Problem za osnovnu skolu

• Začetnik teme Začetnik teme 069
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
v.v.ilic:
Nije DkJm, vidjen je u masi ljudi koja nas je docekala. Dosao je specijalno na krstenje pa ce se posle veselja vratiti. (Procitaj izvestaj sa doceka jos jedanput :lol: )

PS: Ti si kormilarila, zar si zaboravila? Stajala si na kutiji da mozes da dohvatis kormilo! :D
Video sam... Ali kako je bio u masi kada je ranije bio na brodu? 8-)

Obersturmfuehrer:
ovaj...
a da mi prvo popijemo to iz te flase, pa onda da je razbijamo :)
Jok, bila bi nam fals ladja. Jesi li video koliko je samo sampanjca i ruma sto su nam doneli domorodci? Navalite na te flase, krstenu flasu ne smete ni da pipnete! :lol:, Sram te bilo, kako bi ti skrnavio sveti cin krstenja! :lol:, :lol:, :D

PS: Da je to predlozio Intra, razumeo bih! Naucio ga Veso zlatar da vara! :D A ti?, bas se cudim! :D

Za vreme krstenja i leta flase u pramac, primecen je jedan zanimljiv dogadjaj.

Ispod pramca, sa velikim lavorom u rukama stajao je Obersturmfuehrer. U trenutku praskanja flase, lovio je rasuti sampanjac i pobrao veliki aplauz. Skoro ni jedna kap nije pala u more a on je svoj gest obrazlozio: "Svaka kap je dragocena! Ne znamo sta nas sve ceka na putu, pa resih da i ovo dragoceno pice spasem da se ne razlije po moru. (Bolje u mom grlu!)"

Naravno, za ovu izjavu pobrao je i ovacije svih mornara akademika.:D
Ali, dok su oni nazdravljali medjusobno, Ober je onako, iz lavora, sasuo sadrzaj u grlo a lavor frljoknuo na palubu. Inace u njemu posada pere noge pre odlaska na spavanje! :lol:

Jel u Mexiko Sitiju? Tamo nema more, ali za nas to nije problem. Mi umemo i po suvom! :D da vozimo ladju. Jeele je ustanovila da gravitacija ne postoji, pa cemo ladju nositi nad glavama! :lol:

Nerece, jesi li video sta to udari u nasu ladju! ? ! ? 8)

Ehej, cekaj malo. Pa medo je u Tampiku!!! :D

Sada cemo da krenemo. Idem samo da pokupim posadu. Svi se vesele a niko ne radi.

Ober: Spava u krilu jednoj gospodjici koja od garderobe ima samo koru od banane. :wink:

Jeele: skuplja krhkotine od flase da ne izbusimo gume (od ladje) kada krenemo! :oops:

Proximo: Vuce za usi japance i odvlaci ih na brod. :lol: Napili su se i ne znaju gde su.

light: nije ni silazio sa broda, zavuk'o se pod palubu i ne sme da se pojavi. Neda da mu vidimo lice :lol: Jos nije potvrdio prijem u SANKR. 8)

Intra: je na jarbolu i gleda u pravcu Mexika, da se meda ne predomisli i sa bazena ne ode u sumu Siera Madre.:wink:

DkJm se vraca odakle je pobegao. Valjda ce nam napisati razglednicu? :cry:

Svi smo na okupu i krecemo. Marsruta je promenjena, idemo prvo u Tampiko po medu da slon i mis imaju drustvo.

I sada, dok ladja lagano plovi ka Tampiku da zavrsimo problem koji smo postavili. Niste obracali paznju da je stalno nesto lupalo! Bum, tras. A evo, sta je bilo:

Vi niste ni primetili da je mis sisao sa broda i usao u prvu kafanu. Kafana puna gusara, jednorukih, jednookih, jednonogih, bezubih, jednom recju strasnih zlikovaca. Otvori mis vrata i onako junacki se podboci i prosikta:
- ***** li vam majku svima!!! :oops:
- "A jel i meni crve jedan?" Zapita jednoruki gusar
- I tebi bagro gusarska! :lol: Ako hoces da se bijes izadji napolje da ti polomim i tu drugu ruku. Rece silni mis.
Izadjose napolje i: BUM TRAS!!! :D
Ulazi mis ponovo u kafanu i otresa ruke, podboci se i:
-"***** li vam majku svima!!! :oops:
-"A jel i meni?" Zapita ljutito jednonogi
-I tebi bagro gusarska! :lol: Ako hoces da se bijes izadji napolje da ti polomim i drugu nogu! :D
Ponovo ulazi mis u kafanu i:
-"***** li vam majku svima". Nasloni se mis nonsalantno na vrata i cacka zube.
-Jel i meni ? Pita razjareno jednooki. (On ima obe ruke i obe noge. Tesko misu, ovaj je jak :D )
- I tebi, corava gusarska guzico! Ako hoces da se bijes izadji napolje da ti i to drugo oko izbijem.:lol:

Otvaraju se ponovo vrata i ulazi:
Sada vi kazite. Ko ulazi i sta kaze?

Imate vremena do pristajanja u Tampiku.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back