Shadow_woman
Elita
- Poruka
- 15.716
Uf meni se nisu svidele neke žute karamel bombone, preslatke bile.
Nisam mogao da ih pojedem, delio deci po naselju, mislili da sam pedofil

mislim da sam te videla na nekoj objavi na instagramu. Pisalo "upozorenje"Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uf meni se nisu svidele neke žute karamel bombone, preslatke bile.

mislim da sam te videla na nekoj objavi na instagramu. Pisalo "upozorenje"
Pa volem i ja crnu čokoladumoju ekstremno veliku ljubav prema crnim cokoladama
Dođi da ti čika da lilihipUf meni se nisu svidele neke žute karamel bombone, preslatke bile.

Jeo sam pet puta od tada, dok se ti setiš.I pola sendviča?![]()
Nikad ne kupuj ekspres lonacU mene je sve opasno, sekunde me dele često od bezazlene situacije do sekunde pre katastrofe!![]()
![]()
Ni marcipan ne volEm, to ko voli, taj nije za život!![]()
Pa da prođeš k'o ja sa pečurkama!Jeo sam pet puta od tada, dok se ti setiš.Sačuvaj mi za ujutru.
![]()
.gif)
Stručno zavuče.Ja te bombone svakako ne volEm. Generalno nisam neki ljubitelj bombona.
Ni marcipan ne volEm, to ko voli, taj nije za život!![]()
One duguljaste? Zelene,plave,ljubičaste?Ali sam jela neke marcipan njihove bombone,al
Počisti tom metlom taj jezik što ti ispada
Sumnjaš u mene.Stručno zavuče.![]()

Opušteno, možeš da mi vratiš za onaj komentar od juče.Pa da prođeš k'o ja sa pečurkama!![]()
Neke fensi u plavoj metalnoj kutijiOne duguljaste? Zelene,plave,ljubičaste?
Mislim da ima i neke Ozero (jezero)One duguljaste? Zelene,plave,ljubičaste?
Bombone koje menjaju boju, wooooow što bi rekla Ana!One duguljaste? Zelene,plave,ljubičaste?
HmKoji su vam najgori slatkiši koje ste probali?![]()
Ja ne volem, odnosno prije bih se uvijek uhvatila za neku drugu, ali ako nema ništa, ajde može i toJel voliš crnu čokoladu?

Nisam znala.Pa volem i ja crnu čokoladu

Ja volim Mocart kugle i one Lindt sa marcipanom, ali ih kod nas nema.Ni marcipan ne volEm, to ko voli, taj nije za život!![]()
Moj jezik je čist, oš ti ga pokažem, da ga vadim ovde pred narodom!Počisti tom metlom taj jezik što ti ispada

Kolega jednom jeo sendvič u krevetu i zaspao, ostatak sendvič mu zapao između kreveta i zida i on to zaboravio.Jeo sam pet puta od tada, dok se ti setiš.Sačuvaj mi za ujutru.
![]()
Pa marcipan.Koji su vam najgori slatkiši koje ste probali?![]()