objasnila. Cestitam!

Ladja nam se na Grenlandu zaglavila medju santama leda!
Stojimo.
Cekamo da malo otopli pa da krenemo dalje. Ja silazim Pod Palubu da sastavim masinu koja ce da zagreva korito i da nas oslobodi leda. Ne znam samo koliko ce to da traje. Ali nece sigurno vise od nedelju dana. Za to vreme se toplo obucite i izlazite iz kabina redovno dok ja ne resim ovaj veliki problem. Posadi i slepim putnicima zelim zabavniji provod kod Intre u trpezariji. Pazite samo da se prekomerno ne ugojite pa da potonemo. ;)
Odoh dole. Minor mire.

Svako tijelo potopljeno u vodu...... .:lol:
Danas na meniju pastrmka sa kajmakom (kajmak marke Selo-grad)

A sta je za pitje uz pastrmku??:)

Evo da predlozim neko crno vino , neki Merlot, a moze i neko poluslatko, ta su mi omiljena!
A posto je i vino hrana , jel bih ja mogao da jedem vino, a vi pastrmku, cisto da se ne baci vino ako ga vi necete, a kad smo ga vec narucili!! Cisto da podelimo zaduzenja oko jela??:grin:
Pozz svima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back