Amelie
Buduća legenda
- Poruka
- 28.881
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tko zna hoćemo li biti teleportirani baš u ovom obliku u kojem smo sada.Deluje kao uzbudljiv momenat. Ostaćemo pribrani.
To vam nekad trebalo, sad ćeš ti videtiNama treba manje od mesec dana da popunimo celu temu![]()
Evo meee
Jutro je bogougodnije od noćiVerovatno će se celo preseljenje dešavati sutra![]()
Dobro došao, nisi moraoајооооој па ко би то могоооо да будеее![]()
Meni se ovako nikad obradovala nisiSretne oči što te vide!
Mene ujutru mozak ne sluša i biću potpuno neupotrebljiva.Ujutru kolegijum u 8h, svi na času da budu.![]()
A to je stvarno jedna velika istinada muškarac mora biti viši, stariji i bogatiji od žene da bi veza uspela
pa je onda alitair našla da je to od negde kopirao i predstavio kao svoju teoremu
Saga bez krajaMože se zvati kao do sada samo dodati broj, a podnaslov saga se nastavlja![]()
Nećemo te mnogo trošiti, samo malkoMene ujutru mozak ne sluša i biću potpuno neupotrebljiva![]()
Saga dinastije LelemudovićSaga bez kraja![]()
Iznela sam predloge za sutra.Nećemo te mnogo trošiti, samo malko![]()
može kovin plačeMene ujutru mozak ne sluša i biću potpuno neupotrebljiva.
Zato ću sada izneti predloge:
1. Bogougodni kutak
2. Starine iz prošlog veka
3. Dobrodošli na lelemudanje
4. Kafanski pičvajz
5. Kovin u srcu![]()
ufati se za nešto
nemere se dihat bez kisika
Prvi predlog bolje ne, ovde ima dosta verskih fanatika tako da će nešto pogrešno zaključiti, da slušamo crkvena pojanja u 6 ujutru.Mene ujutru mozak ne sluša i biću potpuno neupotrebljiva.
Zato ću sada izneti predloge:
1. Bogougodni kutak
2. Starine iz prošlog veka
3. Dobrodošli na lelemudanje
4. Kafanski pičvajz
5. Kovin u srcu![]()