ReRe7
Zainteresovan član
- Poruka
- 374
Molim Bebicu da mi identifikuje nove članove koji su iskrsli u međuvremenu.
Da pogađamo slova kao u Slagalici. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad smo kod kafane, @Žardinjera koga vodimo odavde sa nama?![]()
Dobro, onda kad si razgaćen, ja skidam sve onda.ja ne nosim gaće
nikada ih nisam ni nosio
A vidiš da te nisam slagala kad sam rekla da su ovde ljudi coolI zašto sve?
Ne lagine snimamo, ja sam u pemziji
Mozda budem i ja otisao uskoro. Sve ovisi o zadnjoj komisiji.ne snimamo, ja sam u pemziji
Ides na ignore iako te vidim prvi putKad smo kod kafane, @Žardinjera koga vodimo odavde sa nama?
I zašto sve?
Jedino što idemo u hipsterske kafiće na kraft piva, a ne u kafanu![]()
Sta ti to nije ekipa s rozeMolim Bebicu da mi identifikuje nove članove koji su iskrsli u međuvremenu.Da pogađamo slova kao u Slagalici.
![]()
Mirna saaaamsmiri se
Ides na ignore iako te vidim prvi put
da me od sutra nece biti neko vrijeme.
Znači mali raj praktično?нисам био довољно јасан, тамо је довољно само да напишеш нешто што се не поклапа са ставом већине и одмааааа креће хистерија, брисање коментара иако не крши правилник форума, пријављивање коментара, кмечање код уредница да се тај неко банује са форума
Gde si se skinuo?Pa ja sam jedini koji se skinuo tamo, vaš je red![]()
Brate, pre 5 godina, korona, mladost, ludost... najjače da stoji i dalje tamo, stavljena je slika na par minuta. Bila opklada i obećanje i ispunio samGde si se skinuo?
Daj da vidimo.![]()
Ako nije bilo na Krstarici, ne računa se.Brate, pre 5 godina, korona, mladost, ludost... najjače da stoji i dalje tamo, stavljena je slika na par minuta. Bila opklada i obećanje i ispunio sam![]()