Lusy Lusy
Domaćin
- Poruka
- 4.087
hocu,hocu...samo moram jos da razmislim!tara623:ma uslovi su odlicni...ako te nesto buni samo pitaj....![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hocu,hocu...samo moram jos da razmislim!tara623:ma uslovi su odlicni...ako te nesto buni samo pitaj....![]()
slep od ljubavitara623:pa tu si,zar se ne vidis?
uh...pa sto se svadjas tako slep....peachwise:slep od ljubavi
tara623:ok,onda da pocnemo-Bob(bas je tajanstven),Derer(racionalan),Thsutsomu(drag mi je nekako),Corto(dobar mu avatar),Lsd(smederevac),Doca(kaze da je mrsav)....
Cak sam i razloge testiranaj navela...
p.s.Mogu li da dodam nekog,ako se setim u toku veceri, ili je lista konacna?
blago tebi "srce" moje..... 8-)Milan_m:ajde ja bih ovako Lusy Lusy, mozda ima jos par nekih,ali za sada ona...
ti bas neces da promenis taj avatar....Milan_m:ajde ja bih ovako Lusy Lusy, mozda ima jos par nekih,ali za sada ona...

ajde nadji mi neki zanimljiv, pa cu da promenim...tara623:ti bas neces da promenis taj avatar....![]()

imas na pod forumu razno na poslednjoj str linkove za avatare...koliko god hocesMilan_m:ajde nadji mi neki zanimljiv, pa cu da promenim...
hm, evo i marijana bi mogla, lista se siri...![]()
![]()
pa da, ne bese tebe onaj dan, nebi im'o s'kimtara623:uh...pa sto se svadjas tako slep....
E ako neko bira nasumicno , sigurno to nisi ti...znash bar 60% forumashica.Kad_LupimLupim:Neka fala, mozda jesam suv, ali ne toliko da ubadam nasumichno preko foruma (:

), MYOB, lusy lusy, NovaIsta.

Kako znam? Nickove? Znam... sve ostalo ne znam. Nema iz cega da se sazna.Zefirra:E ako neko bira nasumicno , sigurno to nisi ti...znash bar 60% forumashica.

Tsutomu:tara623, yoko-ono (prepoznaće se), MYOB, lusy lusy, NovaIsta.
Nije što su me većina od njih pomenule, nego su stvarno intrigantne...
Toliko za sada. Možda je mnogo 5 ?
:razz: MYOB:Jes vala. Komuna.![]()