Primedbe i sugestije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jomini:
I dalje misliš da vrdam, a?

Јок, бре, него ми невиђен бисер оно, да сам испао колатерална штета... :lol: Ђе баш тај израз нађе... :roll:

Не мислим да се фолираш, већ не могу да верујем како не успеваш да неког од надређених приупиташ за "мој случај", а ја баш запенушао, је ли ? Е, па тако је то кад си с ове стране, капиши ?

Но хард филингс, бро... :D

marloon:
Znam malo se zezam bre... da vis da znam kako je tu...Ima finih mesta u Majamiju, gde ides ti obicno uveče?

Zavisi... Ima jedno mesto, tacnije hotel, obozavam otici tamo. Nema latino mjuza, samo elektronika. Milina... Stolice u bazenu, bungalovi za barove, kreveti pored bara. Plaza... Ali, malo ljudi zna za ovo mesto. Tajna.;-) Videces. Valjda.:D E, sad, ovisi koji je dan u nedelji. South Beach deo je Meka nocnog zivota, turista k'o pleve, ali zna biti gnjavez. Cesto smo u Hard Rock kompleksu, klubovi Gryphon ( elektronika ) i Pangaea ( tu ima malo latin mjuza, sta da se radi, nisam sama). I, ponekad Irish Pub. Ima i jedno mesto u Holivudu. Generalno, ne volim latino zvuk pa izbegavam to okruzenje, sto je, veruj mi, gotovo nemoguce na Floridi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back