Prijatelj=Devojka??

Profimare

Elita
Poruka
22.332
Kako dati do znanja devojci koja mi je za sad samo prijatelj, ali ne znamo se bas dugo(par meseci),da mi se svidja.Posto kako god da pricamo ona samnom prica ko da sam joj drug i burazer.Da li da joj otvoreno kazem sta mislim i osecam ili da malo taktiziram i kako?

POP Mare:
Kako dati do znanja devojci koja mi je za sad samo prijatelj, ali ne znamo se bas dugo(par meseci),da mi se svidja.Posto kako god da pricamo ona samnom prica ko da sam joj drug i burazer.Da li da joj otvoreno kazem sta mislim i osecam ili da malo taktiziram i kako?

Нађи начин да те види другим очима. Крени у акцију-суптилно. Ако ти не успе, тешко да ће остати и пријатељство.

BodoniuS:
POP Mare:

Нађи начин да те види другим очима. Крени у акцију-суптилно. Ако ти не успе, тешко да ће остати и пријатељство.
E bas me to znaima kako da nadjem nacin da me gleda drugim ocima tj. kako da joj dam do znanja da necu da mi bude samo prijatelj??

POP Mare:
BodoniuS:
POP Mare:

E bas me to znaima kako da nadjem nacin da me gleda drugim ocima tj. kako da joj dam do znanja da necu da mi bude samo prijatelj??
Дечаче прочитај одговор мало боље. Тешко је да ти неко детаљно да упутства, јер ми вас двоје не познајемо. Довољно је ваљда знаш...

POP Mare:
pa nesreco jedna, idete na more zajedno... ako tada ne nadjes priliku i nacin, onda nisi musko! :!:

Ma ti si prso ! Odavno je ona provalila da ti se sviđa. Nisu one naivne kao mi. Imaju one šesto čulo. I očigledno je da se ti njoj ne sviđaš, i da nema nameru da se muva sa tobom. Namerno ti se obraća kao burazeru i drugaru, da bi te držala na distanci. Dok god budeš suptilno davao signale, do tad će ona da se pravi da ne primećuje tvoje ponašanje. Kad jednom budeš skupio hrabrost i kreneš direktno, direktno će te odbiti. Yebiga, prso si. Ki mitiser.

Pusti joj film Kad je "Hari sreo Seli" i na kraju je pitaj... "sta ti mislis da li je moguce samo prijateljstvo izmedju muskarca i zene ili se na kraju moraju smuvati..." Kada ti da odgovor i ako jos navede vas kao primer dvoje koji se druze, a nemaju nameru da se muvaju sve ce ti biti jasno! Odustani odmah ili budi strpljiv pa je muvaj neprimetno...
Ima jos jedan film... Fredi Princ Junior igra u njemu on i ona su bili prijatelji na koledzu i na kraju se smuvaju, pa ona pokusava da pobegne jer smatra da je to greska... ali su naravno ipak zajedno na kraju... Ne znam kako se zove film... Mozes i to da joj pustis...

POP Mare:
Imo sam i ja taki problem, palamudio sam se i premisljao jako dugo sta da uradim do jednom nisam popiizdeo i izvadio kitu kad smo bili sami. Dobio sam samar ali i ona po pichci. Nije se bunila.

Pusti joj film Kad je "Hari sreo Seli" i na kraju je pitaj... "sta ti mislis da li je moguce samo prijateljstvo izmedju muskarca i zene ili se na kraju moraju smuvati..." Kada ti da odgovor i ako jos navede vas kao primer dvoje koji se druze, a nemaju nameru da se muvaju sve ce ti biti jasno! Odustani odmah ili budi strpljiv pa je muvaj neprimetno...
Ima jos jedan film... Fredi Princ Junior igra u njemu on i ona su bili prijatelji na koledzu i na kraju se smuvaju, pa ona pokusava da pobegne jer smatra da je to greska... ali su naravno ipak zajedno na kraju... Ne znam kako se zove film... Mozes i to da joj pustis...

POP Mare:

Kao što je rekao jedan moj dobar drug, sva prijateljstva su zasnovana na privlačnosti. Lično ne verujem da bi te ona odbila ako joj kažeš da ti se sviđa. Vredi pokušati, nemaš šta da izgubiš, samo budi spreman da ako odbije, ostaneš joj ortak.

Mnogo,mnogo zajebana situacija(izvini na izrazu,ali ne znam kako da se izrazim vise!!).Znam samo jedno,a to je da drugarstvo i ljubav(sex ili bilo sta drugo) ne idu zajedno.Mislim sta god da ti kazem bice bezveze,ali recimo da prvo dobro razmislis sta sve rizikujes ukoliko joj priznas sve to(ukljucujuci i ono sta gubis,ako je izgubis kao prijatelja i sta dobijas ako budete zajedno),pa tek onda da odlucis da li da joj kazes sve ili ne,bilo kako bilo,i ako se odlucis da sve priznas to uradi bez ikakvog okolisanja,mesanja drugih osoba i sl.cak i ako budete zajedno,bude vam lepo,budete zajedno ne znma ti ni ja koliko NIKAD vise necete biti drugovi,znam to nazalost iz sopstvenog iskustva i recimo da se jako kajem zbog svega(ne zato sto tih 4,5 meseci nije bilo jako lepo-vec bas zbog toga sto JESTE,ali sada nismo nista.......a ja bih jako volela da sve bude kao pre,jer je on stvrano nestop posebno,ali eto.....)Sorry za ovo svo skenjavanje,ali sam samo zelela da ti predocim i :? :) onu manje sjajnu stranu medalje!!
p.s-sta god da odlucis,odluci sam i nemoj da se kajes zbog toga nikad :) :( :?

