Primedbe i sugestije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prvo Lilu ti si prekinula svaku komunikaciju sa mnom jel tako? Što mi se obraćaš? Ja sam bio krajnje korektan i uzdržljiv kao i svi... ne radiš posao dobro. Da ga radiš ne bi se ovo desilo. A ako tebi nije dokaz da niko nije NIKAD posumnjao da je Jabuchilo Šon i sad da ovaj izvuče to iz onako da ne kazem cega...onda ne znam.

marloon:
A šta to treba da znači... pitaj Lilu... Izvinula mu se licno. I tii veco imas neke probleme. Ako mislis na ono kad smo se salili.... ti ne znas sta je sala a sta zbilja.
MARLOON nemam ja problema.
Došla sam posle dužeg vremena da se malo opustim a ti skačeš kao oparen.
Nemam pojma o kojoj šali pričaš :wink:
p.s.
nemoj ti da mi pričaš šta je šala a šta zbilja.Posle onog čuvenog bana ujedaš sve redom.ja neću da budem deo te priče.prekidam komunikaciju a kada budeš spreman za normalnu priču nastavićemo.
moj pozdrav

Pa nisam Marlon... ja sam marloon... ebote ovo postaje stvarno... veco jel znas ti sta se desava... bila si ovde mesec dana svako vece i nikad ti nije nista smetalo... I tebi i klari. I sad ti meni citas lekciju....Kao Lilu.

@ Lilu
Necu da ti otvorim pp... sve si rekla koleginice po bransi.

jomini:
Poslao je uvredljiv post na račun jednog moderatora. Ipak se to ne treba raditi, ma kako bili ubeđeni da radite pravu stvar. Može se reći isto i na normalan način.

Da li to važi i za moderatore?
Mene vređa nedostatak elementarnog vaspitanja.
U komunikaciji sa osobama koje nisu moji prijatelji i rođaci koristim persiranje.
Zašto mi se ultramodrator obraća sa Ti?

marloon:
Pa nisam Marlon... ja sam marloon... ebote ovo postaje stvarno... veco jel znas ti sta se desava... bila si ovde mesec dana svako vece i nikad ti nije nista smetalo... I tebi i klari. I sad ti meni citas lekciju....
ne držim ti lekciju samo ne volim kada ovako razgovaraš samnom.
ja ti nisam ništa uradila.
p.s.
da li si ti mene ikada upitao zašto sam prestala da dolazim na Ambasadu????

marloon:
Pa nisam Marlon... ja sam marloon... ebote ovo postaje stvarno... veco jel znas ti sta se desava... bila si ovde mesec dana svako vece i nikad ti nije nista smetalo... I tebi i klari. I sad ti meni citas lekciju....Kao Lilu.

@ Lilu
Necu da ti otvorim pp... sve si rekla koleginice po bransi.

au sto si faca kolego po bransi. Nemas sta da odgovoris, kad sam apsolutno u pravu.

E sad laku noc svima.

Замољен сам од стране веКсле,да постујем ово,пошто знамо да није у могућности да то уради лично.
veKsla:
Gospodine Jommini!

Uvazenoj ultramoderatorki uputio sam nekoliko postova i na niti jedan se nije udostojila odgovoriti.Kada god se pojavila
ovde ponasala se bahato,nadmeno,preterano samouvereno.
Oslovljava ljude sa TI,ne znam za ostale ali koliko me pamcenje sluzi sa uvazenom damom nisam ni ovce cuvao
ni igrao klikere.Njen nastup i ophodjenje sa ljudima je
upravo onakav,kakav je odgovor dobila od mene.Danas
sam dva puta pisao Vasem novom kolegi i lepo ga zamolio da se ljudima neobraca kao stadu stoke,nego ako ima primedbu onda neka je uputi pojedincu.Medjutim gospodine Jommini
mene vise misljenje tih nekulturnih ljudi pa makar bili i Vasi saradnici nezanima,pa im tako necu pruziti satisfakciju da vise sa njima komuniciram,a Vas srdacno pozdravljam.

veKsla

DellBoy-011:
Samo da kazem da mi je prvi put zakljucana tema na forumu, tako mi i treba, -ebala ga salata:lol:
361267wg.gif

vecavestica:
marloon:
Pa nisam Marlon... ja sam marloon... ebote ovo postaje stvarno... veco jel znas ti sta se desava... bila si ovde mesec dana svako vece i nikad ti nije nista smetalo... I tebi i klari. I sad ti meni citas lekciju....
ne držim ti lekciju samo ne volim kada ovako razgovaraš samnom.
ja ti nisam ništa uradila.
p.s.
da li si ti mene ikada upitao zašto sam prestala da dolazim na Ambasadu????
A izvini molim te a ko sam ja tebe da pitam zasto ne dolazis na Ambasadu ili Klaru. Klara je uvek raspolozena premi meni. Ne znam na sta ciljas. Budi precizna.

Iron Lord:
Izneli ste posledice rata a ne uzroke.
Svojevoljno objavljujete uznemrijuć materijal.
Meni je kao odrasloj i zreloj osobi žao svakog maltretiranog deteta bez obzira na nacionalnost.
Nije potrebna slika da bi se znalo šta se dešavalo.
Vodite računa ubuduće šta objavljujete, u kom kontekstu i da li imate dozvolu tih lica.
Shvatite ovo kao poslednju opomenu.
Слике су стављене уз дозволу ТИХ ЛИЦА=СРБИ ЖРТВЕ МУХАМЕДАНСКОГ ТЕРОРИЗМА У СРБСКОЈ БИХ.
Иначе су са официјалног сајта СРБСКИХ ЖРТАВА РАТА У СРБСКОЈ БиХ.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back