Priche iz shkolske klype...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja se danas posvadjala sa razrednom... Pita ona mene da li sam ja krstena, a lepo zna da ne verujem u Boga, kao ni moji matorci i da nisam krstena.... I krenula je nesto da kenya kako nije dobro sto su mene izabrali da budem u djackom parlamentu bla bla bla bla bla, zato sto se svadjam sa profesorima kad me iznerviraju...
Jos nam je i rekla kako smo mi svi jadni i bedni djaci koji moraju sve da trpe i nemaju svoja prava... Pic.ka li joj materina smrdljiva kako me iznervirala...
:shock: U jbt koja gadura! Sta predaje?
A ja mislila da je moja razredna losa!
P.S. Ovo da nemamo nikakva prava... Ma tek si tu trebala da se isvadjas!Grrr

Kod tebe makar ima nekih deshavanja kod mene je u shkoli uglavnom smor uz to da se ne podnosimo medjusobno....Svi su optereceni ucenjem do te mere da je to zastrashujuce znam da su ocene bitna stvar ali da pricahamo o tome svo vreme....A shto se tiche te igrice VB razumem te potpuno shto ti je chudno da te neko tamo nominuje ako vec mislish da si sa svima OK ili shto ta osoba (ili ne daj Boze osobe) koja te je nominovala ne izkazuje otvoreno netrpeljivost prema tebi....Moze biti da je taj neko ljubomoran na tebe .....Ali nema razloga za brigu uotalom ne zansh koliko su pojedinci ozbiljno shvatili tu igru

:shock: U jbt koja gadura! Sta predaje?
A ja mislila da je moja razredna losa!
P.S. Ovo da nemamo nikakva prava... Ma tek si tu trebala da se isvadjas!Grrr

Predaje solfedjo...
U sustini nije ona toliki gad, ali kad prsne i krene da ***** (uglavnom mojom zaslugom, posto ja vecito govorim kako se neki profesor naljutio na mene zbog gluposti), onda je uzasna...
Nisam htela da se svadjam posto je solfejo jedini predmet trenutno koji mi ne ide bas najbolje... Progutala sam sve sto mi je rekla bez svadje iz ciste koristi... Trebace mi nekad da mi progleda kroz prste, pa cisto zbog toga...

joj solfedjo....ima dana,ima godina...kako ja nemam solfedjo...secam se taktiranja...
pa kad idemo pr-r-va-a,dru-u-ga-a treca cee-taa....(to bi bile prvo i druhgo cetiri osmine,pa cela,pa dve polovine..) pih...znam i ja poneshto :lol:

inache...ako se vratim u real life...dobila sam 3 iz francuskog...:evil: mamicu joj njenu....kako ga je zafrljacila...nije bilo petica...bila jedna chetvorka...sramota za mene shto je nisam ja dobila...:evil: al' eto....bice bolje..i da...dobila sam 5- iz informatike :mrgreen: tu sam ipak jedna od najboljih :D
e...lepo je shto cemo imati ono sr*anje od raspusta :lol: malo da se odmorimo od skolice...

Predaje solfedjo...
U sustini nije ona toliki gad, ali kad prsne i krene da ***** (uglavnom mojom zaslugom, posto ja vecito govorim kako se neki profesor naljutio na mene zbog gluposti), onda je uzasna...
Nisam htela da se svadjam posto je solfejo jedini predmet trenutno koji mi ne ide bas najbolje... Progutala sam sve sto mi je rekla bez svadje iz ciste koristi... Trebace mi nekad da mi progleda kroz prste, pa cisto zbog toga...
aaa znaci i ti volis da isterujes pravdu ;) i ja sam pre tako... a onda sam se vise puta opekla i sad sam dobro dete :twisted: pa zelim ti srecu sa tom prof, samo hrabro! :D

blago vama ;)

a u shkoli samo smorrr....smorrr....:-|

rsmo rsmo ..da da....
meni juche bio uzasan smor...danas...kako-tako....
dobila sam 3 iz srpskog...jao ja sam se popravila...tako neshto je prokenjala...kako sam je iznenadila...(prijatno iznenadila..) pf...i dala mi trojku...cvrc...
josh sutra...i onda palim malo do moje seke...pa u subotu(i hope so) u moj dragi zrenjanin....(:

e sad se setih jedne provale prof.a istorije....kaze on....sa ratishta se vracaju...ranjeni i mrtvi...:lol: mrtvi mrtvi da da..:lol:

rsmo rsmo ..da da....
meni juche bio uzasan smor...danas...kako-tako....
dobila sam 3 iz srpskog...jao ja sam se popravila...tako neshto je prokenjala...kako sam je iznenadila...(prijatno iznenadila..) pf...i dala mi trojku...cvrc...
josh sutra...i onda palim malo do moje seke...pa u subotu(i hope so) u moj dragi zrenjanin....(:

e sad se setih jedne provale prof.a istorije....kaze on....sa ratishta se vracaju...ranjeni i mrtvi...:lol: mrtvi mrtvi da da..:lol:

Izgleda da nisam ovde jedini iz Zrenjanina.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back