Milojko Vasic:
Ma ti si prso ! Odavno je ona provalila da ti se sviđa. Nisu one naivne kao mi. Imaju one šesto čulo. I očigledno je da se ti njoj ne sviđaš, i da nema nameru da se muva sa tobom. Namerno ti se obraća kao burazeru i drugaru, da bi te držala na distanci. Dok god budeš suptilno davao signale, do tad će ona da se pravi da ne primećuje tvoje ponašanje. Kad jednom budeš skupio hrabrost i kreneš direktno, direktno će te odbiti. Yebiga, prso si. Ki mitiser.
:wink:

E u potpunosti razumem tvoj problem. Posebno zato sto sam se ja nasao u istoj situaciji i to ne jednom. Dva puta sam dobio korpu (mislim da je to bilo zato sto sam izabrao pogresan treniutak - one su izlazile iz dugih veza, i zato sto sam izabrao direktan pristup). E na kraju mi je ipak uspelo kad trece. Mislim da ako se dobro postavis i pametno odigras - jer na kraju to sve i jeste igra, mozes da dobijes vezu kakvu nisi ni sanjao - zasnovanu na prijateljstvu (dodatna potpora vezi). A u slucaju da ti ne uspe, mojne se frkas mozes lako da ostanes u prijateljskim odnosima, doduse prvih par nedelja ce da bude povuci-potegni ali na kraju ce sve da bude OK. Zelim ti puno srece. Veruj mi BICE TI POTREBNA!! 8) 8) :wink: :idea:

Evo da vam opisem kako stvari stoje trenutno...Ja i ona treniramo zajedno u klubu par meseci tamo sam je i upoznao i kao sto sam rekao ona mi se svidja mnogooo ali smo za sada samo ortaci.Sad vise ne treniramo jer se sezona zavrsila.Treba 22.jula da idemo zajedno na pripreme na more...Posto je poznajem samo par meseci nebih rekao da mi je super drugarica pa da veza sa njom nije moguca.Ja se njoj sigurno svidjam jer se samnom nebi ni druzila da nema tu neke privlacnosti.Jos jedna stvar, kada se budemo vratili sa priprema ja vise necu trenirati tako da mislim da ona nema sta da se brine oko toga ako se budemo smuvali da ce da me vidja u klubu...Ako se budemo smuvali i ja je budem izgubio kao druga i prijatelja nece mi biti mnogo zao jer sta ce meni drugarica koja je 4 god. mladja od mene.I za kraj sta vi predlazete da li da joj na moru sve kazem sta osecam pa sta bude bice...???

POP Mare:
Ja se njoj sigurno svidjam jer se samnom nebi ni druzila da nema tu neke privlacnosti.

Greska br. 1! Bas suprotno, ako ona o tebi prica kao o drugu ili bratu, tu i nema neke privlacnosti. Devojke su takve, ili su bliske sa tobom ako im se ne svidjas (tad mogu da ti ispricaju boga oca intimnih stvari) ili su bliske ako im se svidjas, ali tu se tacno oseti neka doza izbegavanja pricanja o intimnijim stvarima. Koja je situacija kod tebe? (pre ce biti ova prva, cim prica o tebi kao bratu) Ako jeste ova prva, kad joj kazes sta osecas prema njoj, ona ce se maksimalno zbuniti, ali sta ce tad biti... e to niko ne zna. U svakom slucaju, bices odgonjen ili privacen, ali ako kaze nesto tipa "pa ne znam, moram da razmislim" ili tako nesto, batali to odmah, samo mucis sebe, a i verovatno ces biti odgonjen posle njenog razmisljanja (koje moze trajati cak i toliko dugo da na kraju i sam shvatis to, jer ona, jadna, nije imala srca da te odgoni)!

POP Mare:
Jos jedna stvar, kada se budemo vratili sa priprema ja vise necu trenirati tako da mislim da ona nema sta da se brine oko toga ako se budemo smuvali da ce da me vidja u klubu...Ako se budemo smuvali i ja je budem izgubio kao druga i prijatelja nece mi biti mnogo zao jer sta ce meni drugarica koja je 4 god. mladja od mene.I za kraj sta vi predlazete da li da joj na moru sve kazem sta osecam pa sta bude bice...???

Pa kad vec ovako razmisljas, onda probaj, sta imas da izgubis kad i sam kazes da ti ne znaci nesto mnogo.

A da joj ja kazem da mi se svidja i sta osecam prema njoj pa neka mi kaze da li ima sanse da se mi smuvamo.Ako joj se svidjam neka me pozove a ako ne neka mi kaze to u lice :twisted: Jedan drug moj je tako uradio sa devojkom koja je imala decka tada pa je cekao godinu dana i kad je ona raskinula onda ga je pozvala i oni su se smuvali.Sta vi mislite o tome?

Milojko Vasic:
"Optimisticno" nema sta... :twisted:

POP Mare:
A da joj ja kazem da mi se svidja i sta osecam prema njoj pa neka mi kaze da li ima sanse da se mi smuvamo.Ako joj se svidjam neka me pozove a ako ne neka mi kaze to u lice :twisted: Jedan drug moj je tako uradio sa devojkom koja je imala decka tada pa je cekao godinu dana i kad je ona raskinula onda ga je pozvala i oni su se smuvali.Sta vi mislite o tome?
Sa' ce on licno da ti se javi i kaze sta misli o toj vezi :twisted:

POP Mare:

Reci joj, naravno! Ne gubi vreme uzalud i ne lomi mozak, znaćeš na čemu si :wink:

Kad_LupimLupim:
Milojko Vasic:
"Optimisticno" nema sta... :twisted:
Pa, dobro, namerno sam napisao najgoru varijantu. 8) Bilo koja varijanta da se desi, osim ove, tim bolje po coveka.

Back