andjelijaa
Elita
- Poruka
- 18.278
volim ja i u krevetu da pricam,ne brinima, i oni te izgustiraju, zar ti nije vaznije da imas sa nekim da popricas? jes i nije, pa ne bi visila ovde sa mnom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
volim ja i u krevetu da pricam,ne brinima, i oni te izgustiraju, zar ti nije vaznije da imas sa nekim da popricas? jes i nije, pa ne bi visila ovde sa mnom
jaoj bre andjo. pa sto to toliko ima da se prica kada se spava? cuti bar ne skripis zubimavolim ja i u krevetu da pricam,ne brini
Kažu u narodu,muškarac probirač naidje na otirač pa me interesuje zašto su današnji muškarci toliko fini,probirljivi i iz mog nekog ugla ludi po tom pitanju.....
Sta ima da biram kad su sve ko jaje jajetuKažu u narodu,muškarac probirač naidje na otirač pa me interesuje zašto su današnji muškarci toliko fini,probirljivi i iz mog nekog ugla ludi po tom pitanju.....
Ljudi danas inače žive mnogo šire i haotičnije nego bilo koja generacija od postanka sveta. Bar u tom nekom društveno socijalnom smislu.Kažu u narodu,muškarac probirač naidje na otirač pa me interesuje zašto su današnji muškarci toliko fini,probirljivi i iz mog nekog ugla ludi po tom pitanju.....
Muškarci i nisu probirljivi koliko su to žene?Malo koji muskarac je probirljiv logicno i ne moze da bira,probirljiv je Bred Pit i to jako,mnogim muskarcima je lakse doci do jack pota na lutriji nego do zene,i kako da budu probirljivi
Iskusno i lepo objašnjeno.....Ljudi danas inače žive mnogo šire i haotičnije nego bilo koja generacija od postanka sveta. Bar u tom nekom društveno socijalnom smislu.
Nekada ljudi nisu mogli mnogo da biraju. Ni muškarci ni žene. Upoznaju se negde, razmene poglede, par reči, dogovor, to je to. Znaš da nećeš imati više šansi. Nema fejs, Instagram, pa dal je onlajn na viberu, pa se čujete svaki čas, pa vagate, pa procenjujete svaku izgovorenu reč, pa vidiš on je to nešto rekao a što je to rekao, šta je mislio sa tim. Pa što mi ne piše ceo dan, pa ko mu lajkuje sliku, kome je on šta lajkovao... to je bre totalni haos!
Danas, evo iz ugla slobodnog muškarca od 40 godina, pa to je bre tek totalni haos. To ima svega. Eto ti je neka razvedena haotična sva ne zna ni ona kud će, rkće se još da ludim bivšim mužem po sudovima, kače se za nju svi redom i pišu jer očekuju da je tu zicer da se omrse...pa onda udate a htele bi nešto ali i ne bi htele pa bi da ubijaju dosadu ali bi možda i nešto...pa ove što su izašle iz veze pa ko puštene s lanca...onda sponzoruše, to je tek priča za sebe...pa imaš na kraju i ove fine, drage, slobodne, prirodne, povučene, ne izlaze mnogo, vredne, sposobne al one su bukvalno najprobirljivija vrsta. One ti imaju njih 15 u inboksu u svakom momentu. I uvek na kraju izaberu mentola.
I onda kako ti na kraju ispadneš probirač? Koga uopšte da biram? Ko da su to kruške u gajbi pa ću sad ja tu kao nešto da biram. Jok, jebigga, daj samo da je žensko i da ima manje od 4 noge. Još pogotovo manje sredine, to ti je sve sosidž parti gde god odeš. Sve žene odoše po većim gradovima.
Ljudi danas inače žive mnogo šire i haotičnije nego bilo koja generacija od postanka sveta. Bar u tom nekom društveno socijalnom smislu.
Nekada ljudi nisu mogli mnogo da biraju. Ni muškarci ni žene. Upoznaju se negde, razmene poglede, par reči, dogovor, to je to. Znaš da nećeš imati više šansi. Nema fejs, Instagram, pa dal je onlajn na viberu, pa se čujete svaki čas, pa vagate, pa procenjujete svaku izgovorenu reč, pa vidiš on je to nešto rekao a što je to rekao, šta je mislio sa tim. Pa što mi ne piše ceo dan, pa ko mu lajkuje sliku, kome je on šta lajkovao... to je bre totalni haos!
Danas, evo iz ugla slobodnog muškarca od 40 godina, pa to je bre tek totalni haos. To ima svega. Eto ti je neka razvedena haotična sva ne zna ni ona kud će, rkće se još da ludim bivšim mužem po sudovima, kače se za nju svi redom i pišu jer očekuju da je tu zicer da se omrse...pa onda udate a htele bi nešto ali i ne bi htele pa bi da ubijaju dosadu ali bi možda i nešto...pa ove što su izašle iz veze pa ko puštene s lanca...onda sponzoruše, to je tek priča za sebe...pa imaš na kraju i ove fine, drage, slobodne, prirodne, povučene, ne izlaze mnogo, vredne, sposobne al one su bukvalno najprobirljivija vrsta. One ti imaju njih 15 u inboksu u svakom momentu. I uvek na kraju izaberu mentola.
