eremita
Zaslužan član
- Poruka
- 117.177
jomini:Nemam pojma. Ali došao je samo jedan moderator, Iron Lord. Verovatno je admin procenio da mi treba pomoć, ne znam. Lilu je moderator iznad mene i za mene. I ne samo na jednom podforumu, već za ceo Forum. Ima veća ovlaštenja i mogućnosti, samom tim i prava. Besmisleno je svađati se. Ne vredi. Probajte lepim rečima sve što želite da kažete. Malo je sporo, ali mislim da će biti efekta. Inatom svakako ne.
Ko nije zadovoljan? Ne znam...
Sad čitam ovu poruku.... Svaka druga ''ne znam'', ''nisam siguran''... Baš sam neka mustra...![]()
Ма Лало Ти си наша МУСТРА БЕЧКА... сећаш ли се да су те управо учесници овог форума ИЗАБРАЛИ и дали ти подршку да будеш модератор - ТИ СИ, БРЕ, ПРВИ ДЕМОКРАТСКИ ИЗАБРАНИ МОДЕРАТОР... надам се да ниси и последњи
Али, ипак ја умем да читам и између редова, тако да ћу се потрудити да што мање убудуће учествујем јер то је немогуће ЗБОГ СТАЛНОГ ОМЕТАЊА ДИСКУСИЈА, ПРЕТЊИ, ЗАКЉУЧАВАЊА, БРИСАЊА и БАНОВАЊА .. Ми смо се и раније сукобљавали на темама - али се касније сами и помиримо и наставимо... они који нису успевали да се помире престајали би међусобно да комуницирају и све је било ОК.. А сада.........