Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Razlika izmedju prijateljske ljubavi i romanticne?
Добро. Видим ја да си ти већи проблем од Птице. Фигуративно речено, ако је за Птицу потребно да се користи кожа каиша, за тебе је потребан метални део.
Кад се умеша док си ти пасивна и љута, а твоја симпатија помно посматра и буди му се такмичарски дух?
Делује као покушај да еротским путем 1) избегнеш одговорност, 2) натераш саговорника да мисли о сексу уместо на твоје проблеме, и 3) подигнеш себи самопоуздање које је опало због претходно изнетих а теби упућених критика ( "Ако могу да га заведем, то што сам непристојна не значи ништа." )
Кад се умеша док си ти пасивна и љута, а твоја симпатија помно посматра и буди му се такмичарски дух?
Делује као покушај да еротским путем 1) избегнеш одговорност, 2) натераш саговорника да мисли о сексу уместо на твоје проблеме, и 3) подигнеш себи самопоуздање које је опало због претходно изнетих а теби упућених критика ( "Ако могу да га заведем, то што сам непристојна не значи ништа." )
Није речено да покушаваш да заведеш непристојношћу, а то што ти је опало самопоуздање не значи да ти се није пробудио такмичарски дух и жеља да компензујеш
Није речено да покушаваш да заведеш непристојношћу, а то што ти је опало самопоуздање не значи да ти се није пробудио такмичарски дух и жеља да компензујеш
Upravo mi se probudio danas apetit za hranom tako da odoh da jedem nesto (ne pripisuj ovo nikakvom potencijalnom bezanju i skretanju sa teme-vracam se ).
Razlika je očigledna . Kod prijateljstva ne postoji flert. Atmosfera je opuštena i i prirodna . Nema izveštačene potrebe za pažnjom.
Tema je otplutala u neke mutne vode.
Ни Светозар ни ја немамо проблем са тим да нас неко анализира и да нам скрене пажњу на грешке у размишљању или понашању, под условом да своје тврдње поткрепи аргументима. А то се на овом „фил-гуд” форуму најмање ради.
Светозар от Ружичић и Глас Хипербореје већ годинама уназад воде кампању против видова понашања које је изнедрила политика овог форума, а који јако штете квалитету дијалога и међуљудских односа. Но, то је прича за неки други пут, пошто смо исувише скренули са теме.
Извињавам се МрНапокону што смо му нагрдили концепт.