Primedbe i sugestije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ambasador:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
:shock: :shock:
:shock: :shock: :shock:
:shock: :shock: enomenalno

spammer.gif
weird_thread.gif

Angelico_Payne:
Pazi kad jedno pricas, a drugo radis... kako se to ono naziva... hmmm?

Hahahah, napaljeniji su od irvasa u teranju.... pa je si ti stvarno pomislio da cu nekom od vas "plocasa" koji ste (sve vise na to lici) malo polupani, ajd idi kod mame u sobu, da se ponovo osecas voljenim...

Pola sekunde je vise nego dovoljno
kungfu4lz.jpg

Opa vidim da drvo vise nije u modi, sta ste sad kineski plastikaneri :))) mala sala 8)

Evo skidam plocicu, al da ne bude vise prekenjavanja... OK?

Hmm, dobro pitanje, e kad bi neko znao i odgovor...
nestashica toalet papira :shock:

Ambasador:
:shock: :shock: enomenalno

Hvala, hvala
emot0.gif
emot134.gif
emot128.gif

Ajd sad sam dobre volje
bo.gif
ajd da vam isklesemo nove plocice
emot27.gif

DukeofSerbia:
Amendment I - Freedom of Religion, Press, Expression. Ratified 12/15/1791.
Congress shall make no law respecting an establishment of religion, or prohibiting the free exercise thereof; or abridging the freedom of speech, or of the press; or the right of the people peaceably to assemble, and to petition the Government for a redress of grievances.

Ovo vise nije aktuelno, posto je krstarica registrovana u sudu, u Srbiji.

E pa sad, ovo je diskutabilno... tu postoji sukob teritorijalne vaznosti stranih i domacih zakona.

Ako neko recimo uradi nesto sto je protiv Homland security acta ili Patriots acta, on ne moze da odgovara po nasim zakonima, osim ako je na nasoj teritoriji, i nema mogucnosti da bude uradjena ekstradicija SAD-u , te mu se sudi ovde.

Posto se podaci nalaze u SAD-u , a krstarica je registrovana kao pravno lice u Srbiji, ona odgovara po opstim nacelima medjunarodnog prava za pravna lica i organizacije, kao i domace pravno lice koje je pocinilo delikt u inostranstvu, a zavisno od reciprociteta, serveri na kojima su podaci mogu biti zaplenjeni u najboljem slucaju, do okoncanja istrage. Ima tu jos vise oko te problematike, al necu da smaram...

Hvala na skidanju BANa , iako ne znam tacno, kako je doslo do toga...verovatno greskom :D
Pozdravljam sve drage prijatelje, na forumu Krstarica, i evo, da kazem grupi sa "THUMBSTONE" avatarima, da su im ovi mnogo lepsi :D :D :D (to je kompliment)

Poštovani korisnici foruma Krstarica,

ne osećam se u obavezi da se predstavim iz više razloga:
1) Moji lični podaci Vama ništa ne znače
2) Moji podaci su dostupni administratoru zbog administrativnih potreba
3) U obavezi sam da se predstavim samo ovlašćenom licu

Moja misija ovde je da pokušam da Vas privolim na uvažavanje različitih mišljenja bez omalovažavanja sagovornika.
Primetili ste da sam zaključao dosta tema baš zbog tog razloga.
Molim da obratite pažnju da se i na ovoj temi ujedate bez razloga trošeći svoje životno vreme uzalud unoseći nervozu u sebe i druge.
Tu nervozu zatim unosite u dalje rasprave po temama.
Ako već replicirate nekome neka to bude argumentovano i bez uvreda ili jednostavno ignorisano čime ćete svojoj poslednjoj reči dati na značaju.
Po neki put vredi sačekati i razmisliti o napisanom.
Nije za oglavu da se pošto-poto odgovori.

Želim da vas sve zamolim da odvojite malo vremena čitanjem pravilinika foruma i uslova korišćenja istog.
Ako smatrate da je ono što želite da napišete u skladu - slobodno, inače sledi "ni po babu ni po stričevima".
Unapred zahvaljujem na razumevanju i nadam se da ćemo zajedno napraviti ovaj forum jednim kvalitetnim mestom gde će se moći polemisati o svemu što smatrate vrednim (a nije protiv pravila).

