gost 47277
Domaćin
- Poruka
- 3.038
sad sam zbunjena...
a sta to na gomili??
pa onda ih ima petoro a jedan nije druzeljubiv pa nije na gomili
a sta to na gomili??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ova ti je dobra! Mislim, logika. Ali ono na "gomili" je samo figurativno! Ide u kontekstu "Koliko imaju dece".jeele:sad sam zbunjena...
a sta to na gomili??
jeele:aaa
ili se misli kao na gomili na okupu
pa onda su tu samo njih dvojica
jeele:onda ih je shest ali otac ne priznaje jednog ?
!A koliko ih ima ukupno? Po tebi 5+6=11, isto kao i slon!!!DkJm:Otac i majka su razvedeni pa je jedan uzeo 5-oro, a drugi 6-oro!

!
Pa on nije od istog oca.v.v.ilic:A koliko ih je ukupno dece?![]()
Ako otac ima petoricu a majka sestoricu, onda nema ni jedno zensko. A gde si sakrio onog sestog sto ima majka?,
![]()

jomini:Petoro muške dece.

jomini:Inače, naziv lađe je na nivoJu. 8-)

Ja znam da nije od istog oca ali ti nisi rekao koliko ih je ukupno!jomini:Pa on nije od istog oca.
I

Misliš onako zapravo, sa šampanjcem? :-Dv.v.ilic:Jos nam samo trebaju saglasnosti od Intre i lightm pa da krstimo ladju!![]()
Zelimo ti srecan put! Samo kada se vratis moras nam ispricati kako si uspeo da napustis ladju Krstaricu 777 (radni naziv). Novi patent ili mi treba da pogadjamo?DkJm:Ujutru putujem i ne znam kada cu se vratiti i ne znam da li cu tamo gde me Velj vodi moci da koristim internet :>) !
Veliki pozdrav za avanturiste!

v.v.ilic:Hajde recimo ovo koje je dala Jeele. Ima ih 8. E sad objasnite zasto?Ono njeno objasnjenje nije tacno! Svi zive u jednoj kuci (sem ove dvojice avantuirista).
![]()
Ne moze! Tu ne znamo ko je ciji i kako smo dosli do broja 8!jeele:ahA! pa onda ovako...shestoro je kod kuce i plus ova dva od tri koji su kod nas to je osam.
ako ono majcino shesto nije u stomaku, recimo da je odojcad pa je svejedno u njenom narucju...vecinu vremena...a onih petoro su onih petoro...
moze ovako???
Broj je vazan i razlog zasto ili kako si to zakljucila!!