Primedbe i sugestije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
eIvin:
Ово је иначе један од занимљивијих чланова:

Сви овде знају да је прекршен када су изношени лични податци о једном форумашу од стране регистрованог корисника DukeofSerbia.Занимљиво је да нико није на то одреаговао,иако је то знатно тежи прекршај од нпр. псовања модератора(због чега је било банова),јер може да угрози безбедност особе о којој је реч.
Занима ме,када ће да се одреагује на ово?
Ја се не сећам да је особа која је то урадила укорена,а камоли банована...

Krstarica ne može da odgovara za postupke korisnika.
U samom korisničkom profilu je skrenuta pažnja svima da je ostavljanje ličnih podataka - dobrovoljno i neobavezno zbog sigurnosti.
Čak i da niste napisali svoje podatke tamo, objasnite mi način na koji je neko došao do istih?

Verujte, da ako se toj osobi ništa nije desilo do sada neće se ni desiti.
Problematičan post je ukonjen i nije dostupan.
Nije prvi put da se tako nešto dešava na ovom forumu.
I nije do nas sigurno.

Major_TOM:
Prijatelju, verujem da asociras i na mene , jer vidim , da pored drugih korisnika, i ja vrlo rado stavljam slike, koje bi trebale da podsete mene, i one koji misle kao ja, da je ovo zabava, a ne nacin zivota ( mozda za vas, jeste), i da ovo nije akademija nauka, i da vas podsetim , vi niste akademik!!!

Zato, ako ste mislili na mene, molim vas da me izostavite iz vasih malicioznih komentara, i ne vidim kakve veze imaju slike sa vasim problemom sa novim administratorom, koji , vidim nije po volji , verovatno zato sto ne deli misljenje vase grupe, da je forum samo vas, a da su ostali ucesnici nepozeljni uljezi.

Slike cu stavljati svaki put, kada mislim da mi je to interesantno, a uvek su u vezi teme, ili odgovora na neki post. Zato je i postavljena opcija da mogu da se stavljaju slike. I ja cu je koristiti, smetalo vama ili ne. Uvek mozete da potrazite drugi forum, ako vam slike smetaju.

Meni, kad dosadi tirada jednog broja ucesnika o tome kako su oni ugrozeni , a ne vidim kako, ja cu otici na drugi forum, Za sada, ovde mi je interesantno, ima nekoliko prijatnih likova, u koje , na zalost ne mogu ubrojati i vas, po mom misljenju ( bez uvrede)..

Mozda ste, ili niste primetili, da bas sa vama ne zelim da direktno previse ulazim u dijalog, ali to su moji razlozi, zbog kojih bi se vi , mozda nasli uvredjeni , pa cu ih sacuvati za sebe.

I dalje , moja podrska IRON LORDu, koji je , za sada veoma objektivan, i ne dozvoljava da uticete na njegov integritet masovnim negodovanjima, samo zato, sto vam ne dozvoljava, kao ni meni , da vredjate druge korisnike, ili smatrate Krstaricu svojim vlasnistvom.

Svi korisnici su ravnopravni.
Nema povlašćenih.
Vodite računa o postavljanju materijala jer Krstarica ne snosi odgovornost za iste.
Najlepše molim da ostavljate opcioni link sa napomenom sadržaja.
U slučaju da se neko oseti povredjenim ili je sam materijal nedoličan ili nebitan za diskusiju - biće uklonjen.

marloon:
Uzgred, ko ima pravo da skine Ambasadu sa lepljive sa preko 60.000 gledanja. Za to se mora prvo pitati onaj koji ju je postavio, kuma Ambasade i Zabavnika etotako i Jomini koji je napravio nju lepljivom.

Ambasadu je odlepio Administrator.
Razlog možete da pretpostavite.

eIvin:
:shock:Хоћете да кажете да су DukeofSerbia(човек који је износио приватне податке о другом форумашу и због тога заслужио бан,али мистериозно никада није банован) и Iron Lord иста особа?
:shock:
Да ли је Крстарица стварно дозволила то себи?:?:roll::(

# Klevete ili uznemiravanje

eremita:
Молим уваженог модератора за објашњење:

1. ЗАШТО ЈЕ ОБРИСАНА ТЕМА "КАФАНЧЕ КОД ПЕРУЗИЈА", колико могу да
разумем Правилник - та тема није супротна истом???

