Primedbe i sugestije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poshtovani moderatori , kazite mi, da li je poforum "Ambasada" potpuno zatvoren za clanove Krstarice koji nemaju famoznu drvenariju u avataru??/
Zasto mi se stalno brisu postovi, kojima nikoga ne vredjam, nikome cak nista i ne govorim....????

Kazite, pa da znamo da ne postujemo vise tamo, ili da stavimo nesto drveno u avatar, pa smo shatro elita , ili....sta????

Poslednji post je bio slika Nebojse Bakareca, U savrsenoj, umetnicki rafiniranoj fotografiji ne vidim nista , sto se kosi sa pravilnikom Krstarice........zasto je skinut???

Da li smo svi jednaki, ili su neki , ipak malo jednakiji.......
Odnosno, zasto neko ko nastupa kao individualac , nema pristup podforumu , gde , vidno , mogu da postuju samo organizovane grupe....ili, kako jedna cenjena ucesnica iz te grupe kaze: "klan"..

Kohen:
Poshtovani moderatori , kazite mi, da li je poforum "Ambasada" potpuno zatvoren za clanove Krstarice koji nemaju famoznu drvenariju u avataru??/
Zasto mi se stalno brisu postovi, kojima nikoga ne vredjam, nikome cak nista i ne govorim....????

Kazite, pa da znamo da ne postujemo vise tamo, ili da stavimo nesto drveno u avatar, pa smo shatro elita , ili....sta????

Poslednji post je bio slika Nebojse Bakareca, U savrsenoj, umetnicki rafiniranoj fotografiji ne vidim nista , sto se kosi sa pravilnikom Krstarice........zasto je skinut???

Odnosno, zasto neko ko nastupa kao individualac , nema pristup podforumu , gde , vidno , mogu da postuju samo organizovane grupe....ili, kako jedna cenjena ucesnica iz te grupe kaze: "klan"..

Kaze nas narod: u strahu su velike oci. A moze i ona: od muhe medveda.
Ili: od "sperploce" Perucica. ;-)

jomini:
Provokacija poštovani korisniče. Samo jedna u nizu. Koliko puta si večeras postavio sličnu sliku i da li su sve bile umetnička dela?

Molim te , jomini.....objasni mi, nemoj da te mrzi, kako to slika Bakareca moze biti provokacija za grupu sa drvenkastim avatarima???

Ozbiljno te pitam.....

Jedino , ako nisu svi clanovi izvrsnog odbora DSS, pa opet, ne vidim provokaciju..

Kohen:

Поштовани господине Кохан, не могу да схватим да немате баш ни трунке смисла за шалу... чему инсинуације... то о чему ви причате НЕ ПОСТОЈИ... има само мало шале, ништа више... надам се да Вам је познато да је МИНИМАЛИЗАМ данас ИН :razz:

Kohen:
Molim te , jomini.....objasni mi, nemoj da te mrzi, kako to slika Bakareca moze biti provokacija za grupu sa drvenkastim avatarima???

Ozbiljno te pitam.....

Jedino , ako nisu svi clanovi izvrsnog odbora DSS, pa opet, ne vidim provokaciju..
Ono nije bila ''slika Bakareca''.
I nemoj sad da pitaš - a čija je bila, ko je bio na slici. Nije u tome stvar. Znaš i sam.

marloon:
@ jomini

Šerife kada se ovo sa banovima završi, želim da vratiš jednu temu o Miloševiću, jer je odatle sve počelo. Ljudi imaju pravo da kažu svoje mišljenje o jednoj ličnosti koja je obeležila sudbinu ovog naroda zadnjih petnaestak godina. Izbriši ako smatraš da je neophodno sve one pljuvačine koje su počele sa danom njegove smrti. Kaže jedna izreka... "Ni živih se nisam boja dok su bili za užasa, a kamoli mrtvijeh pasa"....Ovde je to izokrenuto i zato se sve ono desilo.

Ja apelujem na sve da se uzdržavamo od medjusobnih pljuvanja, jer to nikome ne ide u korist. O onima koju troluju teme i razbijaju koncepciju diskusija pozabavise ti, jer je to konačno tvoj posao.

