Primedbe i sugestije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pošto mi se sprema opet ono što je bilo prošli put, samo želim da kažem nekoliko reči. Pismo koje sam dobio od moderataora i moj odgovor, objaviću samo u slučaju da se ponovo uradi ista stvar. Pitanje je samo oko jedne osobe ovde koja non stop proziva neke, a najviše mene a to je dotični Duke. Posle linkova koje sam postavio i nemogucnosti da objasni zašto to radi i na drugim forumima , paranoicno optuzujući svakoga za nesto sto je potpuno normalno... dajem linkove samo od jednog njegovog bisera. Kako je moguce postovati toliko? Zato sam i sa ovim nalogom lako napravio ovoliko postova samo za nekoliko sati da bih pokazao stepen njegove domišljatosti i inteligencije. Ovo pišem samo zbog toga da ne ispadne da sutra dotični ponovo počne sa misaonom semiotikom od 6 samoglasnika a da ne mogu da dam odgovor kakav takav.

U slučaju ponovnog bana neko će objaviti i poruku i moj odgovor.

Zahvaljujem.

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=2110564&postcount=1966

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=2110645&postcount=1972

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=2110686&postcount=1976

... i danas.... :D

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=2175126&postcount=2476

DukeofSerbia:
Видим да се аватари на шперплочама шире као куга...

Марлон се вратио под ником marloon.

Jabuchillo има изгледа два налога (Шон).

А ко је онда Elrond?

vojvoda. mani se paranoje, i nemoj da citas pp jer te navlaci ekipa vec danima. u jednom si zaista u pravu - medju ljudima koje konstantno kacis ima jedan gospodin od solidnog uticaja i sirokih mogucnosti. moram da ti kazem da si tom zloupotrebom samo dobio to da mi je poslao tvoje podatke da me pita da li te znam i sta mislim da li vredi da dodju da se dogovorite ili ne. rekao sam da te znam i da ne vredi. nemoj da ispadnem lazov.

i nisam ja Son, nemoj vise da se primas, pale te na rate.

Jomini.. secas se moje male sale juce kad je neko pitao ko je banovan... sta sam rekao... citaj brzo. Ne moze privatnim jer imam ponovo pretnju i necu da dodjem u situaciju da me onaj sutra proziva a da ne mogu da odgovorim kao sto je bilo do sada. A sad ti meni reci da nisam u pravu i ja ti se vise nikad necu obratiti.

Jabuchila je direktno prozvao, sta zar i on nema pravo da odgovori. Kazi da znamo kako stoje stvari... jel' ne sme Duke-u da se odgovara ili sme? I ko je on bre uopšte? Objasni nam to svima i prosvetli nas.

marloon:
Jomini.. secas se moje male sale juce kad je neko pitao ko je banovan... sta sam rekao... citaj brzo. Ne moze privatnim jer imam ponovo pretnju i necu da dodjem u situaciju da me onaj sutra proziva a da ne mogu da odgovorim kao sto je bilo do sada. A sad ti meni reci da nisam u pravu i ja ti se vise nikad necu obratiti.

Jabuchila je direktno prozvao, sta zar i on nema pravo da odgovori. Kazi da znamo kako stoje stvari... jel' ne sme Duke-u da se odgovara ili sme? I ko je on bre uopšte? Objasni nam to svima i prosvetli nas.
Šale se sećam, naravno. Ali prosvetljenje bi bilo sledeće: ako svi poslušaju ovo što tražim, situacija se smiruje 100%.
Sme Dukeu da se odgovara, sme svima. Naravno. Ali ako je u interesu rešenja napete situacije ovde na Politici, trebali bi svi da se suzdrže. Naka ostane na ovome, stvarno nema smisla. Sukobi po pitanju tema treba da postoje, ali lične stvari rešavati lično. Ne razumem zašto je to problem, ali mogu da shvatim odgovore na prozivku. Na nekoj od prethodnih strana sam naveo primer u odgovoru na post St.Morisa koji je krenuo iz ničega. http://forum.krstarica.com/threads/76315&page=164&pp=15
To da prestane i svi srećni.

Svi srecni... vala bas sem Eremite, Arandjela koji nije rekao NIJEDNU uvredu nikome, svi traze po postovima zasto je banovan i niko ne moze da nadje. Kome na pp to da kaze kad ne zna covek ni cookies da skine da bi makar gledao sta se pise ovde. Sad sam dobio mail gde me pita zasto je banovan. Ali dobro OK... neka bude tako.

marloon:

Ma mani se toga više,rekao sam da neću da postujem na politici i ti me Marlone teraš na to.
Kakav bre Duke,kavi bakrači.....pusti ih bre neka sami sa sobom postuju i ostvariće im se želja.....da pripadaju nekome nečemu ili ne znam ni ja šta.
Zaboravi podforum politika ....
Neka jedu čorbu koju su skuvali,al' drvenom kašikom.
Metalnom se lako izgori jezik.
I ne postujem više ovde.

A kako DukeofSerbia moze da cita privatne poruke drugih korisnika? Jel moze neko konacno da odgovori na to. Jomini jel znas ti mozda?

Na stranu njegova nekultura i bezobrazluk, ali kako je to moguce, jel on neki haker?
Zar je to dozvoljeno na ovom forumu?
Koliko vidim on se jos i podrzava od ovih odozgo, a tesko da oni ne znaju za taj njegov hobi, tim pre sto su ga neki forumasi i prozivali zbog toga.

