Pripreme za pravni faks

Pravosudni ili poslovni smer?

• pravosudni

• poslovni

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
iwan88:
Zivojin Peric. U kom si ti bio???

Drugo pitanja: bog u Mesopotamiji koji je napravio coveka i podario ljudima pocak i pismo. Sta si tu odgovorio?
Prestojnica drevne Judeje_______________
Ono u vezi Troje, ste si stavio?
Koji papa je uveo one zabranjene knjige??

ja sam bio u "Slobodan Jovanovic"

Ea
Jerusalim
za Troju sam prvo stavio Spartu i Menelaja pa sam posle ispravio na Agamemnona i Mikenu
papu sam lupnuo jer nisam imao pojma, bilo mi je poznato ili nisma mogao da se setim

iwan88:
gde si ti polagao? Za Ea i Jerusalim sam pogodio, umesto Sparte ja sam stavio Mikenu i Agamenona (nije mi tacno) a za papu Grgur VII mi jedini pao na pamet.

Jesi li stavio Ivana IV Groznog za pitanje u vezi Moskve? Za ono pitanje u vezi vrhovnog organa vlasti u Atini, sta si stavio? Koje si neprijatelje Rima zaokruzio?

Ivana Groznog
Etrurce
9 arhonata

Stefan_88_BB:
Ljudi sta vam je , kakav Ivan Grozni.U pitanju je Aleksanar Nevski 100%,a papa je Pavle IV,to sam naucio i znam da je tacno.

dobro, sta se nerviras;-) Mi ne kazemo da je Ivan Grozni 100% tacno vec da smo to napisali !! Verovatno si u pravu ako si vec ucio ! Ja stvarno ne znam taj podatak, ali mi je Ivan Grozni prvi pao na pamet, jer se pominje u kontekstu ujedinjenja! pozz :-)

Da, katastrofa... cekao sam dva sata, a hiljadu puta su me vracali, te uplati osiguranje, te popuni anketu, te ovo, te ono ...
Strasno, bar da je neko okacio obavestenje na oglasnoj tabli sta sve treba da se uradi pre nego se dodje na upis .... a ne ovako ...
ali, upoznao sam hrpu ljudi u svom redu ...

index mi je 158

Back