Svabov
Buduća legenda
- Poruka
- 25.291
evo me 
sijamski blizanci?
a mozda su i trojke, samo sto im fali treci

sijamski blizanci?
a mozda su i trojke, samo sto im fali treci

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

, 
Podelio bih ali ni sam ne znam kako mi je to poslo za rukom. A pogledaj, kako doslo tako i otislo!!! Sad opet nemam. Ja sam umetnik, treba za ovo stvarno da dobijem neko priznanjeDkJm:Clan SANKR, V.V.Ilic dobija posebnu pohvalu za otkrivanje famoznih ch i sh i gubljenja znakova interpukcije kao i za pisajne smajlija(sto moze podeliti i sa nama)!![]()

DkJm:Gde je novi quest?
Moramo da razmisljamo! :-)
, 

v.v.ilic:Ni veceru necete dobiti!![]()
Izvini, nisam video tvoj odgovor. Ne znam gde se sakrio u ovoj kutiji a stalno sam kontrolisao.DkJm:Ja sam pisao, a nisam dobio odgovor...!!!!!!
Da mu nisam mozdsa kroz prozor lepo rekao da prekine...?
Idemo za Kubu!!! DkJm je kapetan ladje! Jedini je od vas budan. I danju i nocu budno prati zbivanja i cuva vas od zla!jeele:na dijeti sam, dobrovoljno dajem moj deo
gde idemo bese?
Vec si zakasnio. Bilo je i pitanje i odgovor. DkJm ne spava. Treba da mu zahvalite da vas jos i Kuku-Lele ne pronadje. Onda bi bilo kuku-lele!!Obersturmfuehrer:ja sam izgleda prespavao sve zivo...
koje je novo pitanje?
Sad vidim zasto nisam video tvoj odgovor. Poslao si ga u istom momentu kad i ja moje primedbe 19h56'. Tvoj odgovor ostao na 11-oj strani a moj otisao na 12-tu pa smo se mimoisli.DkJm:Pozvao sam ga telefonom...![]()