Lepo rekoh pre neki dan, ode ovaj forum u k....
A sto je najsmesnije, kao dosli ovi da srede stvar, a napravili cirkus kakav nije bio ni kad nije bilo ovde moderatora.

serife izvinjavam se za onaj poslednji post, samo sam dobronamerno hteo da skrenem paznju djuki i drugim veselim decacima dok je vreme. ja licno nemam nista protiv malih igara i pakosti, ali samo dok nemaju neki zaista opsesivan cilj. to pozivanje na pp i demonstracija mogucnosti korisnika djuke da se poigra ucesnicima ovog foruma je bilo simpaticno dok nije postalo njegova jedina aktivnost ovde.

ovo sto cu reci zaista nije pretnja vec jednostavno jedino preostalo srdstvo odvracanja:

posto ja do sad i nisam nesto prozivan, obecavam i njemu i tebi da se necu mesati - ali skrecem njemu (posredno i svim veselim decacima) paznju na cinjenicu da ja sedim u moskvi. i nisam tu turisticki vec poslovno. raspolazem ogromnim potencijalom da se poigram svim pakosnim zloupotrebljacima ovog foruma buduci da mi je direktno subordinirano celo IT odeljenje koje opservira 3 krupne medjunarodne kompanije ali kao i u svakom IT slobodnog vremena (za razliku od mene) imaju neograniceno. najmanje 5 ljudi ima radno iskustvo od preko 15 godina a 3 coveka su osnivaci najpopularnije 'crne' tacke u runetu. ko razume shvatice me. pretpostavljam da ne moram da objasnjavam sta moze da se napravi sa takvim ljudskim i tehnickim resursom. zato bi bilo zgodno da veseli decaci ne zive u iluziji toga da u binarnom svetu postoje ikakve granice i da se podsete da ukljuceni racunar od onog momenta kada su prikopcali mrezni kabl nije samo sredstvo da se pakosti i propagira nego i osnovno polje za svaku povratnu reakciju. pogotovo ne moram da objasnjavam koliko je lako saznati sve o svakome bez bilo kakvog citanja tudje privatne prepiske.
nadam se da ce ovo biti shvaceno kao dobronameran poziv na smirenje strasti i kraj zloupotrebe mogucnosti nekih, koje u svakom slucaju, siguran sam, ne prevazilaze moje licne i mogucnosti nekih korisnika foruma koje licno poznajem. hvala na paznji.

Ovo je zvucalo toliko jezivo preteci, da , bogami da sam na mestu onih kojima se preti ne bih mirno spavao:)
Ako vam KGB zaskoci za vrat....kraj vam se zna.....!!!!!!!!!!

Zato mi je drago sto sam tek dosao, i nism imao prilike da se zamerim mocnim, i uticajnim ljudima, koji se vidim muvaju po ovom forumu.......daleko im lepa kuca....makar i u Rusiji:)

Momci i devojke, vi koji ste na nishanu...vidite sta cete...ili u ilegalu, ili samoubistvo ,, ili , sto nije lose u policiju...postoji odnedavno sluzba koja se bavi ovakvim stvarima,i pretnjama preko neta...

A taman sam hteo da pohvalim duh tolerancije i uzajamnog postovanja korisnika , evo vec tri dana, koliko sam registrovan.....ne znam sta da vam kazem....nije zezanje :) :) :)

spy31hl.gif

cccp9by.gif

Kohen:
Ovo je zvucalo toliko jezivo preteci, da , bogami da sam na mestu onih kojima se preti ne bih mirno spavao:)
Ako vam KGB zaskoci za vrat....kraj vam se zna.....!!!!!!!!!!

Zato mi je drago sto sam tek dosao, i nism imao prilike da se zamerim mocnim, i uticajnim ljudima, koji se vidim muvaju po ovom forumu.......daleko im lepa kuca....makar i u Rusiji:)

Momci i devojke, vi koji ste na nishanu...vidite sta cete...ili u ilegalu, ili samoubistvo ,, ili , sto nije lose u policiju...postoji odnedavno sluzba koja se bavi ovakvim stvarima,i pretnjama preko neta...

A taman sam hteo da pohvalim duh tolerancije i uzajamnog postovanja korisnika , evo vec tri dana, koliko sam registrovan.....ne znam sta da vam kazem....nije zezanje :) :) :)
Vi ste kolega prvi put na forumu?

Kohen:

:D:D:D
ma jok. sve je mnogo prostije - radim u reklami :) i ako procitas samo poslednjih par strana ovde shvatices zasto sam to napisao. i da par veselih decaka upravo proverava tvoj pp da bi, ukoliko ima se ne svidis mogli da objavljuju tvoje licne podatke na javnom. ja se obracam njima, buduci da krse taj isti zakon vec vise od mesec dana i niko od nadleznih ne reaguje. dakle, stitim izmedju ostalog i tvoj interes da sacuvas svoju privatnost. ako nisi zainteresovan, nije problem, ali gledaj da se ne zameris duke of serbia, on se ovde pozicionira kao veseli haker i upravo cita sadrzaj tvog, mozda jos uveg slabo popunjenog pp boksa. razmisli koliko ti se to svidja, pa ces razumeti zasto mu, kako ti kazes, pretim. ja to zovem samozastitom.
drugarski pozdrav.

Ok........skapirao :)
Moj pp moze da cita ko god hoce..............nista nema tajno u njemu...
Molim samo za diskreciju kada su dame u pitanju..:)

Mislim, drzavne tajne , i to...slobodno..
Ali, ljubavna gugutanja......ni slucajno !!!!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back