Priche iz shkolske klype...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја сутра контролни из МРТВЕ статистике (најшугавији предмет ове године (поред математике) )... Финансије већ некако ћу да решим и то одговарам сутра...

Финансије, статистика, кореспонденција, прошле године економика, физика, хемија, ова скрнава мајмунска математика све ми то треба за тур. техничара... :roll: (туристима ћу да објашњавам шта су квадратне неједначине и шта су фукције пословних финансија :roll: )

Ја сутра контролни из МРТВЕ статистике (најшугавији предмет ове године (поред математике) )... Финансије већ некако ћу да решим и то одговарам сутра...

Финансије, статистика, кореспонденција, прошле године економика, физика, хемија, ова скрнава мајмунска математика све ми то треба за тур. техничара... :roll: (туристима ћу да објашњавам шта су квадратне неједначине и шта су фукције пословних финансија :roll: )

To sve uci turisticki tehnicar? Jooj, sto ce ovi turisti iz SB da nadrljaju...

koliko sam se sad smijala:lol::lol::lol:-sjetih se kako je neka nas. iz matematike u 4 razred izvela marka da uradi neki zadatak,i on naravno ne zna i kako se pribio uz tablu,nas. ga udari po glavi,a on od tablu zveki...qq...koliko smo se tada smijali...ona je i tada i mene zvekila po glavi-ali ne jako,zato što nisam mogla da prestanem da se smijem..:lol::lol::lol:

danas iz fizike mi učili električnu silu i nastavnica nam objašnjava i govori:evo neki primjer,i uze ono klatno(nemam pojma kako se zove-matematičko čini mi se)i uzela drugu šipku da nam pokaže kako će ta šipka privući kuglicu koja je okačena za ovo klatno,i uze onu šipku i da bi je naelektrisala-uze neku krpicu i ''trlja''onu šipku,a šalje meni ivan poruku:''vidi,isto kao da dr.ka k****...''ja se zacenula od smijeha i sakrih se iza nemanje i ''ispuštam krike'':aaaaaaaaahhhhhhhhh...a ivan: ooooooooooohhhhhhhhhh....a svi popadaše od smijeha:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: nastavnica se samo prekrsti i puče od smijeha:lol::lol::lol:

JA sam prvi put posle treceg osnovne imala sve 5ice na 3mesecju... i onda je dosao informaticar i dao mi 4, pic.ka li mu materina pedofilska.... A malo je falilo da ostanem nevidjeni streber.... Sad sam samo streber... Sta cu, kad je prva godina laka....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back