Poštujte druge i drugi će poštovati Vas
IRON LORD

Iron Lord:

Vi verovatno osecate prema nekom obavezu da ovo kazete,e onda bi bilo dobro i da je
naslovite kome je namenjena.Nisam primetio da se neko posebno interesuje za Vas
osim 2 - 3 korisnika.Slobodan sam primetiti da za vecinu korisnika uopste niste toliko
interesantni niti izazivate neku znatizelju.Vi radite svoj posao, kako trebate,ali bilo
bi primereno da Vasu poziciju retkim znatizeljnicima objasnite putem pp ili nekim
drugim nacinom.Jer kao sta rekoh za vecinu korisnika ste nezanimljivi i iskren
da budem uopste ih nezanimate.Pravilnik ponasanja ovde postoji,verovatno ga svako zna procitati,jer da ima problema sa citanjem ne bi ovde ni bio.Prema tome bilo bi dobro da Vase packe,pretnje,upozorenja upucujete preciznije a to znaci direktno na pojedinca kao korisnika.Ovako sve pomalo izgleda da su svi korisnici ovce a Vi kao pastir ste se
uzdigli iznad svih i pretite,pametujete,opominjete...Uostalom Vase pojave ovde
se niko normalan ne plasi i nezazire od Vas ni najmanje.Ovo treba da shvatite samo
kao dobronamernu primedbu,jer slozicete se ovde ipak pisu i "dolaze" ljudi , pa
onda i nije primereno da im se obracate kao "grupi","coporu"....nego kao pojedincu
za kojeg mozete odvojiti toliko vremena da ga opomenete ili eliminisete sa foruma.
Slozicete se da je to veoma jednostavno.

Дај човече какве су ти оно приче о деци и затварању теме, јел требада нас буде срамота што су нас клали и убијали ????????
Да тек ставим слике клања и силовања Срба и Србкиња из Србске БиХ од стране мухамедових јел би и то назвао слепилом????????

Uvaženi vekslo neću sad da pričam ništa, ali ova igre mačke i miša sa osobom koja piše da je jedno a kad otvori LK u njoj piše nešto drugo, je degutantna. Već mi je na vrh Zivana proseravanja svake vrste pa i ovakve. Vrlo brzo ce pravo lice izaći na videlo. I opet kao po običaju će se videti ko zakuvava ovde.

Kaže mod, zatvaram temu o Slobodanu Miloševiću jer nema šta da se više kaže. Jok nema ništa, samo što će sledećih meseci početi da izlaze na videlo stvari kod nas i u svetu koje itekako imaju veze sa njegovom tiranijom u Srbiji i koji su pravi razlozi i ciljevi rastakanja zemlje u kojoj živimo, ali to za moderatora sa današnjih 15 postova je nebitno. Svetski istoričari pišu knjige o tome ko je bio dotični i dan danas vode rasprave o tome, ali ovde nema mesta za to.

Sve ovo ovde je jedan izduvani balon kao onaj što je odleteo sa Kalemegdana dok su ga ukopavali....

marloon:
Uvaženi vekslo neću sad da pričam ništa, ali ova igre mačke i miša sa osobom koja piše da je jedno a kad otvori LK u njoj piše nešto drugo, je degutantna. Već mi je na vrh Zivana proseravanja svake vrste pa i ovakve. Vrlo brzo ce pravo lice izaći na videlo. I opet kao po običaju će se videti ko zakuvava ovde.

Kaže mod, zatvaram temu o Slobodanu Miloševiću jer nema šta da se više kaže. Jok nema ništa, samo što će sledećih meseci početi da izlaze na videlo stvari kod nas i u svetu koje itekako imaju veze sa njegovom tiranijom u Srbiji i koji su pravi razlozi i ciljevi rastakanja zemlje u kojoj živimo, ali to za moderatora sa današnjih 15 postova je nebitno. Svetski istoričari pišu knjige o tome ko je bio dotični i dan danas vode rasprave o tome, ali ovde nema mesta za to.

