Prijateljstvo izmedju muskarca i devojke:DA ili NE?

50129_11.gif

Ja se takodje slazem da je prijateljstvo moguce izmedju suprotnih polova, ali da je broj tih prijateljstava jako mali, :? . Obicno imas samo jednog ili eventulano dva prijaltelja, a svo ostalii su ti drugovi.
Ali sa druge strane imas i mogucnost da neko zeli da ti postane prijatelj jer mu se svidjas, :oops: , pa onda racuna kao natenane da te osvoji i to je ono sto uvek zaboli, jer se tome ni ne nadas.
Jos nesto, smatram da nikada ne moze da postoji "pravo" prijateljstvo izmedju bivsih ljubavnika, to je uvek neko simuliranje prijateljstva, nije istinsko.

rdu:
Ja se takodje slazem da je prijateljstvo moguce izmedju suprotnih polova, ali da je broj tih prijateljstava jako mali, :? . Obicno imas samo jednog ili eventulano dva prijaltelja, a svo ostalii su ti drugovi.
Ali sa druge strane imas i mogucnost da neko zeli da ti postane prijatelj jer mu se svidjas, :oops: , pa onda racuna kao natenane da te osvoji i to je ono sto uvek zaboli, jer se tome ni ne nadas.
Jos nesto, smatram da nikada ne moze da postoji "pravo" prijateljstvo izmedju bivsih ljubavnika, to je uvek neko simuliranje prijateljstva, nije istinsko.

Slazem se,narocito za ovo za bivse ljubavnike... :) :) :)

rdu:

Moguce.
Cak i ovo izmedju bivsih ljubavnika.
Sa skoro svim momcima sam posle ostala prijatelj. Ne vidjamo se svakodnevno, ali otvoreno o svemu mozemo da pricamo. U ljubavnom odnosu su dve osobe toliko bliske da je suludo lisiti se te bliskosti tek tako, osim ako se jedna od njih nikako ne moze vratiti na prijateljstvo. No, dovoljno je da na pocetku (ili na kraju :-D ) sa jedne strane postoji spremnost da se istraje u tome, pa da ostanak prijateljstva uspe.
Nije simuliranje, kada se sa nekim toliko znas i toliko volis, steta je ostati bez prijatelja iako ostajes bez ljubavnika. Pa nije seks valjda jedino sto te sa drugom osobom spaja u ljub. odnosu?

Ne verujem u takva prijateljstva i ne razumem ih. Moj suprug ima najbolju prijateljicu koja moze bilo sta da uradi i uvek je u pravu jer se znaju godinama pa se na osnovu staza, izgleda, kupe poeni za iskupljenje za svasta. Isti pol se bolje razume, slicniji smo, muskarci su mi izuzetno dobri drugovi, mozemo na faxu popiti kafu ili objasniti nejasnosce u vezi ispita, sresti se u gradu i popiti pice, pomagati na poslu, ali prijateljstvo, taj neki dublji odnos, jednostavno ne verujem u to...jer to je ona granica na kojoj ako ti neko odgovara pocinjes i da se zaljubljujes, bez obzira da li se radi o muskarcu ili zeni

Back