Mali Heca
Domaćin
- Poruka
- 3.065
Nisi razumeo, nije stvar teme, neće biti foruma koji će nas primiti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tema se zaključava na 20 000 postova i treba neko otvoriti novu danas/sutraNisi razumeo, nije stvar teme, neće biti foruma koji će nas primiti.
Spusti tu ruku da ti je ne otkinem
Tu smo![]()
Sve će to @SerafimTema se zaključava na 20 000 postova i treba neko otvoriti novu danas/sutra![]()
![]()
Hajde, kako se zovemo, šta kažete?Hoćeš ti otvoriti novu?![]()
Hajde, kako se zovemo, šta kažete?
Kafić Kod Heroja i Lo
Možemo samo da dodajemo rimske brojeve pored ovog naziva već.
Uuu, ovo mi se sviđa sa podnaslovomPisala je Serafim danas da možemo rimske brojeve pored ovog imena, samo dodati podnaslov koji hoćemo
Ja sam uvijek za Heroja i Lo![]()
Valjda će @Serafim dodati rimske brojeve kada bude zatvorila ovu i otvorila novu temu. Nama treba manje od mesec dana da popunimo celu temu, tako da je tkao najpraktičnijeMožemo samo da dodajemo rimske brojeve pored ovog naziva već.
Knjiški moljci su na tom principu. Trenutni broj im je XXXVIPisala je Serafim danas da možemo rimske brojeve pored ovog imena, samo dodati podnaslov koji hoćemo![]()
LerojJa sam uvijek za Heroja i Lo![]()
Da, trebala bi biti prisutna i kad taj netko za koga se dogovorite otvori novu, ona zatvara ovu.Daa, tako nešto sam i shvatila, da ona samo mora odobriti novu temu kad neko otvori?![]()
A zapravo jednostavnije ne može biti. Samo otvoriti temu, osmislit joj podnaslov i po želji neki prikladan uvod.Ovde otvaranje teme kao misija lansiranja svemirskog broda. Apolo 11, Apolo 15...
A ako se premaši 20000 postova, doći će do implozije svemiraImate još oko 17 strana da se dogovorite šta i kako. Ja ću finiširati ako bude bilo potrebe. Neće se tema zaključati sama od sebe na 20 000 postova, ipak mora ručno. Tako da, iako bude koji post više, slobodno pišite.