Prison Break

@Jasica

Aj mi molim te reci neko normalno objasnjenje za Sarin povratak. Bez plasticnih glava i kloniranja.

A što je kloniranje nenormalno? Tj. jeste nenormalno, ali hoću da kažem da je moguće i realno.

Drugo objašnjenje?

Našli su neku koja liči na Saru, Link se toliko izgubio da nije dobro ni pogledao ( a Kompanija je znala da će da se šokira) i eto.

Još bolje objašnjenje: našli su neku koja liči na Saru i odradili joj par plastičnih operacija.

Oćeš još? Evo:

našli su Sarinu sestru bliznakinju za koju nije znala da postoji :P :whistling:

Omg, šta je s vama ljudi... Kako vam nije logično da je to bio odličan način da pokušaju da ubace Majkla u Kompaniju? Odlična ucena, odlična nameštaljka! Mogu samo da zamislim u kakve klopke će Majkl upasti u 4. sezoni, i kakvu agoniju će da preživi oko Sare/sa Sarom.

A što je kloniranje nenormalno? Tj. jeste nenormalno, ali hoću da kažem da je moguće i realno.

Drugo objašnjenje?

Našli su neku koja liči na Saru, Link se toliko izgubio da nije dobro ni pogledao ( a Kompanija je znala da će da se šokira) i eto.
Odavno je PB izgubio dodir sa realnoscu.
Ovo ima veza samo sa profitom i ni sa cim drugim.
Sarin povratak ce bar na kratko podici popularnost serije, i nije bitno kakvo ce objasnjen je naci za to.
Licno verujem da ce nova sezona biti totalni debakl, i da ce se zavrsiti pre planiranog.
Kloniranje, ahahahahah...
Onda bi mogli svakome napraviti "kopiju" koja ce sluziti zatvorsku kaznu, dok se original brcka na nekom ostrvu.
Dobro, kloniranje danas i nije SF, ali cinjenica koju uvek preskacu u serijama i filmovima i koja me izludjuje je odrastanje. Znaci, danas naprave klona i on je vec sutra jednak nasem junaku, preko noci prodje ko zna koliko godina, sto vec jeste totalni SF.
Znam da sam malo skrenuo s teme, ali morao sam ovo napisati.
Naravno da ne verujem da ce ovde biti klo(v)nova, a i da ih bude, to svakako ne bi bila najnelogicnija stvar u seriji...

Poslednja izmena:
Odavno je PB izgubio dodir sa realnoscu.
Ovo ima veza samo sa profitom i ni sa cim drugim.
Sarin povratak ce bar na kratko podici popularnost serije, i nije bitno kakvo ce objasnjen je naci za to.
Licno verujem da ce nova sezona biti totalni debakl, i da ce se zavrsiti pre planiranog.
Kloniranje, ahahahahah...
Onda bi mogli svakome napraviti "kopiju" koja ce sluziti zatvorsku kaznu, dok se original brcka na nekom ostrvu.
Dobro, kloniranje danas i nije SF, ali cinjenica koju uvek preskacu u serijama i filmovima i koja me izludjuje je odrastanje. Znaci, danas naprave klona i on je vec sutra jednak nasem junaku, preko noci prodje ko zna koliko godina, sto vec jeste totalni SF.
Znam da sam malo skrenuo s teme, ali morao sam ovo napisati.
Naravno da ne verujem da ce ovde biti klo(v)nova, a i da ih bude, to svakako ne bi bila najnelogicnija stvar u seriji...
Vrlo pametan post, serija je razocarala odavno mnoge.............

Pametnjakovici koji misle da je LOST mnogo bolji neka odu na temu : LOST, pa neka pisu sta hoce o toj seriji !!!
Ovo je tema o Prison Break-u, i iskreno se nadam da ce to i ostati !!!
Meni je prison break extra !
Imam ga na DVD !
Tri puta sam ga gledao iz pocetka !!!

Gledao sam prve dve sezone i za trecu nisam mogao da skupim hrabrost. Nije toliko losa serija, samo sto je sa drugom sezonom izgubila onu originalnost koju je imala u prvoj sezoni.

Nikad nisam gledao Lost.

:heart::heart:Extra je serija:heart::heart:.........mada mi se u pocetku nije bas svidjala...moj taata ju je odgledao jos prosle god.....mislim na epizode koje su izasle.....a ja pocela da gledam...al mi se neda ....cd mi pokvaren.....:sad2::sad2::sad2:Al nema veze......dobicu novi.....:):):)Ceka ce mene Wentworth .....:D:mrgreen::D:mrgreen:

Back