Primedbe, predlozi i jos po nesto...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Buahahahahaha kakve vi ste sposobnosti pokazali?? Ja bih vama svima trebao da budem administrator (i ostalim adminima) ako ce te po sposobnosti!! Uspeo sam da okupim sve nove clanove i klince i da ih ujedinim u jednu grupu,smaknem dva moderatora,uz moju pomoc zato sato sam se bunio da nam treba mod na Valjevu The Look je postala moderator inace bi ona malo morgen postala da nije mene,oterao sam sa ovog pdf-a glavne spamere i osobe koje su isle drugima na nerve,izborio sam drugu spam temu na jednom pdf-u a to nema nigde i zato ne lupajte o sopsobnostima!!

:lol: Поред тога што си стално надркан, имаш ти и своје комичне тренутке, као рецимо овај сада :lol:

Ја ћу само да ти предложим да се само малко спустиш на земљу јер ниси ти баш толико успешан и моћан... да је тако одавно би те неко звао да будеш модератор не неком од подфорума или можда чак супермодератор. Све то што си ти ''изборио'' је најобичнија добра воља ''надлежних'' ка осталим корисницима, која исто тако може бити угњетена много брже него што ти помислиш да покренеш буну ;) Друго, ниси истрајан у својим ставовима... прво си ми КАО направио проблем овде око Пуба, а онда си ми после 10 дана дошао и тражио да га затворим :lol: толико о твојој озбиљности ;)

Svako ima pravo da se predomisli kad vidi da je pogresio!! Bi me neko zvao da nisam imao preko 20 poena na uvrede,svadje sa moderatorima,spam,sirenje rasne i verske mrznje.... Priznaj da je adminima vise dokurcilo da guse i da imaju probleme na pdf-u pa su zato i otvorili Pub,ali kako god Pub je bila moja i IBM-ova ideja i on je jos otvoren!! ipak je to pobeda!!

Mene jeste briga,ako tebe nije sta to mene zanima mogu da se bunim koliko hocu!! A nemoras se stalno ulizivati moderatorima stani jednom i iza korisnika!!

Ako te jeste briga, onda sumnjam da ces, na nacin na koji si do sada pokazivao svoju zrelost, ozbiljnost, razumnost, uspeti da steknes taj tzv. ugled.
A ova tvoja poslednja recenica je bez ikakvog osnova.

Па наравно. Где си ти видео модератора који проблеме решава ''силом'' тј вређањем, псовкама, свађама и ширењем расне и верске мржње? Наравно да те нико није позвао за модератора и да те нико никад неће позвати да било шта озбиљно радиш са таквим понашањем. То је суштина. Таквим понашањем ти заправо штетиш форуму ;) И не, нису вам пустили Пуб јер им је докурчило (како си се ти изволео изразити) да гуше и да имају проблеме на пдф-у већ као што рекох због добре воље, а у супротном могли су да изведу максималне репресивне мере и да реше све своје проблеме као што се то иначе и дешава на неким подфорумима ;)

Па наравно. Где си ти видео модератора који проблеме решава ''силом'' тј вређањем, псовкама, свађама и ширењем расне и верске мржње? Наравно да те нико није позвао за модератора и да те нико никад неће позвати да било шта озбиљно радиш са таквим понашањем. То је суштина. Таквим понашањем ти заправо штетиш форуму ;) И не, нису вам пустили Пуб јер им је докурчило (како си се ти изволео изразити) да гуше и да имају проблеме на пдф-у већ као што рекох због добре воље, а у супротном могли су да изведу максималне репресивне мере и да реше све своје проблеме као што се то иначе и дешава на неким подфорумима ;)

Kao na primer??:p

Ne trazim ja poene meni,meni to ne treba ja sam popularniji i od Dovle!!:p
Nego me zanima sto on ima odmah 2 kartoncica a samo spamuje pdf Tinejdzeri i pokusava da smuva Tinar a ja sam kretao od nule!!:mrgreen:

Е видиш, резон ти је потпуно погрешан. Али нема везе млад си, па ћеш научити :) То да ли си ти популарнији од мене или ниси ти реално и није неко мерило... Боље ти је мерило ПО ЧЕМУ си популарнији... на Администрацији када неко помене Овера сви питају ''јел' то онај мали што се курчи унаоколо мислећи да је ухватио Бога за ону ствар'', а када неко помене мене сви питају ''јел' то онај фрајер, алфа мужјак форума, најпожељнији форумаш, шмекер и заводник?''. Разумеш ли где је твоја грешка? А што се тиче Тине... па јбга потруди се... жене падају на функцију... ако је неко на доброј функцији то значи да је способан, квалитетан и поуздан, а то је оно што жене траже тако да размисли мало и о томе :)