Pozdrav.

@ jomini

Ja sam jos pre nekoliko dana jom mislio da vratimo temu o politici Slobodana Milosevica, ako se secas. Ova tema nema veze sa tim ona je o njegovoj porodici... otprilike kao kada bi se pričalo o Bušovoj politici a tema bila posvećena njegovim ćerkama i skandalima koje prave svakog dana gde god se pojave i kakve probleme imaju sa zakonom... kao i npr. o njegovom dedi Prescot Bushu koji je ukrao lobanju Geronima iz Muzeja i bio u ćorci zbog toga. Znači nije ta tema.

marloon:
@ jomini

Ja sam jos pre nekoliko dana jom mislio da vratimo temu o politici Slobodana Milosevica, ako se secas. Ova tema nema veze sa tim ona je o njegovoj porodici... otprilike kao kada bi se pričalo o Bušovoj politici a tema bila posvećena njegovim ćerkama i skandalima koje prave svakog dana gde god se pojave i kakve probleme imaju sa zakonom... kao i npr. o njegovom dedi Prescot Bushu koji je ukrao lobanju Geronima iz Muzeja i bio u ćorci zbog toga. Znači nije ta tema.

Ako su to aluzije na temu koju sam postavio.....ko kaze da sam hteo da postavim temu o Slobi???.........

Tema je o celoj porodici Adams, koja je radila sta je htela, ponasala se gore nego najcrnji autokrati u nnajgorim diktaturama, bili iznad svih zakona ....i sad u Rusiji krckaju parice, i nikom nista, ...nema dokaza:.. :confused: :confused:

Sloba me ne interesuje, kao jedinka....on se vec udrvenio ...ali porodica je i dalje na slobodi !!!!
To je tema...a ti postavi koju god hoces!!!

Opet zanimljivosti na Krstarici i podforumu Politika. Drage koleginice i kolege svih politickih uverenja sa ovog mesta, izgleda da se situacija polako sredjuje. Imamo još jednog moderatora Iron Lorda. Nadam se da ce Gospodin zajedno sa Šerifiom obavljati funkciju na opšte zadovoljstvo svih i da neće biti trzavica kao do sada što je bilo.

Zamolio bih ga i da nam se predstavi, jer to je ipak red kada se neko nov pojavi i da nam objasni kako se postaje Moderator sa 0 postova i sa članstvom iz 2004 godine.

marloon:
Opet zanimljivosti na Krstarici i podforumu Politika. Drage koleginice i kolege svih politickih uverenja sa ovog mesta, izgleda da se situacija polako sredjuje. Imamo još jednog moderatora Iron Lorda. Nadam se da ce Gospodin zajedno sa Šerifiom obavljati funkciju na opšte zadovoljstvo svih i da neće biti trzavica kao do sada što je bilo.

Zamolio bih ga i da nam se predstavi, jer to je ipak red kada se neko nov pojavi i da nam objasni kako se postaje Moderator sa 0 postova i sa članstvom iz 2004 godine.

А је л' место модератора плаћено? :shock:

Vangelis:
Duke, podseti me, molim te, ako znas, na sta se tacno odnosi prvi amandman americkog ustava?

Amendment I - Freedom of Religion, Press, Expression. Ratified 12/15/1791.
Congress shall make no law respecting an establishment of religion, or prohibiting the free exercise thereof; or abridging the freedom of speech, or of the press; or the right of the people peaceably to assemble, and to petition the Government for a redress of grievances.

ancika:
A ja da se pozalim- kad god kucam poruku duzu od sedam- osam redova, mene admin odjavi, pa posle moram ponovo da prijavljujem, a poruka ode u bestraga...

То се редовно дешава ако си на дај-лапу, мада можда и ако ниси. Иста ствар је и на чету, јер ти пинг истекне. У будуће или куцај поруку у Ноутпаду, па онда иди на одговор или означи поруку кад искуцаш у одговору и притисни ctrl+c, па кад оде порука бестрага, ти онда ctrl+v кад се поново улогујеш. Или користи брзи одговор на дну странице као што ја радим.

jomini:
Onda stvarno ne znam. Ali mora da je do nekih podešavanja. Od kada je tako?

