Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ma to ti postane profesionalana deformacija kad puno tipkas na mobitel pa ti se ne da cekati da ti slowo dodje na red i tako sam ja umijesto da cekam na v nakon t i u pocela pisati w i ostalo to tako.......nije to nikakwa potreba za razlikowanjem
Ma nemoze biti musho-zenskog prijateljstva kad ni jedno nema vezu...Prijatelji postaju onda kad ni jedno ni drugo nemaju skrivenih aspiracija a to je kad su seksualno zadovoljni sa svojim partnerima...
imas i drugih stvari zbog kojih musko i zensko mogu da se nadju, mene napr. vise zanima da saznam neka razmisljanja muskarca nego zene. volim da cujem savete muskaraca, a ja sam zena pa s te tacke mogu dobr da ocenjujem. mada ja samo lupam teorija je jedno a u praksi je sasvim drukcije
Ma nemoze biti musho-zenskog prijateljstva kad ni jedno nema vezu...Prijatelji postaju onda kad ni jedno ni drugo nemaju skrivenih aspiracija a to je kad su seksualno zadovoljni sa svojim partnerima...
moze....ja sam ti ziwi primjer za to......das cowjeku na pocetku do znanja da ti nije do niceg nego do prijateljstwa i to funkcionira.......bar kod mene......kao sto rekoh......imam dugogodisnje prijatelje s kojima nikad nije bilo nista i oni me gledaju kao prijateljicu..........ali bilo je par slucajewa gdje je to prijateljstwo preraslo u wezu ili sex.........ali tu se nije definiralo prijateljstwo od samog pocetka........i wec widim sta ces me pitati.......da li ja prilikom upoznawanja podijelim ljude na prijatelje ili na one s kojima mogu imati nesto wise?........ne,nakon odredjenog wremena shwatis sta je prijateljstwo i tako ga definiras(a uwijek kad imas muskog prijatelja bar jednom popricas o tome),a ako shwatis da ima tu neceg wise(u ponekim slucajewima)onda zawrsite skupa......cak te weze koje izrastaju iz prijateljstwa mogu biti puno bolje jer wec ponesto(ako ne i puno)znas o toj osobi.....
Kako dati do znanja devojci koja mi je za sad samo prijatelj, ali ne znamo se bas dugo(par meseci),da mi se svidja.Posto kako god da pricamo ona samnom prica ko da sam joj drug i burazer.Da li da joj otvoreno kazem sta mislim i osecam ili da malo taktiziram i kako?
Pitaj je : vidis li u meni muskarca ili drugaricu !?
ako kaze muskarca - imas prolaz , ako kaze drugaricu ( smejace se ) , a ako filozofira KRNI JOJ ZVAKU !