Prison Break

Ne lupaj 4. sezona je extra !
Meni su se bar mnogo svidele obe epizode!!!
I uopste me nije razocarala za razliku od trece !!!
Stvarno ne znam sta ti se ne svidja ...
Samo jedino sto su glupo uradili je to sto majkl, linkoln, sucre i ostali beze godinu dana od policije i na kraju u jednoj epizodi ih sve pohvataju !!!
A lepo su smislili ono za saru !!!
Nisam mislio da ce biti malo realnije inspirisani nego inache ...

Ja nisam reko da su epizode lose, dobre su samo sto ja ocekujem mnogo vise od PB.
Ne svidja mi se sto su se Majkl i Sara tako brzo nasli. Zanima me koje sposobnosti ima Belik pa je i on s njima, po meni taj tim bi trebali da cine Majkl, Linkon, Sara, Aleks (najveci car da li sam negde to spomenuo) i Roland. Naravno da je glupo sto su ih sve pohvatlai u jednoj epizodi.

Jaooo, a ja nisam gledala ni jednu, jedem se ovde, drug koji ima adsl na moru i ne mogu da skinem... grrrrrr.........! Ne znam sta da ocekujem od Prison BReak-a, 3. sezona je blago razocarala publiku, nadam se napretku...
Pozz

Ni ja se ne slažem.
Svaka serija nužno menja svoj pravac radnje, ambijent, likove . Samo je pitanje kakva je ta promena. Kvalitetna ili ne. Po tome se razlikuju dobre i loše serije. Mislim da je ono što smo mogli da vidimo na početku nove sezone PB vrlo uzbudljivo i da će biti još interesantnije kako sezona bude odmicala. Mada, uvek postoje oni koji su time nezadovoljni i koji bi hteli da Majkl i ekipa nikada nisu ni izašli iz Fox River-a.

Овај текст сам нашао на другом форуму. Хтео са и ја да седнем и да напишем нешто овако, али никако да се наканим.

moram da priznam da stvarno ne razumem pozitivne komentare. prvu sezonu sam gledao netremice, cekao novu epizodu odmah po zavrsetku prethodne, gledao otvorenih usta. druga sezona je mogla da prodje. nastavak bega, trebali su nam neki odgovori iz prve sezone. u trecoj se vec naslucivala katastrofa. ali, ovo...

ovo sto sad gledamo je nedostojno trosenja vremena. serija ne lici na sebe. radnja je nategnuta do pucanja, smesno-banalnih situacija ima na pretek. nema kreativnosti, nema detalja, nema logickih zagonetki. mozak vise ne mora da radi. gledas, dremas, gledas... sve ti je jasno. nabrajanje silnih propusta i nebuloza u samo prve dve epizode cetvrte sezone bi mi odnelo mnogo vremena. evo samo par neverovatno glupih fakata :

- sona je spaljena i vecina odmetnika od zakona (a svakako su tu morali biti i nasi junaci, kao jel najsposobniji) su lagano stigli u usa. pitam se samo sto do te pobune ne dodje jos u trecoj sezoni,
- sara je ziva... majkl je obavio svoj zadatak. za sta i za kada je kompanija cuvala tog asa u rukavu? ah, ne... pa ona je zapravo slobodna?!
- 50 miliona dolara je (trebalo biti) placeno za "scylla"-u, a onda smo saznali da je ona sama po sebi gotovo bezvredna, jer predstavlja samo jednu sestinu! imamo specijalno cuvanog sekretara-cuvara te sestine (u cije dvoriste mozete lagano da usetate, jer su mu cuvari striktno opkolili kucu, a dalje ih ne zanima) koji zapravo moze da bude spokojan, jer cemu briga ako postoji jos pet jednako tako vaznih pajtosa. a jeste primetili da ona kamera ispred ulaza u kucu nestade prilikom provale?
- cia, fbi i sve ostale usa sluzbe su spale na to da se jedan srednje pozicionirani agent bori za ocuvanje demokratije, i to tako sto se oslanja na grupu sumnjivih likova, jer eto nema poverenja u sopstvene ljude,
- tako mocna kompanija spala je na jednog "opasnog" ubicu, koji do informacija dolazi tako sto ucenjuje zaposlenicu kazneno-popravnog sistema usa (pored svih veza koje kompanija ima i korumpiranih drzavnih sluzbenika na svom platnom spisku) i ima vremena da broji zatvorenike kroz opticki nisan,
- gps lokatori koji se na nogu stavljaju uz pomoc cicak trake - no comment!

sad slede dve VRH stvari:

- potpuno iscrpljeni, gladni i zedni (podvlacim zedni) t-bag i onaj panamski mu drugar lutaju besciljno kroz pustinju, a onda najpre debeljko, a zatim i t-bag dolaze na ideju kako bi svoje potrebe mogli utoliti jednim finim kanibalistickim ruckom. za tu namenu pripremljena je i vatra (moze biti da su mu upaljac ostavila ona dva probisveta, ili je naisao neki komanci), cija se jacina moze meriti plamickom malo vece svece. e onda je t-bag dovukao obucenog debeljka i pripremio socan obrok, koji mu je osim gladi, valjda, utolio i zedj. cak se i prejeo, pa mu bila muka. bas nekako po zavrsenoj gozbi nailaze likovi na skuterima...

- sekretarevu spremacicu telefonom instruisu da ide po kuci i proverava prozore. ona se seta, obavezno sa torbom od koje se ne odvaja cak ni dok spava (iako ponekad pokazuje istu neznancima po autobuskim stajalistima). i, taman po obavljenom poslu, krece kuci. ali, ne lezi vraze... setila se ona da pogleda sta ima u svojoj torbi i, gle cuda... pronasla neku tehnicku spravicu koju nikad nije videla i koja njoj ne pripada. sad, kao svaka iskusna domacica, zna da sve sto nije njeno pripada gazdi. ne, ne... ne uzbudjuje se ona, vec iskusno tu spravicu spusta na natkasnu... pa bogamu, gazda ce tu vec naci ono sto je greskom stavio u njenu torbu. sad, nije racunala da ni njemu to nece privuci paznju, iako svoj mobilni spusta tik do potpuno nepoznatog tehnickog uredjaja. ma, nije problem... cuvaru tu bila najbliza uticnica, pa stavio svoj mob na punjenje... strasno!

eto, bas se raspisah. bogami sam se i lepo ismejao dok sam ovo kucao. ima toga jos mnogo. razumem ja da su ukusi razliciti, ali molim vas... ovo je tragicno!

i dodao bih jos jednu zanimljivu stvar, koja dosta govori o ovoj sezoni. na sta vas podseca ovakvo okupljanje ekipe? ili... ako ste imali priliku da pogledate verziju koja ima trejler za sledece epizode, mogli ste da primetite da je isti montiran i graficki uradjen tako da neodoljivo podseca na trejler za filmove "oushnovih xx". slozicemo se da ova serija svakako u prethodnim sezonama takvu vrstu zabave nije imala za cilj. ali, sada - na pravom su putu.

У потпуности се слажем са ликом који је ово написао. Све после друге сезоне је крш...

hoces da kazes da je tebi bilo super u prvoj sezoni kad je Majkl (ne znam sad tacno kako izgoreo deo koze gde se nalazila mapa) ostao bez poveceg dela mape na telu i da je lik koji je sa njim delio celiju tacno znao kako je izgledala mapa i iscrtao je?? to je tako valjda po tebi objasnjivo?
ne kapiram, ali je ovo karakteristika da ako neko pocne da pljuje onda svi ostali nagrnu,....

Back