Одувек је тако. Tако је ваљда подешено. Мада то не практикују на страним форумима.

DukeofSerbia:
Amendment I - Freedom of Religion, Press, Expression. Ratified 12/15/1791.
Congress shall make no law respecting an establishment of religion, or prohibiting the free exercise thereof; or abridging the freedom of speech, or of the press; or the right of the people peaceably to assemble, and to petition the Government for a redress of grievances.

Pa da li ga postujes, Seki:roll:

Reče veliki Oscar Wilde :D ....dobro Andjelko videli smo...ne moras da se hvališ kako si ukrao:D:D:D dakle reče ...Neprijateljima treba neprekidno oprastati, jer je upravo to ono sto ih najvise ljuti. :D Oprošteno ti je :D Glupost se uvek mora oprostiti....

Ajde sad, posto sam ovo znao da će retardirani umovi odavde da urade kad tad, samo je bilo pitanje dana, ali nisam očekivao toliki nivo debilizma da ukradu i da se hvale. To govori o mentalnom sklopu pojedinca koji to radi i ni o čemu više. Neko smisli, a neko kopira...:D

Retoričke vežbe mogu da budu razne. Erudicija je dar ali se može i naučiti. Pošto mnogi vole John Locka i pojam semiologije hajde malo da analiziramo problematiku. Ne ulazim u dubinsku već površinsku raspravu.

Šta su daske? To niti su daske niti šifre niti nadgrobni spomenici a ni šperploče... već u osnovnom obliku običan IQ test u formi igre koju u anglosaksonskom svetu zovu Scrabble. Niko od onih koji tako sočno zalivaju šlajmarom svoje čmarno razmišljanje ovde to nema pojma jer im je mozak iscureo u WC-u dok su pomijali i smišljali ovakve stvari... :D

Dakle Scrabble... sta se radi sa njom...Nista....nema sekte, nema klana vec se meri nečiji IQ kako sklapa reči koristeći slova i brojeve. Andjelkov IQ smo videli na delu :D

Znači epilog....Smeta im, pljuju, a dupe bi dali da ga imaju...:D:D:D

@jomini

Ovo nije provokacija što Andjelko radi... Ovo je odraz kulture i vaspitanja koje je poneo iz doma i koje demonstrira.... A taman se lepo smirilo sve. Eto nije prošao ni dan od kako su odbanovani ljudi i opet počinju provokacije I zbog čega kad niko od tzv. "klana" :D nije postovao ni na jednoj temi i nije ušao u sukob bilo kakve vrste. Da kažem zagovornicima sukoba...loše to radite i ispadate smešni... kao po običaju...

-dreamcatcher-:
Зашто Вама смета мој аватар?!?
Немојте сада да Вам позовем Марлона, да Вам он да по...

Samo reci kad i gde, jel ti treba moja adresa, nema problema....SAMO PRESTANITE VEC JEDNOM DA SMARATE!!!!
Ja ne znam jel ste se samo meni smucili sa vasim glupostima ili i jos nekom....

lider:
Angelico_Payne
Obećao sam da neću komentarisati.
Ako sam Vam potreban uvek mi možete poslati pp.
O svemu se možemo dogovoriti.
pozdrav

Nemamo o cemu da se dogovoramo.... sve je jasno, smirite se malo , i kraj price.

Kohen:
Pocinje tekma....Milan - Lyon.........
Zao mi je sto je na izdajnickoj B92, pa necete da je gledate.....
Bice looodo :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Nema veze.....ima na "Palmi plus" super politicka emisija :wink: :wink:

Nikad ne gledam B92, osim ako je neki dobar film, fudbal gledam na HRT2 kad ovi retardi iz SBB ne iskljuce sliku zbog "nekih neodredjenih autorskih prava", za koje smo ustanovili da i ne postoje... te se kacim na fiksnu antenu. fudbal na B92 sux, od komentora, kvaliteta slike,zvuka, prenosa, analize pre i posle utakmice, pratecih emisija, itd...
Koliko god ne volio Hrvate, HRT je svetlosne godine ispred domacih tv kanala.

marloon:
Reče veliki Oscar Wilde :D ....dobro Andjelko videli smo...ne moras da se hvališ kako si ukrao:D:D:D dakle reče ...Neprijateljima treba neprekidno oprastati, jer je upravo to ono sto ih najvise ljuti. :D Oprošteno ti je :D Glupost se uvek mora oprostiti....

