Prijatelj=Devojka??

DJ_MaRe:
POP Mare:
DJ_MaRe:
ako mene pitate, od toga nema nista... Pop je jedna vezana vreca... :(
Meni kad se devojka svidi ja odvezem tu vrecu 8) A ti si kao smeker pa visis evo godinu bez ribe ccc...
pa dobro... ja godinu, ti 21 godinu... da si me ikada poslusao kada sam te savetovao, ti bi "odvezao vrecu" jos odavno... 8)
Ja jos samo malo i uhvaticu Anu u vrecu pa u Bugarskoj necu ni morati da se mucim za hvatanje tamo cu odma da prdjem na stvar(nemojte pogresno da me shvatite) 8)

ne smes odmah direktno!!! u varijanti kada ti se svidja drugarica, direktan napad je najpogresnija taktika. cim se ona sa tobom druzi znaci da joj tvoje drustvo prija. e sad ti treba njoj da se predstavis i kao muskarac i to je kljuc uspeha. kreni sa komplimentima, probudi u njoj zensko,POLAKO JE MUVAJ. Ako njoj to prija onda si uradio 99% i onda joj direktno kazi. Medjutim, kad ona primeti da je muvas (to ce sigurno primetiti jer to zena odmah rimeti) i ukoliko ti stavi do znanja da je osim drugarstva nista ne zanima, onda nemas sanse garant

takilaki:
ne smes odmah direktno!!! u varijanti kada ti se svidja drugarica, direktan napad je najpogresnija taktika. cim se ona sa tobom druzi znaci da joj tvoje drustvo prija. e sad ti treba njoj da se predstavis i kao muskarac i to je kljuc uspeha. kreni sa komplimentima, probudi u njoj zensko,POLAKO JE MUVAJ. Ako njoj to prija onda si uradio 99% i onda joj direktno kazi. Medjutim, kad ona primeti da je muvas (to ce sigurno primetiti jer to zena odmah rimeti) i ukoliko ti stavi do znanja da je osim drugarstva nista ne zanima, onda nemas sanse garant
Bice cupavo.. Ja krenuo polako preko sms poruka posto je otputovala i culi smo se par puta i sve je lepo krenulo ali njoj nestao kredit na mobu. pa sad ne znam sta se desava...Izludecu

POP Mare:
Kako dati do znanja devojci koja mi je za sad samo prijatelj, ali ne znamo se bas dugo(par meseci),da mi se svidja.Posto kako god da pricamo ona samnom prica ko da sam joj drug i burazer.Da li da joj otvoreno kazem sta mislim i osecam ili da malo taktiziram i kako?

Chovek sklanjaj se od nje jer mozesh se samo izblamirati..Kako god da joj to saopshtish
ona netje verovati jer si je uveravao do sada u suprotno...

SAVET:

NAPIJ se i probaj pa ako uspe ok a ako ne vadi se da si bio pijan tra la la la itd itd

Hm sta god da se desilo medju njima, zeznute su te situacije prijaelji-partneri. Znam iz iskustva i to vrlo svezeg... To "izmedju" je najgora varijanta cini mi se, mada sve zavisi i od toga kako ga dozive ucesnici i kako ga kreiraju.

POP Mare:
Kako dati do znanja devojci koja mi je za sad samo prijatelj, ali ne znamo se bas dugo(par meseci),da mi se svidja.Posto kako god da pricamo ona samnom prica ko da sam joj drug i burazer.Da li da joj otvoreno kazem sta mislim i osecam ili da malo taktiziram i kako?

Ако јој кажеш да ти се свиђа, готов си. Крај приче.
То што ти прича као да си јој друг и буразер значи управо то и ништа више.

Ako joj kazes da ti se svidja, dosta toga moze da se promeni, pokusaj da nekako izvuces iz nje - sta ona misli o tebi i da li je privlacis bar malo, ako saznas nesto sto ide u tvoju korist - KRENI U "NAPAD"...
u svakom slucaju srecno!

ja imam 3 najbolja ortaka za koje mogu da kazem da bi u 4 ujutru doshli da mi neshto zatreba...
znam da su uwek tu za mene...dodush sa dwojicom od njih je iz weze izraslo prijateljstwo:roll:

Psihologue:
Ma nemoze biti musho-zenskog prijateljstva kad ni jedno nema vezu...Prijatelji postaju onda kad ni jedno ni drugo nemaju skrivenih aspiracija a to je kad su seksualno zadovoljni sa svojim partnerima...
Tacno je da nemam seksualnih aspiracija prema svojim muskim prijateljima, ali to nema ama bas nikakve veze sa tim imam li partnera ili ne...
Ako nemam s kim da se hebem, to apsolutno ne znaci da cu odjednom napalim na druga, samo zato sto ima kitu u gacama...

Haha, e sad ste me nasmejali bas :lol:
Au bre ljudi gde ovo iskopaste :D

Pa kako se zavrsilo...
Nisam joj rekao to sto sam hteo, i na kraju smo ostali dobri prijatelji iako je meni bilo tesko, mada ja sam taj koji je presao preko te neke njene "privlacnosti".
U kontaktu smo ostali, i kako kaze sizzlym da me pozove u pola noci je bih dosao i sve uradio za nju...

@Ljuba

Ne nije to ta haha... Ovo je stara prica, mnogo stara ;)

@Peta

Prst u eurokrem, znam sta hoces da kazes :)

E ljudi hvala na savetima, ali sve se to lepo zavrsilo odavno...

Back