Е видиш, резон ти је потпуно погрешан. Али нема везе млад си, па ћеш научити :) То да ли си ти популарнији од мене или ниси ти реално и није неко мерило... Боље ти је мерило ПО ЧЕМУ си популарнији... на Администрацији када неко помене Овера сви питају ''јел' то онај мали што се курчи унаоколо мислећи да је ухватио Бога за ону ствар'', а када неко помене мене сви питају ''јел' то онај фрајер, алфа мужјак форума, најпожељнији форумаш, шмекер и заводник?''. Разумеш ли где је твоја грешка? А што се тиче Тине... па јбга потруди се... жене падају на функцију... ако је неко на доброј функцији то значи да је способан, квалитетан и поуздан, а то је оно што жене траже тако да размисли мало и о томе :)

Ala si nahvalio sebe!!
:lol::worth:Brate moj si idol!!:lol: Aj dosta sam vas zajebavao odoh off!

...а када неко помене мене сви питају ''јел' то онај фрајер, алфа мужјак форума, најпожељнији форумаш, шмекер и заводник?''. Разумеш ли где је твоја грешка? А што се тиче Тине... па јбга потруди се... жене падају на функцију... ако је неко на доброј функцији то значи да је способан, квалитетан и поуздан, а то је оно што жене траже тако да размисли мало и о томе :)

Na funkciji moderatora tinejdzerskog foruma Krstarice?:p
o da
ja tako padam na to:mrgreen:

To nije realno sto oni da imaju vise kartoncica od nas?? I posle nama Dovla prodaje pricu sta ako se neki klinci udruze pa sebi lupaju pojene na reputaciju a oni sebi su nabili maksimum kartoncica ili skromna dva koja nisu nigde zasluzili!!
Evo ja imam samo jedan kartončić. I realno - niko ne mora da mi dodeljuje pozitivne poene. Barem na ovom pdfu to apsolutno nema smisla.

@Stefan K.
Na koju si foru ti postao mod? Nije da mi smeta, samo me interesuje u cemu sam ja pogresio... :confused:
Na foru toga da me je Dovla pitao da li bih želeo. Raspitao sam se malo medju aktivnijim forumašima ovde i svi su bili "oduševljeni".

на Администрацији када неко помене Овера сви питају ''јел' то онај мали што се курчи унаоколо мислећи да је ухватио Бога за ону ствар'', а када неко помене мене сви питају ''јел' то онај фрајер, алфа мужјак форума, најпожељнији форумаш, шмекер и заводник?''.
Ahahahahah :rotf::rotf::rotf::hahaha::hahaha:

А што се тиче Тине... па јбга потруди се... жене падају на функцију... ако је неко на доброј функцији то значи да је способан, квалитетан и поуздан, а то је оно што жене траже тако да размисли мало и о томе :)
:confused:

а када неко помене мене сви питају ''јел' то онај фрајер, алфа мужјак форума, најпожељнији форумаш, шмекер и заводник?''. Разумеш ли где је твоја грешка? А што се тиче Тине... па јбга потруди се... жене падају на функцију... ако је неко на доброј функцији то значи да је способан, квалитетан и поуздан, а то је оно што жене траже тако да размисли мало и о томе :)

you are so full of shiit! :hahaha: :lol::rotf::dash::thumbdown::banovati:

Na funkciji moderatora tinejdzerskog foruma Krstarice?:p
o da
ja tako padam na to:mrgreen:
Кад ово потврди женско, ја стварно више немам шта да додам :D

you are so full of shiit! :hahaha: :lol::rotf::dash::thumbdown::banovati:

Примећујем да су ти емоције различите поводом чињеничног стања ствари :D

Poslednja izmena:
Dame i gospodo, forumaši i forumašice - dobar dan.
Hteo bih da vam objavim da sam postavljen kao novi moderator na ovom podforumu.
U skladu sa time, zamolio bih vas za par stvari:

