Bebica Be
Ističe se
- Poruka
- 2.304
Ne tandrčismiri se
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne tandrčismiri se
Slobodno se razgaći, niko neće da te bije![]()
šicNe tandrči
Pa ja sam jedini koji se skinuo tamo, vaš je red
Heroj skida gaće, ja brusSkidaš se za šurenje?![]()
ja ne nosim gaćeHeroj skida gaće, ja brus![]()
To je zdravo za kojonesja ne nosim gaće
nikada ih nisam ni nosio
jeste, luftiraju se redovnoTo je zdravo za kojones![]()
Snimate moderan film, a?Heroj skida gaće, ja brus![]()
Auuuu breTo je zdravo za kojones![]()
ne snimamo, ja sam u pemzijiSnimate moderan film, a?![]()
ja ne nosim gaće
nikada ih nisam ni nosio
Zhurka ZhurkaBaci sve sa sebe
igraj, igraj sve do jutra
baš te briga šta ce biti sutra![]()
Hej, bukvalno me podsjetilo na ta ljetovanja. Sva ta mjesta sam obisao manje-vise, jeo tih sladoleda, sjecam se tih aparata...Ja ta ljetovanja iz djetinjstva pamtim po tome da sam vazda nekome u krilu sjedila do mora, sad daju silne pare za autosjedalice djeci, znam-mora se. Zakon a i sigurnije je. Kao.
Pamtim i po riječi "mamimapara" i riječi mog oca, direktora Cirkusa: jesam ti reko ženo da Makarska glupost-sve same mamipare oko nas. Tačno sam do 15-te mislila da je mamipara neki pedmet, konkretan
Pamtim i po sladoledima iz automata, lopticama iz automata, pa kad se pojavilo da i prsten ispada iz automata namah sam bila zaručena za Josipa iz Drvenika
Pamtim i po radosnom povratku kući jer ćemo svratiti kod Gojka na janjetinubilo-ne bilo para, svratiti se mora!
Ustani! Ide himna!Hej, bukvalno me podsjetilo na ta ljetovanja. Sva ta mjesta sam obisao manje-vise, jeo tih sladoleda, sjecam se tih aparata...
A jagnjetina kod Gojka - okle' ti znas za Gojka? Moji mi daju da se dobro najedem prije nego sto krenemo kuci, da mi ne bi padalo na pamet da pitam da stanemo na jagnjetinu. I ja i pored toga sto sam se najeo, cim dodjemo do Jablanice, molim ih da idemo na jagnjetinu. Mislim da je Gojko umro nedavno.
Hej radosti kad su uveli sendviče sa jagnjetinom, od 5 marakaHej, bukvalno me podsjetilo na ta ljetovanja. Sva ta mjesta sam obisao manje-vise, jeo tih sladoleda, sjecam se tih aparata...
A jagnjetina kod Gojka - okle' ti znas za Gojka? Moji mi daju da se dobro najedem prije nego sto krenemo kuci, da mi ne bi padalo na pamet da pitam da stanemo na jagnjetinu. I ja i pored toga sto sam se najeo, cim dodjemo do Jablanice, molim ih da idemo na jagnjetinu. Mislim da je Gojko umro nedavno.
Morebit bidneToga se ne sjecam, otisao sam iz tih krajeva tad
Znaci da smo nekadasnje komsije manje-vise, blize-dalje![]()
A morebit i nebidneMorebit bidne![]()
Meni Gojko odoka skoro na pola puta do moretaGojko je iz mojije' krajeva![]()
Gojkova kafana je i meni na pola puta do moretaMeni Gojko odoka skoro na pola puta do moreta![]()