Problem za osnovnu skolu

• Začetnik teme Začetnik teme 069
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gde si bio? Mi se zabrinuli!!!
Brzo izbrisi one sijamske blizance, oni ne mogu da se rode sa razlikom od 5 minuta!!! :D
Za ovo dobijas specijalnu nagradu SANKR za medicinu! :D,:D

Ovo sa trojkama ti je uspelo ali trebalo je da das odgovor sta su kazali?
A kazali su: "..mi smo dvojica od trojki!"

Bravo Obere, idemo dalje. Ali pre toga ces nam ispricati sta je bilo na "veselju" sa gusarima. :D

hehhe
malo smo gledali nemce koji su upravo overili trece mesto, sa mladim devama koje smo pokupili na jednom pustom ostrvu na koje smo pristali krisom jedne noci, dok je ostatak posade spavao izmucen resavanjem zagonetki....

Uh, ******, u pola rečenice mi se pojavi česka klavesnica (tastatura) pa imam č,š ali izgubiše mi se znaci interpunkcije pa moram da ih tražim. Pisanje onda traje duže, ali pišem razumljivije, jel da?:lol:

Bravo ja, pronašao sam i kako da ukucam smajlike. Pogledajte: :lol:, :D

DkJm:
Clan SANKR, V.V.Ilic dobija posebnu pohvalu za otkrivanje famoznih ch i sh i gubljenja znakova interpukcije kao i za pisajne smajlija(sto moze podeliti i sa nama)! :)
Podelio bih ali ni sam ne znam kako mi je to poslo za rukom. A pogledaj, kako doslo tako i otislo!!! Sad opet nemam. Ja sam umetnik, treba za ovo stvarno da dobijem neko priznanje :lol:

DkJm:
Gde je novi quest?
Moramo da razmisljamo! :-)

Gde si naucio japanski? :lol:, :D Jel na brodu? Ili te na brzinu naucise dvojica od trojki? :lol:

Novi qest, (ne quest) znas da ide posle prijava mornara akademika. Ti si tu, Ober ponovo otisao na pusto ostrvo sa devojkama (ne odgovara mi na pitanje), ostali se razbezali po brodu na spavanje. Hajde i ti na spavanje a sutra kada se svi okupimo na dorucku krecemo dalje. :D. Svi ste zasluzili posten odmor posle ovakvih intelektualnih naprezanja! :D
Laku noc. (bez smajlika)

Ala su umorni ovi mornari akademici. Vec je i vreme rucku proslo a oni spavaju li spavaju!
Ako ovako nastave nikada nece stici na Kubu! :D. Pa bar jedan da se javio pa da krenemo. I slon je vec postao nervozan. Ne dajete mu ni hranu ni vodu. :D

Hajde, ustajanjeeeeeeeeee.........

Dobro, dosta je jedan da upravlja brodom. Imas tu sve sto ti treba. Zlato, slona, posadu koja duboko spava po kabinama. Parapicu opremio brod na japanski nacin pa svaka soba ima telefon, TV, satelit .... Vidis da je Ober sve vreme gledao fudbal, pa nije imao vremena da razmislja o problemima. A svi se uspavali, pouzdajuci se u tebe. :D

Sada bih hteo da cujem, kako si uspeo da zaspis kada ti je smetalo Oberovo hrkanje u susednoj kabini? Nisi ni lupao o zid, nisi vikao,nisi ni isao na njegova vrata. Jednostavno si iz kreveta, ne ustajuci resio taj problem. Kako?

A moze i Ober da objasni jer je najednom prestao da hrce.

Ako ti neces da kazes, neka tajnu otkriju mornari-akademici!

Vidi, vidi, svi junaci nikom ponikose!!! Niko ne sme da se prijavi da je tu, a ja vas vidim :D
Provirite kroz prozorcic na palubu, pa brze bolje nazad u hladovinu. Akademik DkJm na palubi (sa slonom), priprema brod za plovidbu a vi maglu, a? Odkako ste dobili zadatak cetvorica ste provirili i pravite se kao da se nista nije desilo. :D, Hajde, napolje na palubu. Ostali ste bez dorucka i rucka. Za kaznu ciscenje i ribanje broda. Evo, Akademik DkJm uz pomoc slona razapeo jedra i brod je krenuo za Kubu. Do Kube biste trebali da resite problem spavanja naseg kapetana DkJm.

Akademik DkJm - kapetan ladje!!! :D

DkJm:
Ja sam pisao, a nisam dobio odgovor...!!!!!!
Da mu nisam mozdsa kroz prozor lepo rekao da prekine...?
Izvini, nisam video tvoj odgovor. Ne znam gde se sakrio u ovoj kutiji a stalno sam kontrolisao.
Pa jasno, Parapicu vam je dao telefone. Zvao si ga i probudio. On, mamuran mumla, halo, alo, aloooo....... i razbudi se. Ti mu nisi nista odgovorio, okrenuo se i zaspo. Ober posle nije mogao da spava, pa se setao po brodu. Zaspao u sitne sate i sada se javlja. :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back