Marge
Domaćin
- Poruka
- 4.255
Mi imamo dvocas solfedja ponedeljkom u 8 ujutru
Uzas...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:shock: U jbt koja gadura! Sta predaje?Ja se danas posvadjala sa razrednom... Pita ona mene da li sam ja krstena, a lepo zna da ne verujem u Boga, kao ni moji matorci i da nisam krstena.... I krenula je nesto da kenya kako nije dobro sto su mene izabrali da budem u djackom parlamentu bla bla bla bla bla, zato sto se svadjam sa profesorima kad me iznerviraju...
Jos nam je i rekla kako smo mi svi jadni i bedni djaci koji moraju sve da trpe i nemaju svoja prava... Pic.ka li joj materina smrdljiva kako me iznervirala...

:shock: U jbt koja gadura! Sta predaje?
A ja mislila da je moja razredna losa!
P.S. Ovo da nemamo nikakva prava... Ma tek si tu trebala da se isvadjas!Grrr

mamicu joj njenu....kako ga je zafrljacila...nije bilo petica...bila jedna chetvorka...sramota za mene shto je nisam ja dobila...
al' eto....bice bolje..i da...dobila sam 5- iz informatike
tu sam ipak jedna od najboljih
malo da se odmorimo od skolice...aaa znaci i ti volis da isterujes pravduPredaje solfedjo...
U sustini nije ona toliki gad, ali kad prsne i krene da ***** (uglavnom mojom zaslugom, posto ja vecito govorim kako se neki profesor naljutio na mene zbog gluposti), onda je uzasna...
Nisam htela da se svadjam posto je solfejo jedini predmet trenutno koji mi ne ide bas najbolje... Progutala sam sve sto mi je rekla bez svadje iz ciste koristi... Trebace mi nekad da mi progleda kroz prste, pa cisto zbog toga...
kakav sad raspust???:shock:e...lepo je shto cemo imati ono sr*anje od raspustamalo da se odmorimo od skolice...

ja svirala violinu...a sad vishe ne...
zao mi je..htela sam i srednju da upishem..ali tako..neki splet okolnosti..i ne upisah to.....
bzvz...
blago vamapa chetvrtak i petak se ne ide u shkolu....zashto? nisam bash sigurna...
tromesecje i tako to....tako kazu...![]()
blago vama
a u shkoli samo smorrr....smorrr....:-|
mrtvi mrtvi da da..
rsmo rsmo ..da da....
meni juche bio uzasan smor...danas...kako-tako....
dobila sam 3 iz srpskog...jao ja sam se popravila...tako neshto je prokenjala...kako sam je iznenadila...(prijatno iznenadila..) pf...i dala mi trojku...cvrc...
josh sutra...i onda palim malo do moje seke...pa u subotu(i hope so) u moj dragi zrenjanin....(:
e sad se setih jedne provale prof.a istorije....kaze on....sa ratishta se vracaju...ranjeni i mrtvi...mrtvi mrtvi da da..
![]()