2. ЗАШТО ЈЕ СКИНУТА ЛЕПЉИВОСТ ТЕМЕ: "АМБАСАДА" ???

3. УКОЛИКО ВИ ЖЕЛИТЕ ДА РАЗЈУРИТЕ, РАСТЕРАТЕ ИЛИ ОБЕЗВОЉИТЕ
ЈЕДАН БРОЈ УЧЕСНИКА... мислим да је коректније да нам саопштите који
су то учесници који вас "ометају" у спровођењу ваше концепције. Лепо
наведите КО и КАКО и ШТА СМЕ или НЕСМЕ да ПИШЕ, МИСЛИ, ПОСТУЈЕ.
1. Pitajte administratora
2. Pitajte administratora
3. Svako ko zaključi da ono što želi da uradi na ovom forumu, nije u skladu sa Pravilnikom mora to da uradi na nekom drugom mestu.

eremita:
Господине Лидер,
мислим да је крајње време да се уортачимо и отворимо форумску СПЕЦИЈАЛНИ СУД и АДВОКАТСКУ КАНЦЕЛАРИЈУ, ево Ви будите шеф, ја сам надалеко познати дрвени адвокат, а марлоона, елвина, веКслу, амбасадора, духа, и остале наше драге пријатеље и саговорнике примићемо као приправнике...а ? :lol: :lol: :lol:

п.с. како да се не једим... сада ћемо морати да пијанчимо на Примедбама... ево ја пиииииијеем да Га забораааааааааввввиииимммммммм.....

# Pozivanje na nasilje
# Ilegalne aktivnosti, uključujući instrukcije ili diskusije o tome
# Ometanje normalnog rada Foruma

A ja moram da poštujem volju administratora.
On nije dužan da vam objašnjava.
Zar vam je zaista teško da se ponašate korektno i da prihvatite da ste članovi sa istim pravima kao i drugi?

lider:
Usput,ajde i ja da podsetim da sam uputio pitanje na koje nisam dobio odgovor.

Ни ја нисам добио одговор.Можда нисмо питали довољно понизно.
Да пробамо поново?
Заборавих,тако не раде људи,онда ништа...

Ja nemam Mito ništa... ja sam kolovodja... i kolovodja treba da bude banovan.

@ Mihajlo

Aj brate da napravimo scenario. Ovako... ti postavis slike, a ja kao dodjem i besan sam, kao ono sa Inkovim miljenikom tafilom. I mora neki provokator da kaze npr. ovde kao onaj Zli ...ovako... Jao sta je Mihajlo postavio... da bude uverljivo... ono da ne bude bas prozaicno. Razumes... Elvine ajd odigraj provokatora, molim te...

Iron Lord:

Обратите пажњу на знак питања.
Иначе,DukeofSerbia je oбјављивао личне податке о другом форумашу,тј рекао је која му је функција.
То је познато администратору,који није реаговао,него је само обрисао постове...
То су чињенице,а не клевете.

jomini:
Mislim da to nije rešenje... Jednom su se smirile strasti posle gužve, dajte da vratimo podforum tamo gde mu je mesto: na prvo mesto od svih tematskih podforuma...
Samo malo strpljenja i tolerancije...
To jom kazi onoj ekipi koja non stop provocira kada si ti na poslu a ne ovde, jer kod tebe to nije prolazilo.

Iron Lord:
Ovo je bilo najiskrenije.
Nemojte više - zbog foruma, zbog vas, zbog ostalih.
Sve ovo je tako ružno i tužno.

Лепо.Ја изнесем чињенице,ви игноришете и изигравате моралну супериорност.
Дакле,поставио сам питање уредницима.Чекам одговор.
До тада смо завршили.
И да,јесте,ружно и тужно.
Довиђења.

jomini:
Mislim da to nije rešenje... Jednom su se smirile strasti posle gužve, dajte da vratimo podforum tamo gde mu je mesto: na prvo mesto od svih tematskih podforuma...
Samo malo strpljenja i tolerancije...

