D
divlja
Gost
tara623:Ja ne idem nigde....![]()
Ma tebe mi zao da oteram, prisila si mi se za srce. :razz:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tara623:Ja ne idem nigde....![]()
uh,divlja raznezi me....ne znam da li ti je to taktika ...divlja:Ma tebe mi zao da oteram, prisila si mi se za srce. :razz:

Jandrla:E MYoBitj!
Zhemo kod mene u firmi da se prndamo?
Ima xMb/s-a. Otju laptop blizoo! I slushke i skype i webcam i msn...A ja tju da nashtelim online-poll. Pa netjemo valjda da zapostavimo nove tehn. , ratno izveshtavanje, medije i biracko telo?
Missim nije u redu da se posle ovde lazemo...
A imam i lenjir...![]()
:razz: 8-) :shock:
tara623:uh,divlja raznezi me....ne znam da li ti je to taktika ...![]()

Taj edit zbog yoko-ono ? A ja pomislio da si poludela, ili da sam ja poludeo.divlja:Vidi, mene ni da pomene, a ja se naostrila. :|
edit::razz:
Sad moram da rasteram ovaj ostatak i uzivancija. 8-)

Tsutomu:Taj edit zbog yoko-ono ? A ja pomislio da si poludela, ili da sam ja poludeo.![]()

Tsutomu:Taj edit zbog yoko-ono ? A ja pomislio da si poludela, ili da sam ja poludeo.
E' samo menjate avatare, ne može čovek da vas nahvata, pohvata...
šta god.![]()
dobro je,sada smo svi srecni i zadovoljniMYOB:ja pretpostavila o kome se radi, ali reko ona zna. e bre divlja. stvarno brzo menjas avatare. uplasila si nas nizasta.vis da te covek oce.

tara623:mogu li ja da budem izvestac sa lica mesta?
Necu bre da bjaaaaaaazim,boricu se za svoja prava...Neces me prevariti....Jandrla:Gospodjica Automatika, Miss Elektronika i Gospodin Internet su prvi aplicirali.Bjaaaazhiiiii!![]()
tara623:Necu bre da bjaaaaaaazim,boricu se za svoja prava...Neces me prevariti....
Zbog ovakvih kao ja sefovi beze glavom bez obzira...Jandrla:Zbog ovakvih kao ja ljudi gube mnogo ozbiljnije poslove...![]()

tara623:Zbog ovakvih kao ja sefovi beze glavom bez obzira...![]()
Pa rekla ti je Anja da je stan vec izdat,tako da ja jos uvek trazim stan...A bez stana nema ni bahanalija...Jandrla:E bre!
Sad se setih!
Ti si obetjala neke bahanalije!
Shta bi?
![]()

tara623:Pa rekla ti je Anja da je stan vec izdat,tako da ja jos uvek trazim stan...A bez stana nema ni bahanalija...![]()
SlonceIsBack:evo da se i ja prijavim.koja oce mene ocu i ja nju.parlamentarno slonceinivite poslati na pp.
a jel se placa neka clanarina...

imaj srca divlja
e bas si secerdivlja:Pa imam srce, samo je divlje. :-P
Al' kad me tako mazno molis...![]()