Problem za osnovnu skolu

• Začetnik teme Začetnik teme 069
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ostalo je nepoznato koliko se vidi nogu naseg Malise na ovoj slici. Razlog nije u mornarima i njihovoj moci opazanja vec u crtacu koji je pobrkao perspektivu. Radi se sigurno o nekom polazniku neke crtacke umetnicke skole.;)

Precizan odgovor ne postoji!
Mornarima cestitam na budnom posmatranju i odgovorima. Svi su tacni.;)

777.JPG

Ova nasa Krstarica se pojavila u broju poruka na ovom forumu. Samo napred :) (Isuvise sebicno sam rekao 'nasa', ipak sam slepi putnik, al nem' veze :) )

dollar MC:
777.JPG

Ova nasa Krstarica se pojavila u broju poruka na ovom forumu. Samo napred :) (Isuvise sebicno sam rekao 'nasa', ipak sam slepi putnik, al nem' veze :) )
Nije vazno sto si slepi putnik. Ladja je isto tako tvoja jer se na njoj vozis. :p Preduhitrio si me. I ja sam cekao broj 777 da se pojavi ali mi je mladi Baltazar bio zauzeo kabinu i nisam mogao na palubu.;)
U slavlje ovoga broja Proximo je nasem kapetanu Jeele preuredio sluzbeni auto!

81-kormidlo.jpg

Iznenadni poziv iz Slovacke!!!

Zaseda parlament vec dva dana. Treba da donese vaznu odluku u sredu a danas je vec ponedeljak. Slovaci ne znaju kako jos i na koji nacin mogu da imenuju sredu!!! Kakvo jos ime mogu da joj daju a da svima, ne samo poslanicima, bude jasno kada ce se doneti (ili kada je doneta) odluka?

Ukljucen je jeele patent i mo plovimo kroz etar prema Bratislavi!

v.v.ilic:
Iznenadni poziv iz Slovacke!!!

Zaseda parlament vec dva dana. Treba da donese vaznu odluku u sredu a danas je vec ponedeljak. Slovaci ne znaju kako jos i na koji nacin mogu da imenuju sredu!!! Kakvo jos ime mogu da joj daju a da svima, ne samo poslanicima, bude jasno kada ce se doneti (ili kada je doneta) odluka?

Nova rec u recniku ;) :lol:

v.v.ilic:
Nikad se sreda nije tako zvala.;)
Kad tako napises, rekao bih "Sreeeedoooo!!!",
ali, kako je
v.v.ilic:

kazem da nemam pojma :(

mene sreda asocira na sredinu... (hm... logicno... i jeste u sredini nedelje... radne)... mada shvatam da bi novi naziv trebalo da ima veze sa recju odluka... ili nekom asocijacijom nd odluku... mozda kao D-day (de-dan)... sreDe-dan...
(uuuf... :( )

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back