loptica doskocica
Domaćin
- Poruka
- 3.137
Страшно све у свемуДобро. Видим ја да си ти већи проблем од Птице. Фигуративно речено, ако је за Птицу потребно да се користи кожа каиша, за тебе је потребан метални део.
Брз опоравак желим.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Страшно све у свемуДобро. Видим ја да си ти већи проблем од Птице. Фигуративно речено, ако је за Птицу потребно да се користи кожа каиша, за тебе је потребан метални део.
Брз опоравак желим.
Кад се умеша док си ти пасивна и љута, а твоја симпатија помно посматра и буди му се такмичарски дух?Volim ja kad se Svetozarumesa.
Кад се умеша док си ти пасивна и љута, а твоја симпатија помно посматра и буди му се такмичарски дух?
Делује као покушај да еротским путем 1) избегнеш одговорност, 2) натераш саговорника да мисли о сексу уместо на твоје проблеме, и 3) подигнеш себи самопоуздање које је опало због претходно изнетих а теби упућених критика ( "Ако могу да га заведем, то што сам непристојна не значи ништа." )

…
?
nije ironican osmeh kod mene nikada.Kako ubaci neku erotiku u ovu konverzaciju pitam se…
Koga ja to zavodim tako nepristojna i bez samopouzdanja?

Није речено да покушаваш да заведеш непристојношћу, а то што ти је опало самопоуздање не значи да ти се није пробудио такмичарски дух и жеља да компензујеш![]()
tako da odoh da jedem nesto (ne pripisuj ovo nikakvom potencijalnom bezanju i skretanju sa teme-vracam se
).Zašto Hiperboreja ne analizira tebe Svetozare?
I tebi bi pomoglo. Zamoli ga. I svakome od nas. I Hiperboreji.
Zašto je Hiperboreja ovde kada može da bude na nekom lepšem mestu? Ima neku misiju?

ima ima, ne pitaj me kako znam, rekle mi ptice sa grane.u romanticnoj nema analnog seksa ni oralne zavrsnice
I onda se ljute kada im kazem brate...ima ima, ne pitaj me kako znam, rekle mi ptice sa grane.
Sad na temu,
muskog prijatelja volis kao brata, i ne bi ga j, kad ga uvatia za medjunozje u zezanju ne osetis nista.
Romanticno volis devojku (neko muskarce ili oboje) i imas seks, to je neki cudan vid ljubavi, ne znam da opisem
Zenskog prijatelja volis nesto izmedju ova dva, pod uslovom da je nebi j ni pijan, onda kao brata
hahaha, to ja kazem kad meni kazu brate, nisam ti ja bratI onda se ljute kada im kazem brate...
i posle moras da je ljubiš i turaš joj jezik pa se pomešaju sve arome i i ukusiima ima, ne pitaj me kako znam, rekle mi ptice sa grane.
a to samo posebnim.hahaha, to ja kazem kad meni kazu brate, nisam ti ja brat
a kad kazes ja bi te j?
Ne razdvaja se ljubav od strasti, samo mi mahom pogrešno interpretiramo ljubav. Konkretnije svi znaju koliko strast, zaljubljenost daju elan i uljepšaju život, al zaljubljenost kad prođe ljudi se masovno razilaze. Kako idu godine mislim da pravu ljubav nisam ni doživjela i da sam bila u zabludi. Svi ti dobri brakovi na njih sam gledala slično kao i ti, da je taj sklad zasnovan na raciu i interesu, da neki to mogu vrlo uspješno. Ta rutina, sve fercera, sa strane djeluju neinteresantno…Ali, to je ono što vidimo i doživljavamo mi, a njima nije tako. Tako da mislim, naslućujem da tu ima dovoljno strasti da bi se održavala privrženost jedno drugome (kao ljubavnici), a isto tako razuma i pameti da van kreveta dobro funkcionišu (kao prijatelji). Ali to im nije palo sa neba, to kreiraju sami.Pitam ovo pitanje, jer vidim da se provlaci ideja da se ljubav razdvaja od strasti (kapiram seksualne) kao nekakvo dodatno/vise dusevno stanje. E sad, ako izuzemo onda to seksualno, sta ostaje? jesu li to prijatelji koji mozda zajedno zive, ispunjavaju zivotne ciljeve i u sustini tu dusevnog i nema vise od prijateljstva (ako se postigne u opste zbog izazova i sklopa licnosti), ostalo je na materijalnom nivou i nivou racionalne odluke ili sam nesto propustio?
Ako jesam, napisite koncizno i tacno na sta mislite i kako se to odvaja od prijatelja.
Hoces da kazes da se u toj uzvisenoj vozvisenoj ljubavi samo ponekad seksaju?Strast je mahom trenutno stanje, ne zahteva bas posebnu posebnost druge strane tj predmeta strasti, vodjena je hormonima ili nekim spoljasnjim te unutrasnjim trenutnim uticajima.
Zaljubljenost je trik mozga i malo idealizacije.
A ljubav je nesto petnaesto. "Strast" u okviru ljubavi nije samo ona goreopisana strast, nagon, vec teznja za potpunim sjedinjenjem dva hica. Mislim, ponekad se i ta bica samo poseksaju ciste napaljenosti radi i bez ove uzvišenosti o kojoj govorim.
Samo sto se ljubav ne desi ono kao eto klepila me. Moze i to, ako traje proces upoznavanja osobe koja ti savrseno odgovara, no uglavnom racio ide napred i pravi selekciju ko moze u ljubav fioku.
Ovo sa kutijom mi se dopada bas.