Vitor89
Zainteresovan član
- Poruka
- 230
4 noge i jos po neka 
mislim da ne umem da izbrojim
Joca je talenat... Multimedijalni

mislim da ne umem da izbrojim

Joca je talenat... Multimedijalni

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

v.v.ilic:Moze, ali onda nije interesantno.![]()
(Isuvise sebicno sam rekao 'nasa', ipak sam slepi putnik, al nem' veze
)Nije vazno sto si slepi putnik. Ladja je isto tako tvoja jer se na njoj vozis.dollar MC:![]()
Ova nasa Krstarica se pojavila u broju poruka na ovom forumu. Samo napred(Isuvise sebicno sam rekao 'nasa', ipak sam slepi putnik, al nem' veze
)
Preduhitrio si me. I ja sam cekao broj 777 da se pojavi ali mi je mladi Baltazar bio zauzeo kabinu i nisam mogao na palubu.
Lisice su pripremljene za neposlusne slepe putnike a i za po kojeg gusara koji se s vremena na vreme pojavi na ladji!dollar MC:Ja sam pre kormila zapazio one lisice. Auh proximo![]()
Cestitam Proximo!v.v.ilic:Iznenadni poziv iz Slovacke!!!
Zaseda parlament vec dva dana. Treba da donese vaznu odluku u sredu a danas je vec ponedeljak. Slovaci ne znaju kako jos i na koji nacin mogu da imenuju sredu!!! Kakvo jos ime mogu da joj daju a da svima, ne samo poslanicima, bude jasno kada ce se doneti (ili kada je doneta) odluka?
Ukljucen je jeele patent i mo plovimo kroz etar prema Bratislavi!

Mnogo dugacak naziv umesto srede!dollar MC:Sreda ili izmedju dve vatre![]()
Necemo je tako zvati.
Nikad se sreda nije tako zvala.Vitor89:DAN ODLUKE
buhahahahaha
Kad tako napises, rekao bih "Sreeeedoooo!!!",v.v.ilic:Nikad se sreda nije tako zvala.![]()
kazem da nemam pojmav.v.ilic:Zaseda parlament vec dva dana. Treba da donese vaznu odluku u sredu a danas je vec ponedeljak. Slovaci ne znaju kako jos i na koji nacin mogu da imenuju sredu!!! Kakvo jos ime mogu da joj daju a da svima, ne samo poslanicima, bude jasno kada ce se doneti (ili kada je doneta) odluka?
Ukljucen je jeele patent i mo plovimo kroz etar prema Bratislavi!

Može li prekosutra?v.v.ilic:Mnogo dugacak naziv umesto srede!Necemo je tako zvati.
![]()
)A ako se pitamo u utorak? Pa ako se pitamo u sredu, pa u cetvrtak, petak? Hajde nabroj sve.intra:Može li prekosutra?