Heroj.Ulice
Poznat
- Poruka
- 8.609
Kod rusa? U svetofor prodvnicama? Nisam to zamijetioNeke fensi u plavoj metalnoj kutiji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod rusa? U svetofor prodvnicama? Nisam to zamijetioNeke fensi u plavoj metalnoj kutiji
Eurokrem sam bacila u smeće koliko je ružan ali ne pamtim koji proizvođač, mislim da sam pisala o tome na AleksandriKoji su vam najgori slatkiši koje ste probali?![]()

Mi na poslu vječito imamo neke voćne bombone, od kojih ispadaju plombe, što bi rekao ĐeneralGeneralno nisam neki ljubitelj bombona.

To nešto na moj račun?Kolega jednom jeo sendvič u krevetu i zaspao, ostatak sendvič mu zapao između kreveta i zida i on to zaboravio.
Prošlo nekoliko nedelja, počelo nešto da mu smrdi po stanu, a ne zna šta je.
Gledao da mu se klinici nisu usrali u krevet, da baba koja je živela ispod njega nije umrla pa se ustajala, sve dok nije video mrave i počeo da ih prati do kreveta.
A kad je pomerio krevet tamo ubuđali sendvič pojeden napola
Medeno srce i one velike bombonjere sa slikom iz 2000-tih! Ne znam proizvodi li se to više, ali ono je odvratno i skroz razumijem što se prosleđivalo daljeKoji su vam najgori slatkiši koje ste probali?![]()
Jap jao ovo možda najviše volimJa volim Mocart kugle i one Lindt sa marcipanom, ali ih kod nas nema.![]()
Penicilin porastao ko pšenica na njemu.Kolega jednom jeo sendvič u krevetu i zaspao, ostatak sendvič mu zapao između kreveta i zida i on to zaboravio.
Prošlo nekoliko nedelja, počelo nešto da mu smrdi po stanu, a ne zna šta je.
Gledao da mu se klinici nisu usrali u krevet, da baba koja je živela ispod njega nije umrla pa se ustajala, sve dok nije video mrave i počeo da ih prati do kreveta.
A kad je pomerio krevet tamo ubuđali sendvič pojeden napola
Onaj margarin što se zalepi za nepce pa moraš Ferijem da ga ribaš da bi ga odmastio.Hm
One šećerne table

Ne mogu da potvrdim ni demantujemTo nešto na moj račun?![]()
Tofitaneke voćne bombone, od kojih ispadaju plombe
Joj, tebe to još muči?Opušteno, možeš da mi vratiš za onaj komentar od juče.![]()
Svi grčki kolači koje sam probala. Sami šećer jedeš.Koji su vam najgori slatkiši koje ste probali?![]()
Jao žele volimPa marcipan.
I žele.
Ratluk mi je meeh, šta znam, preslatko.
Te čistiš ispod kreveta redovno.To nešto na moj račun?![]()
E njih sam jela k'o nenormalna, stavim po par komada pa žvaćem,vilica dok ne zaboli, pa jedva odlepim zube.Tofita

Ajde to, nego bio neki članak o tome da je nekome zapao čizburger iz Meka iza kreveta ili tako nešto, kad su našli posle nekoliko mjeseci, on u istom stanju - plastika ostaje plastikaA kad je pomerio krevet tamo ubuđali sendvič pojeden napola
U Univerexportu i Amanu ima dosta ruskih proizvodaKod rusa? U svetofor prodvnicama? Nisam to zamijetio
I ja volim te kuglice. U onim njihovim radnjama se uvijek osjećam kao dEte, svega bih uzela. Još sve lEpo posloženo i oku ugodno šareno.Jap jao ovo možda najviše volim
Oduvek volim crnu čokoladu
Stalno sam babi krala kao mala onu za mešenje
![]()

Slične kao te, ali malo mekše, osjeti se voćno punjenje, ali se razvlače kao žvaka...u Lidlu ja mislim da kupuju.Tofita
Ni ja ne volem marcipan. I ratluk isto, sve to preterano slatkoPa marcipan.
I žele.
Ratluk mi je meeh, šta znam, preslatko.
Pola od pola mi ostalo na stolu u kancTe čistiš ispod kreveta redovno.Pre će biti na moj.
![]()

SaglasanSvi grčki kolači koje sam probala. Sami šećer jedeš.
I nisam ljubitelj baklave, tulumbi i ne mogu da se setim čega još![]()
Minki presede kafa.Na poslu prošle ili pretprošle godine dobijemo mi radni zadatak da iselimo neku kancelariju. Bio tamo neki stari frižider bogtepita otkad.
Otvorimo mi frižider a tamo
Da li se neko is*enjao u kesu pa go*no sačuvao u frižideru ili šta li je ne znam
Pogledajte prilog 1813152Pogledajte prilog 1813151

Ni ja ne volim te zalivene kolače. Tulumbe sam probala kao dijete i prozvala ih slatkim ćevapima.I nisam ljubitelj baklave, tulumbi i ne mogu da se setim čega još![]()