Kafić Priče iz prošlog veka VI - Čajanka ispod duda 🧸🍵

Jap jao ovo možda najviše volim
Oduvek volim crnu čokoladu
Stalno sam babi krala kao mala onu za mešenje
16a804e6-8fb6-4d9a-9d24-b752a527e788_1496469778.jpeg
E ja ove volim, ali sa bijelom čokoladom :D

Kolega jednom jeo sendvič u krevetu i zaspao, ostatak sendvič mu zapao između kreveta i zida i on to zaboravio.
Prošlo nekoliko nedelja, počelo nešto da mu smrdi po stanu, a ne zna šta je.
Gledao da mu se klinici nisu usrali u krevet, da baba koja je živela ispod njega nije umrla pa se ustajala, sve dok nije video mrave i počeo da ih prati do kreveta.
A kad je pomerio krevet tamo ubuđali sendvič pojeden napola
Moj prvi mačor Ćićkoš je krao kosti iz đubreta i redovno zakopavao po jastuk pd fotelje
Otkrila sam to kad sam se nabola o žbicu od batka

Najgori mi je neki što mi je doneo onaj Indijac koji mi je nameštao ruku. To je nešto poput onog našeg peciva u pekarama "pletenice" samo mnogo mršavije, neon boje i ukusa da ne znaš šta ćeš sa njim kad se nađe u ustima.😁 Tad sam ih precrtao kao društvo. 🤣 Drugi najgori je neki "zdrav", što je bila zapravo kao neka kompresovana marmelada. Samo voće. Kad sam shvatio, nisam imao drugi i morao to da pojedem. 😁
1000046125.jpg

Uvijek se sjetim kad je moja mama jednoj osobi proslijedila zdjelicu što smo dobili, a ta osoba očigledno proslijedila trećoj jer je zdjelica na kraju vraćena nama za slavu :rotf:
Kao one bombonjere što svako poklanja nekom drugom pa završe opet kod onog prvog :D

Back