Prison Break

Samo nesto da pitam bas sam skino i odgledo 13 epizoda 3 sezone i nesto mi nije jasno.......Kako sucre zavrsi u soni?Zar to ne znaci da ce se majkl vratiti da ga spasi?I da,jel sara ziva?Jer mi je mnogo glupo ako ona ne prezivi....

E da i jel ima 3 sezona 22 epizode ili samo ovih 13??

Poslednja izmena:
Samo nesto da pitam bas sam skino i odgledo 13 epizoda 3 sezone i nesto mi nije jasno.......Kako sucre zavrsi u soni?Zar to ne znaci da ce se majkl vratiti da ga spasi?I da,jel sara ziva?Jer mi je mnogo glupo ako ona ne prezivi....

E da i jel ima 3 sezona 22 epizode ili samo ovih 13??

Zavrsi i on, valjda ce se Majkl vratiti po njega. Od tog pitanja o Sari su ovde vec neki poludeli. Da, ziva je!!! I da treca sezona ima samo 13 epizoda. Snima se cetvrta.:super:

A šta kažete na ovo:
SPOILER

Scofield starting the long process of getting his full body tattoo removed! You know what that means.. more shirtless Michael scenes.:confused:

Ma i ako je to istina, to rade samo da se ne bi mucili sa ''dugackim rukavima''. Vec su se ovi zeznuli kada su bezali iz Sone, pa su Majklu ''podarili'' svih deset noznih prstiju (ona scena sa ronjenjem), dok je na camcu nosio - CARAPE!!! Ako sam se ja zeznuo, dobro je... :roll:

zanimljivo to sa tetovazama
u prvom serijalu Linkoln ima tetovaze, vide se u onoj flash back sceni kad ga policija hvata kako pere krvave pantalone, a posle u poslednjim epizodama drugog serijala ih nema.
a opet, mozda ja gresim....

Ma kakav grob, i ako su je stvarno ubili nisu je sahranili.. Ma samo nek joj lepo zaheftaju glavu, i nece biti problema..:D
Sta li su sad smislili..? Nervira me to sto je plan bio da se Sara ne vraca, uopste je nisu pominjali i sad odjednom........

Back