SamanthaJones
Elita
- Poruka
- 16.124
giovaniI:ima li jos koji komentar?
pa nema...osim sto shvatam da su zene za druzenje a muskarci samo za hebanje...toliko o prijateljstvima izmedju M i Z ...odjavljujem se
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
giovaniI:ima li jos koji komentar?
valerija1986:ja mislim da je prijateljstvo izmedju zene i muskarca moguce, ali izmedju muskarca i zene verovatno ne, jer je muskarac nagonsko bice pa nu svasta pada na pamet.....
ops:
slazem sa,...chirs:Uvijek ga neko popushi u tim 'odnosima',
kakvo prijateljstvo?
Ona ima ono, ti imas ono drugo, samo se ceka pogodan nesvjesni trenutak za ostvarenje...
Jedino pravi, iskreni homoseksualci(da ne kazem ******) mogu biti pravi (ne-sexualno-obojeni) drugari zenama

myche:slažem se sa zanom......to je nemoguće
imala sam najboljeg druga .....pokušavao je puno puta da naše prijateljstvo pretvori u nešto više ... a sve što je uspeo jeste da izgubi najbolju drugaricu!
@Cupka@:....Ja se ne slazem...Imala sam,i imam jos najboljeg druga.....Nikad nije ni pokusao da me muva...
Ali kad sam se ja tek doselila u ovu ulicu,prije 5 dina,kao ja sam se lozila na njega
Ali sad nista...kao brat mi je...![]()

ops: , pa onda racuna kao natenane da te osvoji i to je ono sto uvek zaboli, jer se tome ni ne nadas. rdu:Ja se takodje slazem da je prijateljstvo moguce izmedju suprotnih polova, ali da je broj tih prijateljstava jako mali, :? . Obicno imas samo jednog ili eventulano dva prijaltelja, a svo ostalii su ti drugovi.
Ali sa druge strane imas i mogucnost da neko zeli da ti postane prijatelj jer mu se svidjas,ops: , pa onda racuna kao natenane da te osvoji i to je ono sto uvek zaboli, jer se tome ni ne nadas.
Jos nesto, smatram da nikada ne moze da postoji "pravo" prijateljstvo izmedju bivsih ljubavnika, to je uvek neko simuliranje prijateljstva, nije istinsko.

rdu:Jos nesto, smatram da nikada ne moze da postoji "pravo" prijateljstvo izmedju bivsih ljubavnika, to je uvek neko simuliranje prijateljstva, nije istinsko.