Corvus
Iskusan
- Poruka
- 6.773
U Indiji, recimo?Uglavnom ko želi normalnu ženu neka traži u inostranstvu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U Indiji, recimo?Uglavnom ko želi normalnu ženu neka traži u inostranstvu.
Bilo šta samo da ne pričate isti jezik.U Indiji, recimo?
boje se, naplaseni, videvsi kako smo mi stariji prosli, a moze biti i da su nesposobni, jer bez starca nema udarcaKažu u narodu,muškarac probirač naidje na otirač pa me interesuje zašto su današnji muškarci toliko fini,probirljivi i iz mog nekog ugla ludi po tom pitanju.....
e ali ovo ti je cista zabluda,prevelike razlike nisu uopste privlacne..stvarno mislis da ce devojku pre da napali neko ko moze otac da joj bude od nekog muskarca njenih godina?boje se, naplaseni, videvsi kako smo mi stariji prosli, a moze biti i da su nesposobni, jer bez starca nema udarca
Taj izraz me podseća na neku jadnu, nesretnu, izrabljenu ženu sa nekim nasilnim psihom od muža alkosa. Jbg, ne mora da znači. Moj doživljaj termina.uzas...
Ja mislim.e ali ovo ti je cista zabluda,prevelike razlike nisu uopste privlacne..stvarno mislis da ce devojku pre da napali neko ko moze otac da joj bude od nekog muskarca njenih godina?
Pa nisu stariji 20 godina.Ja mislim.
Naročito dok su mlađane.
Žene traže zrelost i ostvarenost, a ne polažu previše u nadu i potencijal.
U prilog tome govore i brakovi u kojima su, obično, muškarci stariji?
ma zezam ovu mangupariju, naravno da ne mislim 10-15 maksimalno, ti si beba za mene, samo smo se zezali, 20 god, je mnogoe ali ovo ti je cista zabluda,prevelike razlike nisu uopste privlacne..stvarno mislis da ce devojku pre da napali neko ko moze otac da joj bude od nekog muskarca njenih godina?
Jesu, ponekad?Pa nisu stariji 20 godina.
Zreo i ostvaren moze da bude i neko malo stariji,ako mene pitas sve preko 15 godina razlike je patologija- a i to je mnogo.Ja mislim.
Naročito dok su mlađane.
Žene traže zrelost i ostvarenost, a ne polažu previše u nadu i potencijal.
U prilog tome govore i brakovi u kojima su, obično, muškarci stariji?
Možda i jeste...Zreo i ostvaren moze da bude i neko malo stariji,ako mene pitas sve preko 15 godina razlike je patologija- a i to je mnogo.
tu nesto ne stima,ako se ljudi privlace na istim talasnim duzinama sta nije u redu sa muskarcem od 45 koji je sa zenom od 30?Možda i jeste...
Ali se često srećemo sa istom, zar ne?
Zašto misliš da nije u redu?tu nesto ne stima,ako se ljudi privlace na istim talasnim duzinama sta nije u redu sa muskarcem od 45 koji je sa zenom od 30?
sta znaci ostvareni uopste?Zašto misliš da nije u redu?
Žene sazrevaju ranije, a muškarci odrastaju u ostvaruju se docnije?
Retki su muškarci koji su se ostvarili u tridesetoj?
A biološki sat kod žena već "proklizava" nakon toga?
misli kao ja, kao brodolom, a ovamo gledam da li ce neka da se sazalista znaci ostvareni uopste?
Zaludjuje se kao vecina muskaraca,gledam kroz svoje iskustvo.. Kada smo bili na 25-35 to je funkcionisalo dobro ali sada vec ne. Muskarci kad predju 40 usporavaju tempo,zene od 30 ne.misli kao ja
Ne znam?sta znaci ostvareni uopste?
aham, i zato bi ti da se izlezavas i suncas, a mi u neku akciju; kako to onda da se zene ne udaju za mladje?Zaludjuje se kao vecina muskaraca,gledam kroz svoje iskustvo.. Kada smo bili na 25-35 to je funkcionisalo dobro ali sada vec ne. Muskarci kad predju 40 usporavaju tempo,zene od 30 ne.
pa sto pises ako ne znasNe znam?
Neko čije su vrednosit, generalno, ostvarene?
Neko ko je stabilan i ostvaren u smislu da može da pruži "gnezdo"…?
Ne kažem da to razmišljaše na taj način -ali većina žena to čini, zar ne?
parovi uglavnom zajedno prave dom,sad sve zavisi sta je nekome dovoljno.. Danas i mladji rade vise poslova,imaju svoje firme..Pa, pišem ono šta me navede?pa sto pises ako ne znasparovi uglavnom zajedno prave dom,sad sve zavisi sta je nekome dovoljno.. Danas i mladji rade vise poslova,imaju svoje firme..
zato su tu svaleriaham, i zato bi ti da se izlezavas i suncas, a mi u neku akciju; kako to onda da se zene ne udaju za mladje?

Volem patologijuZreo i ostvaren moze da bude i neko malo stariji,ako mene pitas sve preko 15 godina razlike je patologija- a i to je mnogo.
ma, i oni te izgustiraju, zar ti nije vaznije da imas sa nekim da popricas? jes i nije, pa ne bi visila ovde sa mnomzato su tu svaleri![]()