DukeofSerbia
Domaćin
- Poruka
- 4.719
80 порука дневно. Импресивно!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
marloon:a ja se kladio koliko ce klonova da se pojavi na Politici sledecih dana sa jednim drugarom. Dobitak zagarantovan... greška se toleriše u rasponu 10%.Vec vidim veceras....

DukeofSerbia:Видим да се аватари на шперплочама шире као куга...
Марлон се вратио под ником marloon.
Jabuchillo има изгледа два налога (Шон).
А ко је онда Elrond?
Šale se sećam, naravno. Ali prosvetljenje bi bilo sledeće: ako svi poslušaju ovo što tražim, situacija se smiruje 100%.marloon:Jomini.. secas se moje male sale juce kad je neko pitao ko je banovan... sta sam rekao... citaj brzo. Ne moze privatnim jer imam ponovo pretnju i necu da dodjem u situaciju da me onaj sutra proziva a da ne mogu da odgovorim kao sto je bilo do sada. A sad ti meni reci da nisam u pravu i ja ti se vise nikad necu obratiti.
Jabuchila je direktno prozvao, sta zar i on nema pravo da odgovori. Kazi da znamo kako stoje stvari... jel' ne sme Duke-u da se odgovara ili sme? I ko je on bre uopšte? Objasni nam to svima i prosvetli nas.
marloon:Jomini.. secas se moje male sale juce kad je neko pitao ko je banovan... sta sam rekao... citaj brzo. Ne moze privatnim jer imam ponovo pretnju i necu da dodjem u situaciju da me onaj sutra proziva a da ne mogu da odgovorim kao sto je bilo do sada. A sad ti meni reci da nisam u pravu i ja ti se vise nikad necu obratiti.
Jabuchila je direktno prozvao, sta zar i on nema pravo da odgovori. Kazi da znamo kako stoje stvari... jel' ne sme Duke-u da se odgovara ili sme? I ko je on bre uopšte? Objasni nam to svima i prosvetli nas.

Vi ste kolega prvi put na forumu?Kohen:Ovo je zvucalo toliko jezivo preteci, da , bogami da sam na mestu onih kojima se preti ne bih mirno spavao
Ako vam KGB zaskoci za vrat....kraj vam se zna.....!!!!!!!!!!
Zato mi je drago sto sam tek dosao, i nism imao prilike da se zamerim mocnim, i uticajnim ljudima, koji se vidim muvaju po ovom forumu.......daleko im lepa kuca....makar i u Rusiji
Momci i devojke, vi koji ste na nishanu...vidite sta cete...ili u ilegalu, ili samoubistvo ,, ili , sto nije lose u policiju...postoji odnedavno sluzba koja se bavi ovakvim stvarima,i pretnjama preko neta...
A taman sam hteo da pohvalim duh tolerancije i uzajamnog postovanja korisnika , evo vec tri dana, koliko sam registrovan.....ne znam sta da vam kazem....nije zezanje![]()
![]()
![]()
Kohen:
i ako procitas samo poslednjih par strana ovde shvatices zasto sam to napisao. i da par veselih decaka upravo proverava tvoj pp da bi, ukoliko ima se ne svidis mogli da objavljuju tvoje licne podatke na javnom. ja se obracam njima, buduci da krse taj isti zakon vec vise od mesec dana i niko od nadleznih ne reaguje. dakle, stitim izmedju ostalog i tvoj interes da sacuvas svoju privatnost. ako nisi zainteresovan, nije problem, ali gledaj da se ne zameris duke of serbia, on se ovde pozicionira kao veseli haker i upravo cita sadrzaj tvog, mozda jos uveg slabo popunjenog pp boksa. razmisli koliko ti se to svidja, pa ces razumeti zasto mu, kako ti kazes, pretim. ja to zovem samozastitom.