K4lee
Zainteresovan član
- Poruka
- 318
Sve sami sa budžeta! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
loshme:Kako si uradio Draguljce? Kakva su vam bila pitanja iz istorije? Nama je pola pitanja bilo potpuno nevazno, niko to nije ucio, dok najbitnije stvari uopste nisu bile!
iwan88:Zivojin Peric. U kom si ti bio???
Drugo pitanja: bog u Mesopotamiji koji je napravio coveka i podario ljudima pocak i pismo. Sta si tu odgovorio?
Prestojnica drevne Judeje_______________
Ono u vezi Troje, ste si stavio?
Koji papa je uveo one zabranjene knjige??
iwan88:gde si ti polagao? Za Ea i Jerusalim sam pogodio, umesto Sparte ja sam stavio Mikenu i Agamenona (nije mi tacno) a za papu Grgur VII mi jedini pao na pamet.
Jesi li stavio Ivana IV Groznog za pitanje u vezi Moskve? Za ono pitanje u vezi vrhovnog organa vlasti u Atini, sta si stavio? Koje si neprijatelje Rima zaokruzio?
Арион Дали:@iwan Mislim da to nije praksa na pravnom ...
Zapravo, siguran sam ....
Stefan_88_BB:Ljudi sta vam je , kakav Ivan Grozni.U pitanju je Aleksanar Nevski 100%,a papa je Pavle IV,to sam naucio i znam da je tacno.
Cenim da je onda i moj bio 2bandja_stay_cool:u mom testu..prvo pitanje je bilo gde i kada se prvi put pocelo sa metalurgijom
to je 2b
Ja sam se juce upisala, cekala sam 2.5h! Iako sam 132 na listi broj indeksa mi je 216. Neka neljubazna zena je radila :|iwan88:Jeli se neko upisao danas? Kako je bilo?
Meni su bili brzi. Čekao sam 2,3haleksandrica_k:Ja sam se juce upisala, cekala sam 2.5h! Iako sam 132 na listi broj indeksa mi je 216. Neka neljubazna zena je radila :|