Priche iz shkolske klype...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
popravila sam matish na 2 (;PpPp) ali koji sam ja baxyz...pa takav netje skoro da se rodi...y petak poslednjih 5 min prof biosa kao slychajno preshla rykom preko dnevnika i bash se zaystavila na mom imeny i paf 1 (nisam ychila a drygi pyt da me pita) ;p i jytros myzichko i na pochetq kontrolnog provali mi pyshkitze(teeenkove) y papiry i kao obelezi mi manjy otzeny :S a ta zena je tako pagly svi je zaebavajy a meni je nekako samo malo ytripovana za myzichko kao da je neki speshl predmet :S...a danas na krajy chasa razdra se zena"Idemo vivooooo vivoooo predajte kontrolniiii!" mis'im vivo :lol:

popravila sam matish na 2 (;PpPp) ali koji sam ja baxyz...pa takav netje skoro da se rodi...y petak poslednjih 5 min prof biosa kao slychajno preshla rykom preko dnevnika i bash se zaystavila na mom imeny i paf 1 (nisam ychila a drygi pyt da me pita) ;p i jytros myzichko i na pochetq kontrolnog provali mi pyshkitze(teeenkove) y papiry i kao obelezi mi manjy otzeny :S a ta zena je tako pagly svi je zaebavajy a meni je nekako samo malo ytripovana za myzichko kao da je neki speshl predmet :S...a danas na krajy chasa razdra se zena"Idemo vivooooo vivoooo predajte kontrolniiii!" mis'im vivo :lol:

hihihihi :lol:
ja daH se po'valim...
dobih petaka iz englisha :mrgreen: ou jeeea..jesam..jedina sam :mrgreen:
a i iz matisha je moja bila jedina :rolleyes: miiiis'im shta reci :D
neshto sma se dosta popravila ove shkolske godine...
ljubav chini chuHda...:mrgreen:
i da..bice trojka iz biosa...reche danas,markovic mislim da je dobila dva..i josh neko...josh nekome sam gledao..ti kako se zovesh ti ti...a ti ? (kaze meni) ...pavic..e da ti si...7 (bodova) trojka.....(kaze da sam greshila na nekim trivijalnostima,banalnim nekim stvaarima)
i da.....danas sam imala pismeni zadatak iz matisha...uradiH sveeH....imala pismeni iz l'enformatik....uradiH takodje sve :D
hihihihii....kad bi mi i geografija ishla tako dobro...i istorija...i biologija....eh zhivote....
a da...i srpski......sutra donosi pismene....shta li cu doHbiti :lol:

dobila sam 4 iz nemachkog...nisam verovala...pyshiktze nisam ni yspela da vidim bila sam 2. grypa...znachi zapanjila sam se...moja mina biser dobila 1 iako joj je bilo sve tachno...kao provalila je da je prepisala :S...
a psihologicharka (lol) me je tako danas iznervirala...yzela zena da pita nash red i tako nas tzeo chas maltretirala...ja jedina dobila 3 ovi ostali 2 :S yzaaas..molili smo je da nam ne ypishe te otzene jer nije rekla da tje tako da pita vetj samo one koji se dobrovoljno jave :S
netjy shkoly 'otjy vrtitj ;p

Ja se danas posvadjala sa razrednom... Pita ona mene da li sam ja krstena, a lepo zna da ne verujem u Boga, kao ni moji matorci i da nisam krstena.... I krenula je nesto da kenya kako nije dobro sto su mene izabrali da budem u djackom parlamentu bla bla bla bla bla, zato sto se svadjam sa profesorima kad me iznerviraju...
Jos nam je i rekla kako smo mi svi jadni i bedni djaci koji moraju sve da trpe i nemaju svoja prava... Pic.ka li joj materina smrdljiva kako me iznervirala... :evil:

danas mi se smuchila shkola....
dobila sam 3 iz biologije.shto je otprilike i ok...sa obzirom na to da sam se kod tog profa je.bavala u prvoj
dobila sam 2+ iz srpskog...iz pismenog zadatka...:roll: pa da..ja sam nepismena....
dobila sam 4 iz matike...:evil: kakoo sam se zeznula...boze.....zeznem formulu za povrshinu paralelograma..ne znam kojom magijom sam napisala da je to ah/2 :roll: budala....i ode jedna ocena....
fiziku sam se smorila do bola..i to poslednji cas........uzas smor zhena...

Ma bre imam 5 iz engleskog,harmonije,srpskog,etnomuzikologije,istorije muzike,istorije,partitura,klavira,informatike,oblika i danas sam trebala da odem na usmeni iz solfedja ali ne zelim da mi ta ocena upropasti vikend,tako da bolje tog keca da dobijem sledece nedelje.

danas je na fizitzi bilo najzeshtje...kad je profesorka videla nasheg Pilipovitja...poshto se chovek jyche shishao...imao je chypavy dygy trshavy kosy...a sada se shishao i podigao kosy y vis,skroz my je lyda frizyra...nakostreshena na sve strane...josh je on panker/roker pa je sad y fazony :lol: i kad ga je zena videla zinyla 0_0 i pochela da se smeje kao lyda,syze joj ishle..a inache mi njy nikada nasmejany nismo videli...pa smo i mi potzrkali svi :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back