Ajde sad, posto sam ovo znao da će retardirani umovi odavde da urade kad tad, samo je bilo pitanje dana, ali nisam očekivao toliki nivo debilizma da ukradu i da se hvale. To govori o mentalnom sklopu pojedinca koji to radi i ni o čemu više. Neko smisli, a neko kopira...:D

Retoričke vežbe mogu da budu razne. Erudicija je dar ali se može i naučiti. Pošto mnogi vole John Locka i pojam semiologije hajde malo da analiziramo problematiku. Ne ulazim u dubinsku već površinsku raspravu.

Šta su daske? To niti su daske niti šifre niti nadgrobni spomenici a ni šperploče... već u osnovnom obliku običan IQ test u formi igre koju u anglosaksonskom svetu zovu Scrabble. Niko od onih koji tako sočno zalivaju šlajmarom svoje čmarno razmišljanje ovde to nema pojma jer im je mozak iscureo u WC-u dok su pomijali i smišljali ovakve stvari... :D

Dakle Scrabble... sta se radi sa njom...Nista....nema sekte, nema klana vec se meri nečiji IQ kako sklapa reči koristeći slova i brojeve. Andjelkov IQ smo videli na delu :D

Znači epilog....Smeta im, pljuju, a dupe bi dali da ga imaju...:D:D:D

@jomini

Ovo nije provokacija što Andjelko radi... Ovo je odraz kulture i vaspitanja koje je poneo iz doma i koje demonstrira.... A taman se lepo smirilo sve. Eto nije prošao ni dan od kako su odbanovani ljudi i opet počinju provokacije I zbog čega kad niko od tzv. "klana" :D nije postovao ni na jednoj temi i nije ušao u sukob bilo kakve vrste. Da kažem zagovornicima sukoba...loše to radite i ispadate smešni... kao po običaju...

Ne vredi ti da me vredjas, jel mi je to nevazno, mislim da sam postovao vec na jednoj temi, ko vredja, drzi tu osobu visoko, i misli da je ta osoba bolja od njega, te pokusava da sam sebi, vredjajuci tu osobu, stvori podnosljivo psihicko stanje, gde je ta osoba, niza od njega.

Ah da sto se tice avatara, rece mi gospodjica veksla da ga necu nikad "poneti", a ja joj rekoh videcemo, pa rekoh da odrzim rec... necu ga dugo drzati, jel mi je pravo da ti kazem ruzan, a vama verovatno ima neko dublje znacenje pa vam izgled shodno tome nije i toliko vazan. Osim toga nesto sto je javno, ne moze biti ukradeno, osim ako niste i registrovali avatare u patentnom zavodu u Zenevi...?

Napadnes mog prijatelja, to je kao da si napao mene...
vidim da ste se smirili, a sad je opet jedan od vas poceo po starom, dobro, dobro, ne mislite da ce to da potraje.....

Osim toga, iako sam nacelno protiv banovanja, tvoj post zasluzuje jedan privremeni ban, cisto da sledeci put pre nego sto pritisnes "posalji odgovor", malo vise razmislis.

Jomini, Lilu?

Inace sad sam vidio koliko si postovao, ne znam koji je tvoj problem, ali se na stranim forumima ovo naziva spamovanje, i popija se upozorenje pred stalni ban....

Ma kukaj zovi... ovamo pricaš o Bogu na temama a bre nije te stid... da si ga barem nacifrao.... nego onako šanerski skinuo. Alal ti vera, verniče. I ti pričaš nekome ovde o duhovnim vrednostima.

A što se toče privremenog bana, ti meni lopovchino možeš ne privremeno nego....ima jedna dama ovde gleda pa neću pred njom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back