Sve ovo ovde je jedan izduvani balon kao onaj što je odleteo sa Kalemegdana dok su ga ukopavali....

ne razumem sto si toliko opsednut Milosevicem, ali u pravu si da istoricari treba da se bave s njim, posto je istorijska licnost, u pynosm smilslu te reci, nezavisno od toga kako ga ljudi dozivljavaju, jer istoricari nisu tu da sude, nego da beleze i razjasnjavaju sta se dogodilo.

Ti u svakom slucaju uvek mozes da odes u tu tvoju hologramsku Srbiju, a nama ostaje ova prava, pa cemo zato da se malo potrudimo i zasucemo rukave.

Ne razumem zasto je vazno koliko neko ima postova - jel to znaci da ako dodje covek sa 1 postom i kaze : "nebo je plavo", ti ces mu reci:"ma sta ti hoces, nebo je zeleno jer ja imam vise postova od tebe"???!!
Kako kaze stara narodna : "Mislim da se tvoja glupost moze meriti samo sa tvojom gluposcu..."

I prestane da napadas ljude na ovom forumu, bez obzira sta rekli ili uradili, jel to nije tvoj posao, niti treba da ti bude cilj u zivotu.

Iron Lord:

Moja misija ovde je da pokušam da Vas privolim na uvažavanje različitih mišljenja bez omalovažavanja sagovornika.
Primetili ste da sam zaključao dosta tema baš zbog tog razloga.
Molim da obratite pažnju da se i na ovoj temi ujedate bez razloga trošeći svoje životno vreme uzalud unoseći nervozu u sebe i druge.
Tu nervozu zatim unosite u dalje rasprave po temama.
Ako već replicirate nekome neka to bude argumentovano i bez uvreda ili jednostavno ignorisano čime ćete svojoj poslednjoj reči dati na značaju.
Po neki put vredi sačekati i razmisliti o napisanom.
Nije za oglavu da se pošto-poto odgovori.

Želim da vas sve zamolim da odvojite malo vremena čitanjem pravilinika foruma i uslova korišćenja istog.
Ako smatrate da je ono što želite da napišete u skladu - slobodno, inače sledi "ni po babu ni po stričevima".
Unapred zahvaljujem na razumevanju i nadam se da ćemo zajedno napraviti ovaj forum jednim kvalitetnim mestom gde će se moći polemisati o svemu što smatrate vrednim (a nije protiv pravila).

Poštujte druge i drugi će poštovati Vas
IRON LORD

Doborodosao, nadam se da ces ovde uvesti, ne reda, nego malo samokontrole..
I kao sto si mi napisao u pp, da od sada nadalje neces tolerisati neprimereno ponasanje.
Zelim ti puno srece...trebace ti :wink:

marloon:

O marlone, opet bi ti da isteras (ne)pravdu? Jao, trebao si ti da budes moderator, drugu bi pesmu pevao.

Koji je tvoj problem? Jel sam se tebi obratio, šta si ti forumka savest. I uvek ću da napišem ono što mislim, najmanje si ti pozvan da sudiš o mojim stavovima.

A to ko je moderator znam malo bolje od tebe i niti ga napadam, ovo su sugestije. A ti ako ti je primedba da imaš trip u vezi mene, imaš nadležne službe pa se njima obrati za terapiju.

marloon:
Koji je tvoj problem? Jel sam se tebi obratio, šta si ti forumka savest. I uvek ću da napišem ono što mislim, najmanje si ti pozvan da sudiš o mojim stavovima.

A to ko je moderator znam malo bolje od tebe i niti ga napadam, ovo su sugestije. A ti ako ti je primedba da imaš trip u vezi mene, imaš nadležne službe pa se njima obrati za terapiju.

auu, pa jel nam se to neko boji malo kritike :lol:

smiri malo dozivljaj, tvoje sugestiju su ko kad pokusas da nekom izvadis trun iz oka sa sekircetom :roll:

obratio sam se sluzbi, a oni mi rekose da povedem i tebe, jel ce ti biti potrebna grupna terapija, naravno posle lekova za smirenje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back