Giovanna
Iskusan
- Poruka
- 6.633
Moguce je, barem sto se mene tice.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Takodje.Giovanna:Moguce je, barem sto se mene tice.
Brkata Fadila:naravno da postoji, i to su prijateljstva skroz ok.
Zasto ti mislis da to ne moze? Mozda samo sa tom osobom koja ti je predlozila da budete prijatelji ti to ne mozes, jer se lozis na nju
:razz: :razz: :razz: :razz:Tuzni_patak:Pa ako su Miniballs u pitanju , onda je jedino i moguće prijateljstvo....
Drugarstvo je druga tema,..i slazem se da je moguce poznanstvo ili drugarstvo,..ali mislim da prijateljstvo nije,..i to je bilo moje pitanje za forumase.jacamaca82:najbolje drugovi,ono poveravanje tajni i vidjanje svaki dan je nemoguceee!!!!!ne verujem u to!!!rodice se kad tad izmedju to dvoje ili barem sa jedne strane ljubav tako da.....
giovaniI:Mislite li da je moguce iskreno prijateljstvo uzmedju muskarca i djevojke,bez ikakvih drugih primjesa??
Pazite situaciju:djevojka ima decka sa kojim se ne slaze najbolje ali su ipak duuugo zajedno-godinama,a od mene trazi da joj budem kako kaze najbolji prijatelj,,,da ne zna sta hoce od meno i sta osjeca u vezi mene,..da cekam.
Rekao sam joj da je to prijareljstvo nemoguce,da mi je stalo do mje,ali da odlazim.To je bio moj izbor.
Da cujem komentare:da li je moguce prijateljstvo izmedju muskarca i djevojke???
Tuzni_patak:Pa ako su Miniballs u pitanju , onda je jedino i moguće prijateljstvo....
Dakle da, ovo je ono o cemu sam i ja pisala na ovom topicu i sto mi je zivot potvrdio na mom vlastitom primjeru...eldarion:Citiracu A.P.Cehova koji kaze da zena moze postati prijatelj samo ovima redom:
"Prvo simpatija, ljubavnica pa tek onda prijatelj"
(iz drame Ujka Vanja; govori Astrov)
Gazdarica:Dakle da, ovo je ono o cemu sam i ja pisala na ovom topicu i sto mi je zivot potvrdio na mom vlastitom primjeru...
Pa može odeš na opciju delete i pošalješ te podatke u Recycle Bin i onda ti je isprazniš i to je to 8-)Samantha Jouns:Meni samo nije jasno...kako neko moze da kad pocne da oseca emocije,...da se odmah povlaci....i da mu vise uopste nije vazno to prijateljstvo koje je bilo prelepo.....Kako moze neko tek tako da sve ti izbrise....???
![]()
sinmbad:Pa može odeš na opciju delete i pošalješ te podatke u Recycle Bin i onda ti je isprazniš i to je to 8-)