natasha`
Iskusan
- Poruka
- 5.262
e jbg....takva nam je sudbina....shta da se radi :?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oh,Boze,sve sami lavovi...
Jao,ja danas imam kontrolni iz biosa,ubicu se...Pojma nemam mitozu i mejozu...Urgh...
Koliko godina imate bios? Mi samo jednu, hvala boguMadonnaGirl:Jao,ja danas imam kontrolni iz biosa,ubicu se...Pojma nemam mitozu i mejozu...Urgh...

dobila prvog keca iz hitlerskog.
jeeeeeea.

КРАЉ! 

Значи невера 8-)popravila sam matish na 2 (;PpPp) ali koji sam ja baxyz...pa takav netje skoro da se rodi...y petak poslednjih 5 min prof biosa kao slychajno preshla rykom preko dnevnika i bash se zaystavila na mom imeny i paf 1 (nisam ychila a drygi pyt da me pita) ;p i jytros myzichko i na pochetq kontrolnog provali mi pyshkitze(teeenkove) y papiry i kao obelezi mi manjy otzeny :S a ta zena je tako pagly svi je zaebavajy a meni je nekako samo malo ytripovana za myzichko kao da je neki speshl predmet :S...a danas na krajy chasa razdra se zena"Idemo vivooooo vivoooo predajte kontrolniiii!" mis'im vivo![]()

ou jeeea..jesam..jedina sam 

8)
kakoo sam se zeznula...boze.....zeznem formulu za povrshinu paralelograma..ne znam kojom magijom sam napisala da je to ah/2
i kad ga je zena videla zinyla 0_0 i pochela da se smeje kao lyda,syze joj ishle..a inache mi njy nikada nasmejany nismo videli...pa smo i mi potzrkali svi 

Ma sto bi dobila keca?