anya_misic
Aktivan član
- Poruka
- 1.007
Samo da Michael nezaglavi ponovo!A jel tacno da ce on poginuti na kraju serije?
Uuuuu nema sanse!!! Taman da upropaste seriju... Mislim da nece...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo da Michael nezaglavi ponovo!A jel tacno da ce on poginuti na kraju serije?
Kraj avgusta-pocetak septembra, uvek je tako...Ima li iko informaciju kada pocinje emitovanje 4. serijala u Americi?
E ljudi a sta ce biti sa Sucreom on je ostao u soni???

Hahaha.....dobra fora, kao bio u guzvi pa zaboravio da treba da izvadi druga iz zatvoraAko se Michael vrati da "vadi" Sucre-a iz Sone ja momentalno prestajem da gledam tu seriju.
A gledao sam sve tri sezone po dva puta. Pa mislim malo bi MNOGO bilo glupo da on sad vadi sve koje kao on voli, iz zatvora.

ma jok, sucre ce da ostane tamo...
BIla bi fora ono, posle 20 godina, Sucre izlazi iz Sone, onako, ko starac, i ode da poseti Michaela, a Michael sedi, pogleda ga, u'vati se za glavu i kazhe: JAOOOOOOOOOOO!!! zaboravio!....

Aj mi reci gde su pronašla tačno sezone .Na kom sajtu?
Ja sam bila pronašla negde ali me stalno nešto zeza,aj please.
Aj mi pošalji!![]()
Jao..Sucre je baš dobrica... Baš mi ga je bilo žao kad su ga zatvorili...
Ma njega će Michael da vadi odatle...![]()
svrate do Beograda, i dodju u CZ![]()

E drugari, jel tacno da se pojavio sad u aprilu kako neki specijal, uvod u cetvrtu sezonu, tako nesto?
Nacula sam, pa da proverim. Inace, da se nadovezem, sto se tice kvaliteta serije, on je neosporan, kao i prica koja je dovedena do savrsenstva. Tako da, sto se mene licno tice, mogu svi "mrtvi" da se vrate, moze i Majkl da vadi Sukrea iz Sone, kako god, samo da se gleda...Mada, mislim da ce se prica vrteti oko toga da Majkl onako hiperinteligentan, dobrano zagorca zivot ovima iz Kompanije, bez mrtvih naravno. E da, i mislim da je Kelerman ziv, sto bio bilo super, svidja mi se taj lik. Toliko od mene.

Ajde ljudi javite se ako imate od 14 epizode 3 serijala![]()

Pa ne verujem da ce ti se javiti neko, zato sto 3 sezona ima samo 13 epizoda i tu je kraj te sezone.
Pocelo je snimanje 4 sezone i kod nas ce se prikazivati tek sledece godine![]()
a kada ce u ameriki da se prikazuje?
internet je chudo, danas u usa sutra u ostatku sveta
neko je pitao za download svih serijala
izvolite : )
http://www.eztv.it/index.php
a 7 sezona, ali to ne znaci da ce ih toliko i biti.