Primedbe i sugestije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jomini:
Nemam pojma. Ali došao je samo jedan moderator, Iron Lord. Verovatno je admin procenio da mi treba pomoć, ne znam. Lilu je moderator iznad mene i za mene. I ne samo na jednom podforumu, već za ceo Forum. Ima veća ovlaštenja i mogućnosti, samom tim i prava. Besmisleno je svađati se. Ne vredi. Probajte lepim rečima sve što želite da kažete. Malo je sporo, ali mislim da će biti efekta. Inatom svakako ne.
Ko nije zadovoljan? Ne znam...

Sad čitam ovu poruku.... Svaka druga ''ne znam'', ''nisam siguran''... Baš sam neka mustra... :cry:

Ма Лало Ти си наша МУСТРА БЕЧКА... сећаш ли се да су те управо учесници овог форума ИЗАБРАЛИ и дали ти подршку да будеш модератор - ТИ СИ, БРЕ, ПРВИ ДЕМОКРАТСКИ ИЗАБРАНИ МОДЕРАТОР... надам се да ниси и последњи :confused: :confused: :confused:

Али, ипак ја умем да читам и између редова, тако да ћу се потрудити да што мање убудуће учествујем јер то је немогуће ЗБОГ СТАЛНОГ ОМЕТАЊА ДИСКУСИЈА, ПРЕТЊИ, ЗАКЉУЧАВАЊА, БРИСАЊА и БАНОВАЊА .. Ми смо се и раније сукобљавали на темама - али се касније сами и помиримо и наставимо... они који нису успевали да се помире престајали би међусобно да комуницирају и све је било ОК.. А сада.........

eremita:
Ма Лало Ти си наша МУСТРА БЕЧКА... сећаш ли се да су те управо учесници овог форума ИЗАБРАЛИ и дали ти подршку да будеш модератор - ТИ СИ, БРЕ, ПРВИ ДЕМОКРАТСКИ ИЗАБРАНИ МОДЕРАТОР... надам се да ниси и последњи :confused: :confused: :confused:

Али, ипак ја умем да читам и између редова, тако да ћу се потрудити да што мање убудуће учествујем јер то је немогуће ЗБОГ СТАЛНОГ ОМЕТАЊА ДИСКУСИЈА, ПРЕТЊИ, ЗАКЉУЧАВАЊА, БРИСАЊА и БАНОВАЊА .. Ми смо се и раније сукобљавали на темама - али се касније сами и помиримо и наставимо... они који нису успевали да се помире престајали би међусобно да комуницирају и све је било ОК.. А сада.........
Eh, šta ti je ljubav na prvi pogled!!! :lol:

jomini:
Poslao je uvredljiv post na račun jednog moderatora. Ipak se to ne treba raditi, ma kako bili ubeđeni da radite pravu stvar. Može se reći isto i na normalan način.

Lilu:
jomini to sto je poslao uvredljiv post na racun moderatora nije bio razlog za ban.

Kakvo srozavanje kolegijalnosti! Pa ovo je masterpiece potkopavanja. Verujem da cete svi vi koji procitate ovo shvatiti da smo u primedbama nista do amateri. Ocito da pp sistem nije dovoljno funkcionalan za "ko kosi, a ko vodu nosi" demonstraciju.

Arhangel NS:
A, да се мало распиташ о мом "службеном путу", не било ти заповеђено ? :roll:
Nisam dobio odgovore koji su vezani i za mene.... Tako da, bolje da potražiš ''utjehu'' na drugom mestu. Ja sam ti za sitne stvari. Znaš ono - brisanje, zaključavanje, lepljenje. Otključavanje i odlepljivanje ne koristim baš. :wink:

migud:
[/i]

Kakvo srozavanje kolegijalnosti! Pa ovo je masterpiece potkopavanja. Verujem da cete svi vi koji procitate ovo shvatiti da smo u primedbama nista do amateri. Ocito da pp sistem nije dovoljno funkcionalan za "ko kosi, a ko vodu nosi" demonstraciju.
Ja sam stvarno mislio da je rečnik u jednom od postova problem... A šta je stvarni razlog kad to nije, ne znam. Moja greška. Kad se trpam da objasnim nešto, a ni sam ne znam šta je istina...

jomini:
Nisam dobio odgovore koji su vezani i za mene.... Tako da, bolje da potražiš ''utjehu'' na drugom mestu. Ja sam ti za sitne stvari. Znaš ono - brisanje, zaključavanje, lepljenje. Otključavanje i odlepljivanje ne koristim baš. :wink:

А да ме упознаш са неким на том "другом месту", па да се разјаснимо к'о људи ?

И немој опет у стилу "не знам, нисам ја одавЛе" и слично... :D

Лилу ?

Ајрон Лорд ?

Пера Ложач ? :shock:

Мика Портир? :shock:

Arhangel NS:
А да ме упознаш са неким на том "другом месту", па да се разјаснимо к'о људи ?

И немој опет у стилу "не знам, нисам ја одавЛе" и слично... :D

Лилу ?

Ајрон Лорд ?

Пера Ложач ? :shock:

Мика Портир? :shock:
Ali stvarno ne znam....

jomini:
Ali stvarno ne znam....

ОК, не знаш... А и ја те напао к'о смрт на бабу. :lol:

Онда је питање за остале модераторе, администраторе и све остале бирократе који би могли да ми одговоре :

Зашто сам био банован ?

Захваљујем унапред.

Arhangel NS:
ОК, не знаш... А и ја те напао к'о смрт на бабу. :lol:

Онда је питање за остале модераторе, администраторе и све остале бирократе који би могли да ми одговоре :

Зашто сам био банован ?

Захваљујем унапред.
Prosuo si sirće! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

I vratismo se ovde... a ugledni korisnik tafil, poce i ovde da stavlja slike i da se proserava kao tamo. E tu jomini, jezi tvoja krivica sto odmah nisi skinuo skota, jer bi se smirili. Skinuo si ali kasno. Ali nije tvoja generalno krivica i ja te ne optuzujem. Odatle je pocelo......

marloon:
I vratismo se ovde... a ugledni korisnik tafil, poce i ovde da stavlja slike i da se proserava kao tamo. E tu jomini, jezi tvoja krivica sto odmah nisi skinuo skota, jer bi se smirili. Skinuo si ali kasno. Ali nije tvoja generalno krivica i ja te ne optuzujem. Odatle je pocelo......
Verovatno sam kasno stigao... Obrisao sam gomilu tafilovih poruka do tada....
I tačno, tu je počelo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back