Prison Break

Ako se Michael vrati da "vadi" Sucre-a iz Sone ja momentalno prestajem da gledam tu seriju.
A gledao sam sve tri sezone po dva puta. Pa mislim malo bi MNOGO bilo glupo da on sad vadi sve koje kao on voli, iz zatvora.

ma jok, sucre ce da ostane tamo...
BIla bi fora ono, posle 20 godina, Sucre izlazi iz Sone, onako, ko starac, i ode da poseti Michaela, a Michael sedi, pogleda ga, u'vati se za glavu i kazhe: JAOOOOOOOOOOO!!! zaboravio!....

Pa zato sto bi to bilo nenormalno, ako bi to uradio.
I sta se znalo nakon trece sezone, da ce Michael da vasi sucrea....pa daj ako ti znas sta ce se sve izdesavati u narednoj sezoni skrati muke i kazi mi!!!

E drugari, jel tacno da se pojavio sad u aprilu kako neki specijal, uvod u cetvrtu sezonu, tako nesto?
Nacula sam, pa da proverim. Inace, da se nadovezem, sto se tice kvaliteta serije, on je neosporan, kao i prica koja je dovedena do savrsenstva. Tako da, sto se mene licno tice, mogu svi "mrtvi" da se vrate, moze i Majkl da vadi Sukrea iz Sone, kako god, samo da se gleda...Mada, mislim da ce se prica vrteti oko toga da Majkl onako hiperinteligentan, dobrano zagorca zivot ovima iz Kompanije, bez mrtvih naravno. E da, i mislim da je Kelerman ziv, sto bio bilo super, svidja mi se taj lik. Toliko od mene.

E drugari, jel tacno da se pojavio sad u aprilu kako neki specijal, uvod u cetvrtu sezonu, tako nesto?
Nacula sam, pa da proverim. Inace, da se nadovezem, sto se tice kvaliteta serije, on je neosporan, kao i prica koja je dovedena do savrsenstva. Tako da, sto se mene licno tice, mogu svi "mrtvi" da se vrate, moze i Majkl da vadi Sukrea iz Sone, kako god, samo da se gleda...Mada, mislim da ce se prica vrteti oko toga da Majkl onako hiperinteligentan, dobrano zagorca zivot ovima iz Kompanije, bez mrtvih naravno. E da, i mislim da je Kelerman ziv, sto bio bilo super, svidja mi se taj lik. Toliko od mene.

Za ovo ne znam, ali jedno je sigurno Kelerman sigurno se nece vracati.

Sezona 4 ima 22 epizode a ukupno ce biti 7 sezona!
Za proveru idite na PRISON BREAK BUFF i potrazite u arhivi.
Glumci su potpisali ugovore z:super:a 7 sezona, ali to ne znaci da ce ih toliko i biti.

Poslednja izmena:
Zar nije 3 sezona prekinuta zbog strajka scenarista? Malo je glupo da se zavrsi na 13-oj epizodi, toliko je pitanja otvoreno - hoce li naci Susan B., da li je Sara ziva, i sl.
Nasla sam na netu da ce se u maju nastaviti snimanje jos 9 epizoda, pa onda od septembra 4 sezona... Cak je i Blic pisao o tome nedavno...
Ako znate jos nesto... javite! :)

Back