Primedbe i sugestije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa daj onda da pisem... isto mu se fata... :D a ja se kladio koliko ce klonova da se pojavi na Politici sledecih dana sa jednim drugarom. Dobitak zagarantovan... greška se toleriše u rasponu 10%. :D Vec vidim veceras....

jomini:
Hajde vi lepo u Kafanu ili u Ambasadu. Spamujete mi temu.

Razumem gospodine kapeta..., ovaj marsale!
icon_salut.gif

:D

Aj laku noc.

DukeofSerbia:
Видим да се аватари на шперплочама шире као куга...

Марлон се вратио под ником marloon.

Jabuchillo има изгледа два налога (Шон).

А ко је онда Elrond?

Прича како се неистомишљеници "шире као куга" је увреда пар-екселанс. Подсећа на разне теорије извесног бечког молера. Али ето, има свако право на "мишљење", а и свако може оно што сме. Ко има протекцију сме и мало више.
Иначе, имаш сад и моју шперплочу. На њој су два лумена интелигенције у Србији, Перо Луковић и извесни Нејаки Ушор. Гледајући, можемо схватити много тога. Можда чак и ону последњу анализу интелигенције у нашој земљи. Просек је ипак аритметичка средина, а у ту средину улазе моги. А они други се и не питају с ким ће да чине "средину".

НО, ајде да и ја поставим питање. Ко је самопроглашени (претенциозно, зар не?) "Војвода од Србије"?!? Био је пре неки Војвода од Зарђале Кашике. Шта га знам има разних уметника и свирача у разноразне инструменте...

Ljudi, nemojte to raditi. Posle će on vratiti vama i tako u krug. I gde stignemo onda? Sad će neko reće - pa on je prvi počeo. Pa da li sada ja treba da tražim ko zna koliko u nedogled gde je i ko počeo?
Odnosi se na sve.
Nemojte se samo svađati, po ko zna koji put kažem.

marloon:
Zanimljiva bizarnost se nocas desila. Moj dobar prijatel Gosn Šon iz Londona i ja smo sedeli u jedinom otvorenom kafeu u gradu jutros negde oko 5. Razgovor se vodio o svemu i svacemu te je na kraju doslo na red i ovo pogano mesto ovde. Posto se Gosn Šon ne odvaja od svog PowerBooka-a kada je cuo šta se dešava, rešio da se onako srpski obrati nekima. I u tom trenutku videsmo Palog Andjela Lili koja piše poruku na Ambasadi Arandjelu koju je kasnije brže bolje obrisala. Poruka je otprilike na najkulturnije pitanje Arandjela, kojih se reci treba kloniti da bi se izbegao ban.... doticna rece: "Stvar je onoga sto izlazi iz kuce Arandjele, kao sto je vaspitanje..." :D:D:D E tu smireni Gosn Šon ne mogaše da izdrzi i napisa ono sta je napisao, na sta Lilu dobi PMS i poče da lupa banove po svima. Kad ju je proslo ludilo, setila se da ne ide da opominje Arandjela pa da ga banuje, te onda kao najgori krivac koji sa predumisljajem u mraku radi neko krivicno delo, obrisa brze bolje tu poruku. :D:D:D

Koliko je to smesno, klinacki i nezrelo govori samo po sebi. Znaci hir i nista vise, osobe koja bi da je u nekoj normalnoj firmi za tako nesto, kao sto lepo rece etotako, dobila ban forever. I još isto kao preporuku za dalje napredovanje.

Rece etotako šerifu da je napravio proliv od foruma... Nije on, iako i on snosi mali deo krivice. To su spodobe koje se diče nečim što kao da imaju a u stvari nikad nisu ni imale. U toj porodici u kojoj su odrasli rastu im kreature koje sa svojim duhovitostima podsecaju pre na zvonara Bogorodicne crkve nego na pripadnike one grupe sto se zovu ljudska bica. To je odraz njihove kulture i vaspitanja koje im je iz doma izaslo.

Pozdrav kolegama, ovo vise nije ni proliv od foruma, ovo je beda najgore vrste i zao mi je sto sam bio u zabludi za neke odavde da imaju trunku necega sto se zove obraz i dostojanstvo. Evo vam slike pa uzivajte kako Pali Andjeo Lilu ima kulturu izaslu iz kuce i sta dopusta na svom forumu Svaštara .... pa prosudite da li takva osoba može nekome da spočitava bilo šta.

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=1870818&postcount=3315

unecinimochima7at.jpg

Dok god blatite svetinje zaludno je pomisljati da ovde iko brani srpstvo i iskreno razmislja o Srbiji.
Mozda sam pogresio forum.
Kvazi intelektualci ponovo jasu.
Ne vidim razliku izmedju banovanih i preostalih.
Niti vidim smisao svih ovih komentara posle "najave da ce se regulisati forum"

AJde da sacekam jos malo, pa da procenim za dalje...

Viceadmiral:
Dok god blatite svetinje zaludno je pomisljati da ovde iko brani srpstvo i iskreno razmislja o Srbiji.
Mozda sam pogresio forum.
Kvazi intelektualci ponovo jasu.
Ne vidim razliku izmedju banovanih i preostalih.
Niti vidim smisao svih ovih komentara posle "najave da ce se regulisati forum"

AJde da sacekam jos malo, pa da procenim za dalje...
Nije taj koga citiras postavio tu sliku.
Original je na http://forum.krstarica.com/threads/55859&page=221&pp=15

A sada ponovo procitaj tekst koji si citirao ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back