Lusy Lusy
Domaćin
- Poruka
- 4.087
sta da radim...ali slika mi je mnogo dobra... :-D nisam lezbo,samo mi se svidja slika :-Ddivlja:Jos me drzis u profilu, nemam izbora...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta da radim...ali slika mi je mnogo dobra... :-D nisam lezbo,samo mi se svidja slika :-Ddivlja:Jos me drzis u profilu, nemam izbora...![]()
Lusy Lusy:sta da radim...ali slika mi je mnogo dobra... :-D nisam lezbo,samo mi se svidja slika :-D

cuti ti,nemoj da ti dodjem tamo!nisam lezbo,provereno! :-Dzgodan&nezgodan:ne znamo mi...![]()
![]()
pa zato ti i kazem...znam ja da ti nisi :-Ddivlja:Nisam ni ja lezbo. :-)![]()

cudi me da do sada nikome nije palo na pamet da si moj klon, u stvari.Dragantaur:ispravka..bio bih samo sa Strujom..

Hm....to što me nisi pomenuo u svom spisku....mnooogo me uvredilo....Hard as a rock:Hmm, da se i ja javim na temu (di će sve te žene da stanu), ali ajde...
Struja, Tračara, MYOB, Gossćica, Dana, Gazdarica, Peta Wilson, Zeffira, Brightness, Orgazzmica, Liv Tyler, Amarena, Blondi, Eva Braun, Maslačak, NovaIsta, Sokolica, Parka ... neka mi oproste sve ostale ženice sa kojima bih bio, a nisam ih naveo! 8) :-D
Šipak ćeš da dobiješ tortu!!!!ludopileglodjekosku:Hm....to što me nisi pomenuo u svom spisku....mnooogo me uvredilo....Šipak ćeš da dobiješ tortu!!!!

A ti se uhvatio za moje zanimanjo ko narkoman za špric.....Trauma iz školske klupe?!!!chika_doktor:ti ionako nisi neka riba....ti si profesorica![]()
valjda vrlodobrochika_doktor:

Qq... znao sam!ludopileglodjekosku:Hm....to što me nisi pomenuo u svom spisku....mnooogo me uvredilo....Šipak ćeš da dobiješ tortu!!!!
Mislim da je najbolje da nastupite zajedno!Struja:super ja cu da te potrosim i iskoristim da za ove nece ostati nista.
mislim, da si me podsvesno stavio bas zbog toga na prvo mesto.
mozda cu ostaviti malo za trachu.
malo.
mozda.

Hahahah...Corto Malteze:ja biram maslachku....ako je ona raspolozena....:crvenimdobesvestiinazad:
prilazem poetiku

Ovi svi nesto biraju, niko ne prilaze nista. 
ovime opravdavas izbor nick-a.Hard as a rock:Mislim da je najbolje da nastupite zajedno!![]()
![]()
Dana2503:Hahahah...
Poetika se usvaja!
Blago maslacku...Ovi svi nesto biraju, niko ne prilaze nista.
![]()

Struja:ovime opravdavas izbor nick-a.
hrabar si ti decko obzirom da znas koliko pricamo.a to retko koji muskarac moze da podnese.
osim ako nemas neke posebne sposobnosti da iskljucis slusni aparat.
sto opet i ima smisla.
jbt vi ste stvarno usavrsili sve tehnike zarad snosaja.
da ne pocnem jos i da vam se divim?