1. Poštovanje Pravilnika. Svako kršenje istog biće sankcionisano, u manjoj ili većoj meri.
2. Korisnici neka se ne ustručavaju da prijavljuju postove. Ako vam se čini da neki post sadrži uvredljiv tekst, po bilo kojoj osnovi Pravilnika, kliknite na
report.gif
ispod tog posta. Moderatori neće uvek u mogućnosti biti da pročitaju svaki post na svakoj temi, pa bih molio korisnike da pomažu koliko je to moguće.
3. U slučaju da imate primedbe na račun i rad moderatora (a već ih ima i i biće ih u najavi), javno u ovoj temi ili putem pp-a moderatoru se obratite sa jasnim obrazloženjem vaše primedbe.
4. Korisnici su tražili i dobili dve spam teme. Zbog ovoga, maksimalno izbegavajte spamovanje na drugim temama. Postovi koji nemaju nikakvih dodirnih tačaka sa temom i koji čine upadanje u konverzaciju u istoj biće izbrisani.
5. Teme koje korisnici budu otvarali zato što im je dosadno, biće automatski zaključavane, a korisnici opominjani.

To je sve, ako neko ima nešto da doda - neka izvoli.
Želim vam ugodan boravak na forumu Krstarice.

:klap::klap::klap::klap::klap:CONGRATZ:klap::klap::klap::klap:
neka ti bog podari dobar vetar u ledja:lol:

Dame i gospodo, forumaši i forumašice - dobar dan.
Hteo bih da vam objavim da sam postavljen kao novi moderator na ovom podforumu.
U skladu sa time, zamolio bih vas za par stvari:

1. Poštovanje Pravilnika. Svako kršenje istog biće sankcionisano, u manjoj ili većoj meri.
2. Korisnici neka se ne ustručavaju da prijavljuju postove. Ako vam se čini da neki post sadrži uvredljiv tekst, po bilo kojoj osnovi Pravilnika, kliknite na
report.gif
ispod tog posta. Moderatori neće uvek u mogućnosti biti da pročitaju svaki post na svakoj temi, pa bih molio korisnike da pomažu koliko je to moguće.
3. U slučaju da imate primedbe na račun i rad moderatora (a već ih ima i i biće ih u najavi), javno u ovoj temi ili putem pp-a moderatoru se obratite sa jasnim obrazloženjem vaše primedbe.
4. Korisnici su tražili i dobili dve spam teme. Zbog ovoga, maksimalno izbegavajte spamovanje na drugim temama. Postovi koji nemaju nikakvih dodirnih tačaka sa temom i koji čine upadanje u konverzaciju u istoj biće izbrisani.
5. Teme koje korisnici budu otvarali zato što im je dosadno, biće automatski zaključavane, a korisnici opominjani.

To je sve, ako neko ima nešto da doda - neka izvoli.
Želim vam ugodan boravak na forumu Krstarice.

Znaci bice moderacije ubuduce? :roll: Ili je to prica za mlade tinejdzere? :roll:

Ja sam video razne moderatore na ovom podforumu, ali ne primetih nikakvu moderaciju.

Znaci bice moderacije ubuduce? :roll: Ili je to prica za mlade tinejdzere? :roll:

Ja sam video razne moderatore na ovom podforumu, ali ne primetih nikakvu moderaciju.

Модерација је овде свакодневна. Ја бришем по 20-200 постова дневно у зависности колико сте расположени. Пре неки дан са обрисао преко 500 постова који су написани за два сата... једино што избегавам је кажњавање, али кад неко претера, не либим се да га одробијам :mrgreen:

Ја бришем по 20-200 постова дневно у зависности колико сте расположени. Пре неки дан са обрисао преко 500 постова који су написани за два сата...

:eek: Nikad nisam primetio da se brisu postovi. Ima dosta spama koji tako 'stoji'. Ne mogu da zamislim kakvi su onda ti obrisani postovi. :eek:

Poslednja izmena:
Bas se pitam koliko ima strana na Tinejdzerima zajedno sa obrisanim temama... naravno da ne vidis kad je obrisano... a koliko si vremena u opste ovde pa da imas realan uvid u to sta se radi i koliko poruka se brise? Cisto sumnjam da procitas sve poruke u svim temama...

Sto se tice toga da nema negativnih poena, to je zato da kreptoman i overkill ne bi imali -30000, jer bi jedan drugom delili negativne, a ne pozitivne poene... a nas sistem to ne bi mogao da izdrzi...

I poruka za Stefana: Budi dobar!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back