Abell
Iskusan
- Poruka
- 5.757
Presra ga torente...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mene je oduševila! Naročito prve 2 sezone! Malo su, doduše, preterali pred kraj 4. sezone, sa Majklovom vaskrslom majkom i ostalim klišeima iz latino sapunjara, to im nije bilo potrebno. U svakom slučaju, celokupan utisak je odličan! Posebno mi se svidelo što je svaki lik sadržajan i kompleksan na svoj način, svako ima neku svoju priču i nekako je gledaocu (bar meni) lako da se saživimo sa njima.
Ne uci lose ljude....svaka serija treba da pogleda do kraja...a prison break nisu pokvarili uopste...cak bi bio srecan kad bi snimili 5. sezonuSavetujem svima da posle prve sezone predju na Damages,a ostali gresnici koji su se zajebali i nastavili da gledaju neka se tese tako sto ce gledati lost,cisto da vide da postoji jos po koja serija "a la *****"
jel ima ikakvih naznaka da se nekad (BILO KAD) u budućnosti može destiti da se snimi peta sezona ili nesto slicno! Kao sto rece onaj lik, prca je ispricana, ali ja mislim da tu moze da se desi jos dosta toga, posebno zbog toga sto se Michaael-ova smrt prikazala VRLO, vrlo, vrrlo misteriozno i neodređeno... Milism da ipak ima prostora za jos...... Nenormalno sam se navukao!!!! Jos pre godinu dana sam odgledao sve, ali sve epizode i film, i u zadjnih mesec dana sam ponovo i nije mi bilo dosadno!
P.s. Jel zna neko nesto, jel postoji neka sansa za nastavak (nekad, bilo kadu buducnosti).... ????
jel ima ikakvih naznaka da se nekad (BILO KAD) u budućnosti može destiti da se snimi peta sezona ili nesto slicno! Kao sto rece onaj lik, prca je ispricana, ali ja mislim da tu moze da se desi jos dosta toga, posebno zbog toga sto se Michaael-ova smrt prikazala VRLO, vrlo, vrrlo misteriozno i neodređeno... Milism da ipak ima prostora za jos...... Nenormalno sam se navukao!!!! Jos pre godinu dana sam odgledao sve, ali sve epizode i film, i u zadjnih mesec dana sam ponovo i nije mi bilo dosadno!
P.s. Jel zna neko nesto, jel postoji neka sansa za nastavak (nekad, bilo kadu buducnosti).... ????
Jedino da nam se Majkl povampiri, onda bi stvarno bilo previse, i ovako su usrali...
Znas kako bi jedino povratili seriju,,,
Kad bi Majklov sestric, zaboravio sam kako se zove
kad bi on bio u zatvoru...
Mislis prve tri sezone
Serija je bila odlicna dok nisu postali alavi i napravili od iste latinoamericku sapunicu sa sve momentima da se ne zna ko je kome otac, ko majka, a ko brat
da su zavrsili na drugoj sezoni, bilo bi ok, ovako su napravili s.ranje od odlicne serije
volela sam je, ali je posle svega ostao onako, pa PIH osecaj
Prvo vadi brata iz zatvora, pa posle on zavrsi u Panamski zatvor(sto po meni i nije lose). Visak je cetvrta sezona definitivno
Snima se i peta sezona....
ali kazu da ce objasnjenje biti zadovoljavajuce... ajd da vidimo i to.