Razlika izmedju prijateljske ljubavi i romanticne?

Добро. Видим ја да си ти већи проблем од Птице. Фигуративно речено, ако је за Птицу потребно да се користи кожа каиша, за тебе је потребан метални део.

Брз опоравак желим.
Страшно све у свему

Volim ja kad se Svetozar :cool: umesa.
Кад се умеша док си ти пасивна и љута, а твоја симпатија помно посматра и буди му се такмичарски дух? 🤔

Делује као покушај да еротским путем 1) избегнеш одговорност, 2) натераш саговорника да мисли о сексу уместо на твоје проблеме, и 3) подигнеш себи самопоуздање које је опало због претходно изнетих а теби упућених критика ( "Ако могу да га заведем, то што сам непристојна не значи ништа." )

Кад се умеша док си ти пасивна и љута, а твоја симпатија помно посматра и буди му се такмичарски дух? 🤔

Делује као покушај да еротским путем 1) избегнеш одговорност, 2) натераш саговорника да мисли о сексу уместо на твоје проблеме, и 3) подигнеш себи самопоуздање које је опало због претходно изнетих а теби упућених критика ( "Ако могу да га заведем, то што сам непристојна не значи ништа." )

Moja simpatija nema potrebe da se sa nekim takmici :manikir:

Kako ubaci neku erotiku u ovu konverzaciju pitam se :think:

Koga ja to zavodim tako nepristojna i bez samopouzdanja :lol:?

I :lol: nije ironican osmeh kod mene nikada.

Kako ubaci neku erotiku u ovu konverzaciju pitam se :think:

Koga ja to zavodim tako nepristojna i bez samopouzdanja :lol:?

Није речено да покушаваш да заведеш непристојношћу, а то што ти је опало самопоуздање не значи да ти се није пробудио такмичарски дух и жеља да компензујеш :cool:

Није речено да покушаваш да заведеш непристојношћу, а то што ти је опало самопоуздање не значи да ти се није пробудио такмичарски дух и жеља да компензујеш :cool:

Upravo mi se probudio danas apetit za hranom :mrgreen: tako da odoh da jedem nesto (ne pripisuj ovo nikakvom potencijalnom bezanju i skretanju sa teme-vracam se :cool:).

Zašto Hiperboreja ne analizira tebe Svetozare?

Зато што нема потребе. Јасан ми је принцип по ком размишља и видим конзистентност у његовом опхођењу према људима.

I tebi bi pomoglo. Zamoli ga. I svakome od nas. I Hiperboreji.

Ни Светозар ни ја немамо проблем са тим да нас неко анализира и да нам скрене пажњу на грешке у размишљању или понашању, под условом да своје тврдње поткрепи аргументима. А то се на овом „фил-гуд” форуму најмање ради.

Zašto je Hiperboreja ovde kada može da bude na nekom lepšem mestu? Ima neku misiju?

Светозар от Ружичић и Глас Хипербореје већ годинама уназад воде кампању против видова понашања које је изнедрила политика овог форума, а који јако штете квалитету дијалога и међуљудских односа. Но, то је прича за неки други пут, пошто смо исувише скренули са теме.

Извињавам се МрНапокону што смо му нагрдили концепт.

Back