Јомини,
ово је до скора био најбољи форум, најпосећенији, на добром гласу, сви су говорили да је ово једини слободан форум... и ако си у могућности, молим Те, објасни зашто смо овде добили још два модератора када си Ти солидно обављао посао. У чему је ствар, КО то није задовољан ? Ко стоји иза овог русваја коме очигледно нема краја до коначног уништавања и растеривања учесника... уопште ми није јасно о чему се ради... да ли је ту нека "политика" умешала прсте или ???

Sve je mito pocelo one veceri kad su sedam ili koliko clanova banovani jer su psovala onog siptara. A posto je to ljudsko pice za njih a ne vreca govana kad stavlja one fotografije sa prosutim glavama Srba i jos preti da ce opet, onda mora da sledi ban... I sto jace psujes, jace banuju. Kao ono kad imas zensku, pa ako si vatren i ona ce, a ako si onako... onda ce i ona ...onako.

Iron Lord:
U samom korisničkom profilu je skrenuta pažnja svima da je ostavljanje ličnih podataka - dobrovoljno i neobavezno zbog sigurnosti.
Čak i da niste napisali svoje podatke tamo, objasnite mi način na koji je neko došao do istih?

I nije do nas sigurno.

Dakle ipak znate o kojem postu je reč.Zar ne?
Kako je korisnik došao do podataka to ja treba valjda da pitam Vas.
Ako podaci nisu bili na KP a stavljeni su na uvid javnosti čitajući neovlašćeno pp nije li to razlog za sankcionisanje.
I na kraju,kao korisnik molim i zahtevam da mi se moderatori i ultramoderatoka obraćaju sa persiranjem,kao što to ja činim.

eremita:
Јомини,
ово је до скора био најбољи форум, најпосећенији, на добром гласу, сви су говорили да је ово једини слободан форум... и ако си у могућности, молим Те, објасни зашто смо овде добили још два модератора када си Ти солидно обављао посао. У чему је ствар, КО то није задовољан ? Ко стоји иза овог русваја коме очигледно нема краја до коначног уништавања и растеривања учесника... уопште ми није јасно о чему се ради... да ли је ту нека "политика" умешала прсте или ???
Nemam pojma. Ali došao je samo jedan moderator, Iron Lord. Verovatno je admin procenio da mi treba pomoć, ne znam. Lilu je moderator iznad mene i za mene. I ne samo na jednom podforumu, već za ceo Forum. Ima veća ovlaštenja i mogućnosti, samom tim i prava. Besmisleno je svađati se. Ne vredi. Probajte lepim rečima sve što želite da kažete. Malo je sporo, ali mislim da će biti efekta. Inatom svakako ne.
Ko nije zadovoljan? Ne znam...

Sad čitam ovu poruku.... Svaka druga ''ne znam'', ''nisam siguran''... Baš sam neka mustra... :cry:

jomini:
Nemam pojma. Ali došao je samo jedan moderator, Iron Lord. Verovatno je admin procenio da mi treba pomoć, ne znam. Lilu je moderator iznad mene i za mene. I ne samo na jednom podforumu, već za ceo Forum. Ima veća ovlaštenja i mogućnosti, samom tim i prava. Besmisleno je svađati se. Ne vredi. Probajte lepim rečima sve što želite da kažete. Malo je sporo, ali mislim da će biti efekta. Inatom svakako ne.
Ko nije zadovoljan? Ne znam...

Sad čitam ovu poruku.... Svaka druga ''ne znam'', ''nisam siguran''... Baš sam neka mustra... :cry:

"Мустро", знаш ли због чега сам био банован?

nmkanji22sx.gif

Sto ce reci: "Laku noc, svima" ;)

lider:
Iron Lord:

I nije do nas sigurno.

Dakle ipak znate o kojem postu je reč.Zar ne?
Kako je korisnik došao do podataka to ja treba valjda da pitam Vas.
Ako podaci nisu bili na KP a stavljeni su na uvid javnosti čitajući neovlašćeno pp nije li to razlog za sankcionisanje.
I na kraju,kao korisnik molim i zahtevam da mi se moderatori i ultramoderatoka obraćaju sa persiranjem,kao što to ja činim.
Nisam prisustvovao tome.
Za obrisani post mi je rečeno.
Ne brinite, pitam šta muči ljude.
PPovi ne mogu da se čitaju.

