Primedbe i sugestije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Markelja:
@ Nasekirani

Kakav ti problem imas sa mnom? Kada sam pisao taj post nisam primetio da mi je ukljucen Caps Lock. I ispod tog posta sam lepo objasnio Jominiju da nisam imao nameru. Ne znam zasto potezes neke stvari od pre dva meseca.

Чисто као илустрација како терати зеца, а истерати неку другу животињу. Не медведа, не ни вука... не смем да кажем кога-чега ;)
Биће да си се много изнервирао када је тражено бановање због (про)америчких аватара. Ето да подсетимо мало на време када је овај форум личио на нешто.

Узгред, ако је (била) увреда назвати "лешина" неког ко се потписује као "стрвина" (што су синоними), шта ли је онда назвати "насекирани" некога ко се потписује као "секира" (што НИСУ синоними). Можда би ти требало припретити баном?

Lilu:
Jao Duh... smaras... hoces li da budes moderator? Evo pomozi jominiju...

Гледе твоје понуде, колико је овај форум САДА посећен, то не би ни било тешко.
Е сад, ако бих био патетично претенциозан, навео бих као пример оно када је ђаво искушавао Христа нудећи му апсолутну власт на земљи... Није прихваћено.
Шта хоћу да кажем? Ја и не пледирам да сам објективан. Мој циљ је да видим леђа некима. А неки би да виде леђа другима (рецимо мени?). Зато је потребна непристрасна модерација, ако уопште модерација треба да постоји.
Што се мене тиче, осим спамовања и флудовања форума, исказивања ванфорумских претњи (све у вези приватности или чак начина на који се неко повезује на нет) и отворенорасистичких ставова - све треба да буде дозвољено.

Daleko cemo stici ako krenemo sa pricom o avatarima. Zaista nemam nameru sa tobom da diskutujem oko bilo cega. Jesam li ja trazio bilo cije banovanje zbog avatara? Pa makar to bio i onaj tvoj fasisticki. Sa sekirom i prucem? Takodje sam i ja koristio kao avatar ustasku porodicu, i bilo je zahteva za banovanjem, sto je i razumljivo. Ali niko se nije nasao da te opomene, cisto reda radi u vezi tvog avatara.

Па што онда дискутујеш кад немаш намеру?!? Иначе, нисам ја ни гајио илузије да ће стварно кренути бановање због аватара.
Али кад сам поставио ту тему, добио сам 10 одговора за 5 минута. Солидан коефицијенат ефективности ;)

lider:
Šta li su ovde primedbe?
Smeta Vam daščica?
Genijalan post.svaka čast.

Hvala na komplimetu , ali to je samo na brzaka napisan,skromni post.

Ne ne smeta mi dascica, nego mi smeta ponasanje ljudi koji ih nose

lider:
Angelico_Payne
Da li sam ja to pročitao nekakvu pretnju?

Ne nikad ne pretim, to je samo upozorenje...

eIvin:
Gospodine Payne, drago mi je što Vam smetaju daske,sad ih tek nećemo menjati.

Pa i nemojte, ko da ja na to mogu uticati.... jel vi to kao meni terate inat? ahahahhahahaha, pa ko mala deca, ma radite sta hocete ali malo opustenije.

veKsla:
Pa sta se neizrazite lepo da Vas ceo svet razume,ali Vama nije za zameriti
jer takove pretnje upucuju samo "hrabre"jedinke iz mase.Znate ono dernjaju se
pa cucnu.Tako se i Vi sada ponasate kada se obracate "dascicama".Ali
na Vase veliko razocarenje,Vi nemate ni teoretske sanse da je ponesete,
kao sta vise necete dobiti satisfakciju da budete udostojeni komentara. :!:

Da ja jesam jedinka, ali ne brinite,nece vam se fizicki nista desiti, ako se o tome brinete, osim toga to je protivzakonito.

To sto se ja dernjam pre nego sto cucnem, to je moja licna stvar ;)

Nisam hteo da ucutite trajno, nego da se brate malo smirite, ako treba popijte Benzedin pre nego sto dodjete na forum.

Nema sanse da ponesem dascicu....hmmmm videcemo i to...

Markelja:
Daleko cemo stici ako krenemo sa pricom o avatarima. Zaista nemam nameru sa tobom da diskutujem oko bilo cega. Jesam li ja trazio bilo cije banovanje zbog avatara? Pa makar to bio i onaj tvoj fasisticki. Sa sekirom i prucem? Takodje sam i ja koristio kao avatar ustasku porodicu, i bilo je zahteva za banovanjem, sto je i razumljivo. Ali niko se nije nasao da te opomene, cisto reda radi u vezi tvog avatara.

E, a, sto si uklonio prethodni avatar? Meni bas bio simpatican.

Angelico_Payne:
Ne ne smeta mi dascica, nego mi smeta ponasanje ljudi koji ih nose

Nisam hteo da ucutite trajno, nego da se brate malo smirite, ako treba popijte Benzedin pre nego sto dodjete na forum.

Ja se ne sećam da sam komunicirao sa tobom,čak se ni ne sećam da sam te video na forumu...
Verovatno to važi i za ostale sa ‚‚daščicama",stvarno ne znam zašto se ubacuješ u sred diskusije koja te se apsolutno ne dotiče...
Preporučio bih ti da iskuliraš malo sa tim pretnjama i tim forama,a la ‚‚popij bensedin pre nego što dođeš na forum"...
Nisi duhovit,a vala ni zastrašujuć,pre bih rekao da si smešan.
Ciaos.

marloon:
@ jomini

Šerife kada se ovo sa banovima završi, želim da vratiš jednu temu o Miloševiću, jer je odatle sve počelo. Ljudi imaju pravo da kažu svoje mišljenje o jednoj ličnosti koja je obeležila sudbinu ovog naroda zadnjih petnaestak godina. Izbriši ako smatraš da je neophodno sve one pljuvačine koje su počele sa danom njegove smrti. Kaže jedna izreka... "Ni živih se nisam boja dok su bili za užasa, a kamoli mrtvijeh pasa"....Ovde je to izokrenuto i zato se sve ono desilo.

Ja apelujem na sve da se uzdržavamo od medjusobnih pljuvanja, jer to nikome ne ide u korist. O onima koju troluju teme i razbijaju koncepciju diskusija pozabavise ti, jer je to konačno tvoj posao.

Pozdrav.

Gospodine jomini,

Pošto vidim da je razum preovladao na ovom podforumu zamolio bih Vas da vratite jednu temu o Slobodanu Miloševiću, da bi ljudi mogli da pišu tamo o tome a ne ovde.

Prijateljski pozdravi.

Pocinje tekma....Milan - Lyon.........
Zao mi je sto je na izdajnickoj B92, pa necete da je gledate.....

mydocuments3hf.png

Bice looodo :-D :-D :-D :-D :-D :-D

mydocuments7ll.png

Nema veze.....ima na "Palmi plus" super politicka emisija :wink: :wink:

Gospodine jomini,

Samo jedno pitanje? A zašto je to čačkanje mečke? Ako se neko nesuvislo ponaša i pljuje izbrišite mu post i opomenite ga. Ima ljudi koji bi hteli možda da jos kazu reč dve. Možda i niko neće. Ko zna.

Pozdrav.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back