Problem za osnovnu skolu

• Začetnik teme Začetnik teme 069
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
uzmimo naprimer da su razvedeni, ako je ona porodila jos jedne trojke znaci da su suvise mali i moraju da ostanu kod nje, dok su dvoje na skolovanju kod oca...a ove trojke od kojih mi znamo samo dvoje se sele tamo-amo kod oca i majke...pa kad se to sabere to je osam
no, to je lepo smisljena prica...
ne znam sta dalje...
nemam ideju...a zasto ne pitamo NJIH?
zapretimo da secemo prste u protivnom i gotov problem :D

Lepa akademska diskusija. Bas mi se svidja jer je na nivou. I mogu vam reci da imate 50% od istine. Ne moraju da budu razvedeni. Po meni, bas su u braku. (A i mogu da budu razvedeni) . S obzirom da diskusija ide u pravom smeru mogu da vam pomognem jednim predlogom. Onda biste mozda resili! Resenja ima tri a ja priznajem jedno! Dovoljno je da date bilo koje i brod pristaje u luku Port de France i kupimo novog akademika Proxima.

Hajde recimo ovo koje je dala Jeele. Ima ih 8. E sad objasnite zasto? :D Ono njeno objasnjenje nije tacno! Svi zive u jednoj kuci (sem ove dvojice avantuirista). :lol:

PS: Ovo treba nesto da znaci. Malopre pogledah temu "Prirodne nauke" a ono pise 8777 priloga. Ove tri sedmice ce nas pratiti, verovatno, do kraja putovanja a ja bih zeleo da se putovanje nikada ne zavrsi, da se druzimo i zaboravljamo probleme svakodnevnice!

DkJm:
Ujutru putujem i ne znam kada cu se vratiti i ne znam da li cu tamo gde me Velj vodi moci da koristim internet :>) !
Veliki pozdrav za avanturiste!
Zelimo ti srecan put! Samo kada se vratis moras nam ispricati kako si uspeo da napustis ladju Krstaricu 777 (radni naziv). Novi patent ili mi treba da pogadjamo?

Cao, cao, cao, svi ti masemo :D, :lol:

v.v.ilic:
Hajde recimo ovo koje je dala Jeele. Ima ih 8. E sad objasnite zasto? :D Ono njeno objasnjenje nije tacno! Svi zive u jednoj kuci (sem ove dvojice avantuirista). :lol:

ahA! pa onda ovako...shestoro je kod kuce i plus ova dva od tri koji su kod nas to je osam.
ako ono majcino shesto nije u stomaku, recimo da je odojcad pa je svejedno u njenom narucju...vecinu vremena...a onih petoro su onih petoro...
moze ovako???

jeele:
ahA! pa onda ovako...shestoro je kod kuce i plus ova dva od tri koji su kod nas to je osam.
ako ono majcino shesto nije u stomaku, recimo da je odojcad pa je svejedno u njenom narucju...vecinu vremena...a onih petoro su onih petoro...
moze ovako???
Ne moze! Tu ne znamo ko je ciji i kako smo dosli do broja 8! :D, Nema veze sto su nagomilani svi u kuci! :lol: Broj je vazan i razlog zasto ili kako si to zakljucila!! :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back