taja
Iskusan
- Poruka
- 5.355
kako ne znas...pa da se ne zaboravi 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Markelja:@ Nasekirani
Kakav ti problem imas sa mnom? Kada sam pisao taj post nisam primetio da mi je ukljucen Caps Lock. I ispod tog posta sam lepo objasnio Jominiju da nisam imao nameru. Ne znam zasto potezes neke stvari od pre dva meseca.
Lilu:Jao Duh... smaras... hoces li da budes moderator? Evo pomozi jominiju...
lider:Šta li su ovde primedbe?
Smeta Vam daščica?
Genijalan post.svaka čast.
lider:Angelico_Payne
Da li sam ja to pročitao nekakvu pretnju?
eIvin:Gospodine Payne, drago mi je što Vam smetaju daske,sad ih tek nećemo menjati.
veKsla:Pa sta se neizrazite lepo da Vas ceo svet razume,ali Vama nije za zameriti
jer takove pretnje upucuju samo "hrabre"jedinke iz mase.Znate ono dernjaju se
pa cucnu.Tako se i Vi sada ponasate kada se obracate "dascicama".Ali
na Vase veliko razocarenje,Vi nemate ni teoretske sanse da je ponesete,
kao sta vise necete dobiti satisfakciju da budete udostojeni komentara.![]()
Markelja:Daleko cemo stici ako krenemo sa pricom o avatarima. Zaista nemam nameru sa tobom da diskutujem oko bilo cega. Jesam li ja trazio bilo cije banovanje zbog avatara? Pa makar to bio i onaj tvoj fasisticki. Sa sekirom i prucem? Takodje sam i ja koristio kao avatar ustasku porodicu, i bilo je zahteva za banovanjem, sto je i razumljivo. Ali niko se nije nasao da te opomene, cisto reda radi u vezi tvog avatara.
Angelico_Payne:Ne ne smeta mi dascica, nego mi smeta ponasanje ljudi koji ih nose
Nisam hteo da ucutite trajno, nego da se brate malo smirite, ako treba popijte Benzedin pre nego sto dodjete na forum.
Зашто Вама смета мој аватар?!?Angelico_Payne:Ajd sad svi mir, i nemoj da vas vise cujem da pricate o ovome, il ce biti po ......
Lilu:Sto se mene tice, postavite sta god hocete u vas avatar osim polnih organa!
marloon:@ jomini
Šerife kada se ovo sa banovima završi, želim da vratiš jednu temu o Miloševiću, jer je odatle sve počelo. Ljudi imaju pravo da kažu svoje mišljenje o jednoj ličnosti koja je obeležila sudbinu ovog naroda zadnjih petnaestak godina. Izbriši ako smatraš da je neophodno sve one pljuvačine koje su počele sa danom njegove smrti. Kaže jedna izreka... "Ni živih se nisam boja dok su bili za užasa, a kamoli mrtvijeh pasa"....Ovde je to izokrenuto i zato se sve ono desilo.
Ja apelujem na sve da se uzdržavamo od medjusobnih pljuvanja, jer to nikome ne ide u korist. O onima koju troluju teme i razbijaju koncepciju diskusija pozabavise ti, jer je to konačno tvoj posao.
Pozdrav.
Markelja:@ Vangelis
Lepsi mi je Shabakov.
Pa opet da podivljamo svi... Ne bih čačkao mečku.mail3:Gospodine jomini,
Pošto vidim da je razum preovladao na ovom podforumu zamolio bih Vas da vratite jednu temu o Slobodanu Miloševiću, da bi ljudi mogli da pišu tamo o tome a ne ovde.
Prijateljski pozdravi.