Ako ja treba da brinem za sve vas možete i vi malo za mene i kolegu.
Ponašate se svi ko uvredjena deca.
Znam lični podaci su u pitanju.
Zaista ne znam s kim ste se dopisivali i da li ste se ikada sretali sa nekom osobom sa ovog foruma u RL pa ta osobaobelodanila.

Eto Iron.... ovo je klasican spam sto radis. Rekao sam da necu sa tobom da pricam, ali ovo sto radis je primer kako pocinje. JA nisam rekao...Penio sam bre, imas moj post, sta se bre foliras ko francuska sobarica. Jel se onaj kurcio po forumu sa A1 nikom i govorio nista mi ne mozete... a ti..trt Kakva bre autorska prava. TO se zove prvokacija i sankcionise. Ja znam bolje sta su autorska prava od tebe.

marloon:
Eto Iron.... ovo je klasican spam sto radis. Rekao sam da necu sa tobom da pricam, ali ovo sto radis je primer kako pocinje. JA nisam rekao...Penio sam bre, imas moj post, sta se bre foliras ko francuska sobarica. Jel se onaj kurcio po forumu sa A1 nikom i govorio nista mi ne mozete... a ti..trt Kakva bre autorska prava. TO se zove prvokacija i sankcionise. Ja znam bolje sta su autorska prava od tebe.
Marloone, polako molim te.... Ako nije bio tu, nema veze sa njim...

Banovan si brate zbog ovoga sto si napisao a oni neka traze gde.... jer to je sustina svega.

Нисам радикал, нити екстремно настројен, сматрам да сам особа с којом се може дискутовати о свему, што важи и за Марлона, Санчејсера и остале за које гарантујем да су озбиљни и толерантни људи, али вероватно је у томе "цака". С радикалима се зна на чему су, чак им одговарају да би их дискредитовали, док "умерењаци" са осећајем за националне и духовне вредности представљају непремостиву препреку у сучељавању мишљења.

marloon:
Ja nemam Mito ništa... ja sam kolovodja... i kolovodja treba da bude banovan.

@ Mihajlo

Aj brate da napravimo scenario. Ovako... ti postavis slike, a ja kao dodjem i besan sam, kao ono sa Inkovim miljenikom tafilom. I mora neki provokator da kaze npr. ovde kao onaj Zli ...ovako... Jao sta je Mihajlo postavio... da bude uverljivo... ono da ne bude bas prozaicno. Razumes... Elvine ajd odigraj provokatora, molim te...
СТИЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Не би требало пропустити православну службу, ако ни због чега, оно да би се искусила дубина раскола између обичаја Истока и Запада. Цела организација и атмосфера потпуно су другачије него на Западу. Људи не седе сами, у приватној интроспекцији, већ стоје поред својих пријатеља и у друштву анђела. Овде су клупе и столице непотребне. Нема химне, нити инструменталне музике, постоји само интимно заједништво, у којем чак ни певачи који офецијелно певају нису издвојени, као што је то код западних хорова, већ су чланови конгрегације у којој стоје. Гласови одјекују у цркви због посебних акустичних особина куполе, као да долазе од Христа одозго и разлежу се преко небеског дома који Њега окружује. По ноћи, када је мрак, у рукама трепере свеће, а около, повијајући се нежно, настаје корона, лебдећи круг светлости који својим покретима као да покреће анђеле и свеце на зидовима и сводовима. Божанске мистерије тако се, посвећенима, откривају.

Сесил Стјуарт (Енглеска), 1959.

marloon:
Banovan si brate zbog ovoga sto si napisao a oni neka traze gde.... jer to je sustina svega.

Нисам радикал, нити екстремно настројен, сматрам да сам особа с којом се може дискутовати о свему, што важи и за Марлона, Санчејсера и остале за које гарантујем да су озбиљни и толерантни људи, али вероватно је у томе "цака". С радикалима се зна на чему су, чак им одговарају да би их дискредитовали, док "умерењаци" са осећајем за националне и духовне вредности представљају непремостиву препреку у сучељавању мишљења.

Нисам упознат да чувате моје текстове, поштовани колеЗа... :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back