a bre Milun
Buduća legenda
- Poruka
- 38.042
staromodni.......zive u vreme Klerk Gebla.Kažu u narodu,muškarac probirač naidje na otirač pa me interesuje zašto su današnji muškarci toliko fini,probirljivi i iz mog nekog ugla ludi po tom pitanju.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
staromodni.......zive u vreme Klerk Gebla.Kažu u narodu,muškarac probirač naidje na otirač pa me interesuje zašto su današnji muškarci toliko fini,probirljivi i iz mog nekog ugla ludi po tom pitanju.....
ti upravo rece da ti zena nije normalnaUglavnom ko želi normalnu ženu neka traži u inostranstvu.

dok na ruci imas prststo su postale svesne sebe i cinjenice da muskarac nije potreban da bi opstale

ne zoves se badava pobednikJa sam probirljiv u poređenju sa većinom muškaraca, ali imam i pokriće, jer sam realno dobra prilika.
probijaci?Pa kad su probirači![]()

corvus je toHmmm,da muškarci bolje i nisam očekivala

Nebih rekla....probijaci?![]()
ondak, nabijaci.Nebih rekla....
Mozda pojedinci čast izuzecima,uglavnom neje.. ačiondak, nabijaci.
e to je vec generacijski problem.Mozda pojedinci čast izuzecima,uglavnom neje.. ači
Kakve su te što su ne dame?e to je vec generacijski problem.
Kad bi ona izgledala ko da joj je 20 godina, ondak bi je i on je.bo ko da mu je 20 godina.
Daklem, dame, budite dame po izgledu i ponasanju pa cemo i mi muskarci da odradimo svoj deo posla ko dzentlmeni.
ne znam..........u startu ih nanjusim pa ih ni ne ispitujem.Odbojne su.Kakve su te što su ne dame?
proste,vulgarneKakve su te što su ne dame?
Deda ti u gaćama, promeni avatar neko će da pomisli da si mlad.
Damo - nedamo. Znači one što ne daju.proste,vulgarne
Hvala ti....Deda ti u gaćama, promeni avatar neko će da pomisli da si mlad.
Ma mani,to tab zakuvavaDeda ti u gaćama, promeni avatar neko će da pomisli da si mlad.
a vuku te za nos.Damo - nedamo. Znači one što ne daju.
što bi mene neko vukao za nos, to vuku ove matorce smotane kao što je tab?a vuku te za nos.
To nije lepo od tebe dekicešto bi mene neko vukao za nos, to vuku ove matorce smotane kao što je tab?
Jer si ti neki tabov drugar?To nije lepo od tebe dekice![]()