I onda kako ti na kraju ispadneš probirač? Koga uopšte da biram? Ko da su to kruške u gajbi pa ću sad ja tu kao nešto da biram. Jok, jebigga, daj samo da je žensko i da ima manje od 4 noge. Još pogotovo manje sredine, to ti je sve sosidž parti gde god odeš. Sve žene odoše po većim gradovima.
Da li to znači da je tema, ipak, o ženama?Zena nije lako dobijala paznju na ulici u starim vremenima jer sve su djevojke bile na Korzu tada i momci i onda je samo ona najljepsa u drustvu kupila paznju vecine momaka i za njom su svi jurili onda kada bi vecina momaka shvatila da ne moze lako doci do ljepotice da ce je samo jedan imati,onda su oni usmjeravali paznju na ova solidne ne nuzno ruzne i one su lako ulazile u vezu sa tim momcima jer ni one nisu lako dobijale musku paznju.Te zene u sijenci bi znale tada biti ljubomorne na ovu naljepsu ali su znale gdje im je mjesto dejt svijetu i jako su cijenile paznju obicnih muskaraca da su ulazile u vezu sa njima za razliku od Internet doba
Danas u periodu interneta i socijalnih mreza svaka cak i prosjecna riba ce imati paznju muskaraca kao ona nekada naljepsa riba na korzu za kojom su jurili muskarci,na Instagramu sada manje vise svaka ima tu paznju,i onda za prosjecne muskarce i obicne je tu Sizifovski tesko da dodju do veze ili dejta i ostaju tuzni i solo,a svaka ta i solidna riba na Fejsbuku ili sta ti ja znam,za sebe misli da je Holvuduska ljepotica i da zaslzuje najace muskarce bogate, uspjesne,poslovne,koji imaju zene itd,i onda sta ima tu da traze neki momci koji imaju dusu,cak i da su fini ovako i lijepi dzaba zive obicne zivote nemaju pricu avanture,veze,popularnost itd.Internet je surovo promjenio musko zenske odnose i percepciju koje zene imaju o sebi

Tema je o zenskom izboru,takav je i komentar, ovo je prirucnik nekom da shvati zasto su stvari takve kakve su bez licnih osjecaja,to je jednostavno igra nekada nepravdedna nekada pravedna ali i dalje to je igra.Internet je zauvijek promjenio Izbor dejting partnera,zato sam napravio poredjene izmedju Korzo i Internet dobaDa li to znači da je tema, ipak, o ženama?![]()
Ima i probiračica,evo ja sam prva...a sto se tice ovog drugo mozda iz tvog ugla iz mog su muškarci i te kako,ne realni i nikad ne gledaju spram sebe nego večito pate od toga da im je riba,nafurana,sa svim veštačkim na sebi ako moze....A ne gleda realnu sliku sebe i da nadje neku postenu,vrednu prirodnu ženicu...
Uvek bilo i biće.e ali ovo ti je cista zabluda,prevelike razlike nisu uopste privlacne..stvarno mislis da ce devojku pre da napali neko ko moze otac da joj bude od nekog muskarca njenih godina?
Ne samo ste se vi muški raspisali na temu žena....Ipak je moje postavljeno pitanje bilo zašto ste vi probirači.....No dobro....Da li to znači da je tema, ipak, o ženama?![]()
O čemu? Dal da razbiješ jaje u sarmu ili ne?volim ja i u krevetu da pricam,ne brini
Kažu u narodu,muškarac probirač naidje na otirač pa me interesuje zašto su današnji muškarci toliko fini,probirljivi i iz mog nekog ugla ludi po tom pitanju.....
Pa kad su probiračii na kraju ožene neku najjgrdju to mahom tako biva
Kažu u narodu,muškarac probirač naidje na otirač

Pa kad su probirači![]()
Nisam ni ja neka lepotica prosečna simpatična devojka,ali da uglavnom te ružnjikave,bolje prodju u svakom slučaju.....pazi foru tipa par njih ili nekoliko u društvu i komentarišu izgled od neke ženske i komentari budu " ne bi je ni štapom takao " i sl - neki već imaju ružne žene,neki će oženiti ružnu a neki uglavnom budu sa ružnima
Nisam ni ja neka lepotica prosečna simpatična devojka,ali da uglavnom te ružnjikave,bolje prodju u svakom slučaju.....
Ма какво вештачко? То само кретен може да тражи. Онда нек купи лутку, све је вештачко, а много јефтиније за одржавање.Ima i probiračica,evo ja sam prva...a sto se tice ovog drugo mozda iz tvog ugla iz mog su muškarci i te kako,ne realni i nikad ne gledaju spram sebe nego večito pate od toga da im je riba,nafurana,sa svim veštačkim na sebi ako moze....A ne gleda realnu sliku sebe i da nadje neku postenu,vrednu prirodnu ženicu...
Да ли кува, да ли чисти и баца ђубре?Danas više nego ikada gledaš iz kakve je kuće šta ima, genetske bolesti, rakčine, dal pate ukućani od šizofrenije itd.
На вашу жалост.I jeste tako ali samo zato sto su postale svesne sebe i cinjenice da muskarac nije potreban da bi opstale,na vasu zalost.