Primedbe i sugestije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sa lopovima i provakatorima nemam ama bas nikakve dodirne tacke a pogotovo pricanje o duhovnim i moralnim kriterijumima. Tvoj zadatak si izvrsio, idi sad lizi cipele onome ko ti je obecao kolach. Zavrsili smo sa ovim.

Ja ne znam zasto mislis da ja nekom lizem cipele, jel ti to iz svog licnog iskustva?
Upravo zbog ovakvog bahatog ponasanja je problem i nastao, a ti sad lepo idi kod svog gospodara plocica, da ti da savet sta dalje da radis...

Mislim da bi dobro razmislio da li ces ovako sa nekim pricati, da ti je na pola metra...sto ne znaci da i nece biti...

Necu da kazem samo hocu da kazem da u zivotu nisam video moderatora sa 1 postom. To je za ripley... sinoc kada je bilo pristojno stanje i kada je Lilu uradila sve da smiri situaciju, ponovo se nadje neko ko provocira na isti nacin... i odjednom se pojavljuje novi mod...:D koji naravno ne reaguje i ne predstavlja se članovima foriuma... a ipak je to red.

Angelico_Payne:
Ja ne znam zasto mislis da ja nekom lizem cipele, jel ti to iz svog licnog iskustva?
Upravo zbog ovakvog bahatog ponasanja je problem i nastao, a ti sad lepo idi kod svog gospodara plocica, da ti da savet sta dalje da radis...

Mislim da bi dobro razmislio da li ces ovako sa nekim pricati, da ti je na pola metra...sto ne znaci da i nece biti...

Evo ja se dobrovoljno javljam ...jakorečivi.
Uvek sa takvima na pola metra i pola sekunde.
100 prema 1 da nećeš duže.

marloon:
Ma da gospodine Brown bas to... al' sa cije strane... o tome se moze elaborirati malo duze :D
Iskreno g-dine Marloon, ukratko sa obe strane, mada prvi prozivač zaslužuje nešto manje razumevanja od drugog, a sve ukupno nekom se može učiniti da je tu previše testosterona, mada neko drugi bi možda zaključio da tu ima i malo više estrogena...

lider:
Angelico_Payne
Pazi kad nisi vredan ni odgovora.

Pazi kad jedno pricas, a drugo radis... kako se to ono naziva... hmmm?

lider:
Evo ja se dobrovoljno javljam ...jakorečivi.
Uvek sa takvima na pola metra i pola sekunde.
100 prema 1 da nećeš duže.

Hahahah, napaljeniji su od irvasa u teranju.... pa je si ti stvarno pomislio da cu nekom od vas "plocasa" koji ste (sve vise na to lici) malo polupani, ajd idi kod mame u sobu, da se ponovo osecas voljenim...

Pola sekunde je vise nego dovoljno
kungfu4lz.jpg

Opa vidim da drvo vise nije u modi, sta ste sad kineski plastikaneri :))) mala sala 8)

Evo skidam plocicu, al da ne bude vise prekenjavanja... OK?

JABUCHILO:
o cemu je rec, sto prozivate coveka?

Hmm, dobro pitanje, e kad bi neko znao i odgovor...

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
:shock: :shock:
:shock: :shock: :shock:
:shock: :shock: :shock: