Prison Break

iskoristice momenat kada se i ne vidi zapravo da je njena glava bila u kutiji.
mozda ce malo dramatizovati, pa prodaju foru da je u kutiji bila neka plasticna imitacija itd itd itd
a Sara bila zakljucana negde odvojeno od svih pa je "kompanija" iskoristi za ponovnu ucenu scofielda

[mogli su ida me angazuju za scenario] :mrgreen:

iskoristice momenat kada se i ne vidi zapravo da je njena glava bila u kutiji.
mozda ce malo dramatizovati, pa prodaju foru da je u kutiji bila neka plasticna imitacija itd itd itd
a Sara bila zakljucana negde odvojeno od svih pa je "kompanija" iskoristi za ponovnu ucenu scofielda

[mogli su ida me angazuju za scenario] :mrgreen:

Mogli su, ali se ti verovatno ne bi setio/la da ,,ubijes,, Saru radi zastrasivanja, a kako i zasto su je ponovo ubacili, videcemo. Moja pretpostavka je da su je pustili pod nekim uslovom, a kojim - videcemo. Ovo su samo moja nagadjanja. Ima li neko neku pravu informaciju, osim toga da uvode ona tri ,,glavna,, lika??? :lol:

Mogli su, ali se ti verovatno ne bi setio/la da ,,ubijes,, Saru radi zastrasivanja, a kako i zasto su je ponovo ubacili, videcemo. Moja pretpostavka je da su je pustili pod nekim uslovom, a kojim - videcemo. Ovo su samo moja nagadjanja. Ima li neko neku pravu informaciju, osim toga da uvode ona tri ,,glavna,, lika??? :lol:

da je ubijem :?::?: Boga ti :!::?: pa zar onakav talenat?

radio bih ja sa njom druge stvari, ali to vec nije za taj termin emitovanja :mrgreen:

radije bih ubio onu likusu koja radi za kompaniju, mnogo je antipaticna. ako vrate Saru necu moci da poverujem da ju je ona ludaca putila zivu :otkacio:

da je ubijem :?::?: Boga ti :!::?: pa zar onakav talenat?

radio bih ja sa njom druge stvari, ali to vec nije za taj termin emitovanja :mrgreen:

radije bih ubio onu likusu koja radi za kompaniju, mnogo je antipaticna. ako vrate Saru necu moci da poverujem da ju je ona ludaca putila zivu :otkacio:

Sto se tice ovog prvog, to su vec tvoji licni interesi, a ne citave planete (jer i ti ljudi gledaju). Inace, vec nekoliko puta je i ovde receno da je Sara ziva, i da se vraca vec u prvoj epizodi, ili bar njeni flesbekovi.Sto se tice Grechen, kada bi nju ubili i pre Sare ili na pocetku 4. sezone, kako bi se tu razvijala prica, i gde bi bio zaplet??? Think about it!! :ok:

ma samo loopam

ne volim da "prorichem: desavanja
jer, ako pogodim, nije mi zanimljivo da gledam
bolje je ovako

ali svejedno, jedva chekam nastavak serije
bash nas mooche sa ovim odugovlachenjem

Mene je ova druga sezona na TVu nacisto smorila...
Prva je bila sto puta bolja.
Evo sad u nedelju je bila epizoda kad su se Majkl i Sara nasli u nekom hotelu-nijedan inteligentan razgovor, nista...
Da ne pricam za onaj razgovor u kom Majkl prica onom detektivu da je otkrio ono ubistvo.Skroz glupo od njega da vadi kec iz rukava bez neke specijalne namere.Ako je nameravao da ga namami i ubije, kako nije procenio da nije u stanju za tako nesto?
Da ne pricam sto su T-begu usili ruku pa je on sasvim lepo vozio kola tom rukom a sad mu ona opet visi o koncu.Bukvalno...
A i kad god se braca nadju u bezizlaznoj situaciji,unapred se zna da ce tata resiti stvar.Bez veze...
Jos nije ni polovina druge sezone,a scenaristi vec krpe rupe u prici i to nevesto.
Sad mi je jasno o cemu ste vi pricali kad ste rekli da serija pada iz sezone u sezonu.

Prison Break prema naj novim saznanjima ce imate 6 sezona uz mogucnost da se produzi.
Ovako postoje 2 tumacenja na kraju serije sta ce biti.
1.Michael ce sve resiti,srediti i na kraju poginuti
2.Michael ce probati sve da sredi i u tom seredjivanju ce svi oko njega poginuti i na kraju on ostaje sam.
Informacija da ce se sara pojaviti u 4 sezoni to nije u opste tacno.
Neznam samo ko je to provalio?
Ali postoji mogucnost da se pojavi samo na jedan momenat a ni pri tome necemo otkriti da li je ziva ili nije.Ako se bude pojavljivala pojavice se samo na kraju serije!

Prison Break prema naj novim saznanjima ce imate 6 sezona uz mogucnost da se produzi.
2.Michael ce probati sve da sredi i u tom seredjivanju ce svi oko njega poginuti i na kraju on ostaje sam.
Ali postoji mogucnost da se pojavi samo na jedan momenat a ni pri tome necemo otkriti da li je ziva ili nije.Ako se bude pojavljivala pojavice se samo na kraju serije!
Ne verujem.. gde si to pročitao??
Sara se vraća 100%.

To za Saru niko nije "provalio". vec je to zvanicno saopsteno od strane Fox televizije, producenata i same glumice.
Pitanje je ko je "provalio" ovo sto ti pises? Dajte ljudi, kad prenosite neke vesti navedite koji vam je uzvor. U suprotnom informacija nije relevantna i najcesce predstavlja samo fikciju fanova.
Objavljivanje takvih vesti nema smisla, samo siri paniku medju hard core fanovima serije kojih je ovde dosta.
Sto se mene tice, kao sto rekoh i ranije, seriju je trebalo zavrsiti drugom sezonom. Sve ostalo predstavlja glupost, a vracanje Sare je slag na torti te gluposti.
Serije se najcesce ne planiraju nekoloko sezona unapred, vec samo sezonu po sezonu.
(Lost je jedan od izuzetaka)
Tako se do skoro nije znalo ni da li ce biti 4. sezone, a vi vec pomuinjete 6... :D

Bice veoma zanimljivo cekati 4 sezonu./...
Cekanje ti je zanimljivo? Svaka cast. Zavidim ti posto mrzim cekanje.
Ne konkretno kad je rec o PB, to me ne zanima mnogo, ali tesko mi pada cekanje nove sezone Losta, a cekacemo sve do kraja janura.
Eto ti prilike da uzivas u cekanu omiljenih serije, posto su sve na letnjoj pauzi... ;)

Back